• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Şimdi olmazsa bile heyecanı bile güzelmiş yahu :anneadayı:

Belki olmustur canim nerden biliyosun :) yinede cok kaptirma kendini üzülmeni istemem sonra ben hep öyle yapiyorum sonrada oturup agliyorum :) ben size yaptiklarimi anlatsam bu kiz kesinnn deli dersiniz :) bebek esyalari bile aldim ya

Belki olmustur canim nerden biliyosun :) yinede cok kaptirma kendini üzülmeni istemem sonra ben hep öyle yapiyorum sonrada oturup agliyorum :) ben size yaptiklarimi anlatsam bu kiz kesinnn deli dersiniz :) bebek esyalari bile aldim ya
ozaman bende deliyim evlenmeden önce bissürü bebek zıbını aldım :KK45:

bi de mavi aldım nedense aslında ben kız bebek delisiyim ama maviler çok tatlıydı :confused: hayırlı sağlıklı olsun da :KK36:

bi de mavi aldım nedense aslında ben kız bebek delisiyim ama maviler çok tatlıydı :confused: hayırlı sağlıklı olsun da :KK36:

Bende hep pembe aliyorum canim :) hep öyle derim olursa ilk kiz olcak öyle hissederim dedigin gibi saglikli olsunda fark etmiyo kiz erkek evlat evlattir :)

Kızlar ben 2 3 ay öncesine kadar hiç bebek düşünmedim hatta eşimle tanışmadan önce hiç olmasa üzülmem heralde diyordum. Bu düşünceler Rabbimin gücüne gitmez insallah :( Ay ne güzel ya sizin hep bir düşünceniz varmış ben az once emin oldum istediğimden. Bu ay olsa da olmasa da en azından istediğimi anlamış oldum. Bu da bişeydir

Ben de kız istiyorum düşündüğümde ama sanki hep erkek olurmuş gibi geliyor. Aslında hemen sağlıklı olacağını varsayiyoruz rabbim evlatla veya evlatsizlikla imtihan etmesin

Odasiniiiiii bile sectim :))))

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 84
Çok tatlısınız kızlar :KK33: bende bidahaki çarşıya çıktığımda pembe alıyım bari :KK48: ilk çocuğumun kız olmasını öyle çok istiyorum ki yanıma canıma yoldaş birde erkek kardeşi olursa değmeyin keyfime :KK70: çok şey istedim galiba

Kızlar ben 2 3 ay öncesine kadar hiç bebek düşünmedim hatta eşimle tanışmadan önce hiç olmasa üzülmem heralde diyordum. Bu düşünceler Rabbimin gücüne gitmez insallah :KK43: Ay ne güzel ya sizin hep bir düşünceniz varmış ben az once emin oldum istediğimden. Bu ay olsa da olmasa da en azından istediğimi anlamış oldum. Bu da bişeydir

Amin canim bende ilk evlendigimde kendimden hic emin degildim istiyomuyum istemiyomuyum ya bakamazsam cok korkuyodum zaman gectikce ayy cocuk deliiisi oldum gece uyandigimda bile aklima ilk gelen sey o cok takiyorum ya -,- ben bide dogumdan cok korkuyodum halaa korkuyorum parmagim kesilsin evi ayaga kaldiririmm :) korkuyorum ama yapcak birsey yok cok istiyorumm

Çok tatlısınız kızlar :KK33: bende bidahaki çarşıya çıktığımda pembe alıyım bari :KK48: ilk çocuğumun kız olmasını öyle çok istiyorum ki yanıma canıma yoldaş birde erkek kardeşi olursa değmeyin keyfime :KK70: çok şey istedim galiba

Benim esim bana diyoki insallah 4 tane oglumuz 1 tanede kizimiz olsunn anlatirken bile gözleri parliyoo:) olur insallah canim yeterkii olsun :) kiz erkek fark eder mi

Yok hayatım Allahın hazinesi genis nasil istiyosan oyle dua et. Mesela ben de renkli gözlü olsun diyorum hersey bitti de o kaldi dimi:rolleyes:

Amin canim bende ilk evlendigimde kendimden hic emin degildim istiyomuyum istemiyomuyum ya bakamazsam cok korkuyodum zaman gectikce ayy cocuk deliiisi oldum gece uyandigimda bile aklima ilk gelen sey o cok takiyorum ya -,- ben bide dogumdan cok korkuyodum halaa korkuyorum parmagim kesilsin evi ayaga kaldiririmm :) korkuyorum ama yapcak birsey yok cok istiyorumm
aynen canım bende iğneden hastaneden cok korkarım her kan aldırdığımda bayılırım hatta nikah için kan vermeye gittiğimizde bile bayıldım rezil oldum :KK43: ama Allah dayanma gücü verir heralde epidural iğnesinden sondadan falan ödüm kopuyo :KK17::KK17:

Yav kızlar bi hamile kalalım sağlıklı güzel bebişlerimiz olsun da en kötü sezeryan oluruz :) Benim de bir arkadasim 2 ay önce normal doğum yaptı. Gorustugumuzde ilk söylediği şey kesinlikle sezeryan oluyosunuz kızlar ben çektim kimse cekmesin:KK17:

aynen canım bende iğneden hastaneden cok korkarım her kan aldırdığımda bayılırım hatta nikah için kan vermeye gittiğimizde bile bayıldım rezil oldum :KK43: ama Allah dayanma gücü verir heralde epidural iğnesinden sondadan falan ödüm kopuyo :KK17::KK17:

Ne olcaaak halimiz bebislerimiz olsunda onada raziyiz dimii :) benimki kuzenim yuzunden böyleoldu yoksa cok sesarerliydim ben 16 yasinda dogumaaa girdim ya dogum dedigim sanci cekerken düsün yani haha ondan sonra böyle herseyden korkuyorum bende igneye dayanamam rabbim onunde verir bir kolayligini insallah artik eskisi gibi degil canim

Yav kızlar bi hamile kalalım sağlıklı güzel bebişlerimiz olsun da en kötü sezeryan oluruz :) Benim de bir arkadasim 2 ay önce normal doğum yaptı. Gorustugumuzde ilk söylediği şey kesinlikle sezeryan oluyosunuz kızlar ben çektim kimse cekmesin:KK17:

Ben sezeryani hic istemem biliyomusun normal dogum bana hep daha kolay geliyo niyeyse hep dua ederim allahim bana normal dogum yapmayi nasip et diye o an ceker kurtulursun bir iki saat sonra ayaklaniyolar sezaryanda haftalarca yatiyolar bide bel agrisi cok oluyo goruyorum o yuzden bence normal dogum en iyisi onun ki zor gecti diye sendede öyle olmak zorunda degil resmen etin kesiliyo yaa ay yok

Back
X