- 10 Ekim 2011
- 1.028
- 555
- 323
pinkpisces aminnn aminnn sorma valla ben öğrendiğimde kesin 1 hafta sevinçten ağlarım çok sulugözüm zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi olmazsa bile heyecanı bile güzelmiş yahu
ozaman bende deliyim evlenmeden önce bissürü bebek zıbını aldımBelki olmustur canim nerden biliyosun :) yinede cok kaptirma kendini üzülmeni istemem sonra ben hep öyle yapiyorum sonrada oturup agliyorum :) ben size yaptiklarimi anlatsam bu kiz kesinnn deli dersiniz :) bebek esyalari bile aldim ya
ozaman bende deliyim evlenmeden önce bissürü bebek zıbını aldım
bi de mavi aldım nedense aslında ben kız bebek delisiyim ama maviler çok tatlıydı hayırlı sağlıklı olsun da
Çok güzelmiş gerçekten :) Rabbim hem bu odayı hem de bebisini nasip etsin hayirlisiyla :)Odasiniiiiii bile sectim :))))
Kızlar ben 2 3 ay öncesine kadar hiç bebek düşünmedim hatta eşimle tanışmadan önce hiç olmasa üzülmem heralde diyordum. Bu düşünceler Rabbimin gücüne gitmez insallah Ay ne güzel ya sizin hep bir düşünceniz varmış ben az once emin oldum istediğimden. Bu ay olsa da olmasa da en azından istediğimi anlamış oldum. Bu da bişeydir
Çok tatlısınız kızlar bende bidahaki çarşıya çıktığımda pembe alıyım bari ilk çocuğumun kız olmasını öyle çok istiyorum ki yanıma canıma yoldaş birde erkek kardeşi olursa değmeyin keyfime çok şey istedim galiba
Yok hayatım Allahın hazinesi genis nasil istiyosan oyle dua et. Mesela ben de renkli gözlü olsun diyorum hersey bitti de o kaldi dimiÇok tatlısınız kızlar bende bidahaki çarşıya çıktığımda pembe alıyım bari ilk çocuğumun kız olmasını öyle çok istiyorum ki yanıma canıma yoldaş birde erkek kardeşi olursa değmeyin keyfime çok şey istedim galiba
Çok güzelmiş gerçekten :) Rabbim hem bu odayı hem de bebisini nasip etsin hayirlisiyla :)
aynen canım bende iğneden hastaneden cok korkarım her kan aldırdığımda bayılırım hatta nikah için kan vermeye gittiğimizde bile bayıldım rezil oldum ama Allah dayanma gücü verir heralde epidural iğnesinden sondadan falan ödüm kopuyoAmin canim bende ilk evlendigimde kendimden hic emin degildim istiyomuyum istemiyomuyum ya bakamazsam cok korkuyodum zaman gectikce ayy cocuk deliiisi oldum gece uyandigimda bile aklima ilk gelen sey o cok takiyorum ya -,- ben bide dogumdan cok korkuyodum halaa korkuyorum parmagim kesilsin evi ayaga kaldiririmm :) korkuyorum ama yapcak birsey yok cok istiyorumm
aynen canım bende iğneden hastaneden cok korkarım her kan aldırdığımda bayılırım hatta nikah için kan vermeye gittiğimizde bile bayıldım rezil oldum ama Allah dayanma gücü verir heralde epidural iğnesinden sondadan falan ödüm kopuyo
Yav kızlar bi hamile kalalım sağlıklı güzel bebişlerimiz olsun da en kötü sezeryan oluruz :) Benim de bir arkadasim 2 ay önce normal doğum yaptı. Gorustugumuzde ilk söylediği şey kesinlikle sezeryan oluyosunuz kızlar ben çektim kimse cekmesin