• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Ayyy şu anda nerdeyim bilmiyorum :) ya geçen ay 1 saat sonra bu çizgiyi gördük heyecanlandık kursağımızda kaldı. Ama 15 dakikada çıktı ve ORADA BIR CIZGI VAR DEGIL MI ben kafayı yemedimm
kıyamam yaaa :KK36::KK36: normalde ilk 5 dk dan sonra geçersiz ama senin daha batına biraz var oyüzden 15 dk sonra çıkması olasılığını artırıyor sanki ,hadi ilk annişimiz sen ol da sevindir bizi :rolleyes:, bence şimdi güzelce bir dua et sakin ol ve dinlen sabah da bize haber ver :KK76:

kıyamam yaaa :KK36::KK36: normalde ilk 5 dk dan sonra geçersiz ama senin daha batına biraz var oyüzden 15 dk sonra çıkması olasılığını artırıyor sanki ,hadi ilk annişimiz sen ol da sevindir bizi :rolleyes:, bence şimdi güzelce bir dua et sakin ol ve dinlen sabah da bize haber ver :KK76:
Canım çok sağol ay bi tuhaf oldum eşim de çok heveslenmeyelim geçen ay da aynısı olmuştu diyor ama bilmiyorum ki yaa. Deminden beri silik çizgi topiklerini okuyorum manyak olucam sanırım:KK53::KK53::KK53:
Yarın sabah tekrar yapıp haberdar ederim. Tabi sabah çıkarsam bu gidişle:KK45:

Canım çok sağol ay bi tuhaf oldum eşim de çok heveslenmeyelim geçen ay da aynısı olmuştu diyor ama bilmiyorum ki yaa. Deminden beri silik çizgi topiklerini okuyorum manyak olucam sanırım:KK53::KK53::KK53:
Yarın sabah tekrar yapıp haberdar ederim. Tabi sabah çıkarsam bu gidişle:KK45:
hahaha :KK70::KK70: gördüm gördüm onlinesın ama cevap gelmeyince bizim hatun topik gezmeye başladı galiba dedim :KK70:

Ben de bugün soğan kürüyle hamile kalan biriyle konuştum. Bu kürler epey işe yarıyor sanırım. Haydi bakalım deneyimlerini dinleyelim buradan inşallah hayırlı neticeleri olur :)

Görümcem incir denemiis bende onu deniyim sogani hic sevmemm ben :)

hahaha :KK70::KK70: gördüm gördüm onlinesın ama cevap gelmeyince bizim hatun topik gezmeye başladı galiba dedim :KK70:
Evet yaa topikten topiğe sörf yapıyorum:KK53::KK53:. Şöyle bir istatistik çikarmak gerekirse bu şekilde çıkanların% 80den fazlası hamile imiş fakat bir kısmı kimyasal olmuş. Yav şimdi ikinciyi yapmaya korkuyorum çıkmazsa diye ben bi süre daha hayalini kurayım en iyisi :KK51:

Melegim2502 Melegim2502 kuzum nerdesin bizi başka topiklerle aldatıyo :KK70::KK70: pinkpisces pinkpisces eşin üzülmeni istemiyor haliyle gelişmelerden haberdar et bizi olursa bize umut olacaksın ,olmazsa da sakın üzülmek yok önümüzdeki maçlara bakıcaz :KK30:

Melegim2502 Melegim2502 kuzum nerdesin bizi başka topiklerle aldatıyo :KK70::KK70: pinkpisces pinkpisces eşin üzülmeni istemiyor haliyle gelişmelerden haberdar et bizi olursa bize umut olacaksın ,olmazsa da sakın üzülmek yok önümüzdeki maçlara bakıcaz :KK30:
Yooook sizin yeriniz ayrı :KK15: canım genelde laboquick duydum. Kullanıp memnun kalan bir arkadaş da vardı. Ben testleri gittigidiyordan aldım bir bak istersen oraya

pinkpisces pinkpisces evet canım bence bugun meryem suresini oku bak onu okuyarak hamile kalan cok kişi var burda ,veren de ALLAH alan da sonucta
Evet canım haklısın kendimiz için ihmal ettiğimiz şeyler olsa da müstakbel bebişler için maneviyatimizi güzel tutmamiz gerekiyor sonuçta bizlerin üzerinde haklari olacak. Ay kızlar rabbim hepimuze en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.

Back
X