• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

İnşallah kızlar en yakın zamanda hamileliği konuşuruz. Gecen gun hamile olan bir arkadaşı soru yağmuruna tuttum. Bu süreçte kesinlikle kafaya takmamak rahat olmak stressiz olmak gerek. Gerek hamilelik oncesi gerek hamilellik ve sonrası donemde bebek ve kendimiz en ufak düşünceden ve sözden etkilenebiliyoruz. Olumlu ve rahat olmak gerek

İnşallah kızlar en yakın zamanda hamileliği konuşuruz. Gecen gun hamile olan bir arkadaşı soru yağmuruna tuttum. Bu süreçte kesinlikle kafaya takmamak rahat olmak stressiz olmak gerek. Gerek hamilelik oncesi gerek hamilellik ve sonrası donemde bebek ve kendimiz en ufak düşünceden ve sözden etkilenebiliyoruz. Olumlu ve rahat olmak gerek

Ben cok takintiliyimmn ya :( bu aralar biraz pes ettim gibi ama normaldede cok takarim ben

Tünaydın kızlar hiçbir hamilelik belirtim olmamasına rağmen mutlu ve umutluyum önümüzdeki aylardan:cool:

Canım adetin geçiyorsa idrar testi de kan testi de yapabilirsin ve inşallah hamilesin çünkü yorgunluk da belirtiler arasında :KK54::KK73:

Canım adetin geçiyorsa idrar testi de kan testi de yapabilirsin ve inşallah hamilesin çünkü yorgunluk da belirtiler arasında :KK54::KK73:

Yaptim canim birsey cikmadi doktoru aradim yine gecikiyo diye 9 mayisda olursun buyuk birt ihtimal dedi hep gecikiyo cunku olmasan birdaha test yap dedi ben iyice üümitsizlige bagldim zaten

Yaptim canim birsey cikmadi doktoru aradim yine gecikiyo diye 9 mayisda olursun buyuk birt ihtimal dedi hep gecikiyo cunku olmasan birdaha test yap dedi ben iyice üümitsizlige bagldim zaten
Bu ay olmazsa önümüzdeki ay deneyecegiz ümitsizliğe kapilmak yok :)

Melegim2502 Melegim2502 canim tesekkur ederim son zamanlarda fazla girmiyorum ama aklim sizde gecikmeli de olsa girip bakiyorum degisiklik iyi oluyor kuzm bu ay ilk kez baska seylere odaklandim sen de yapmalisin kendini daha cok uzmee , sunu gercekten soyleyebilmemiz lazimmis cok okudum arastirdm Allah insallah isteyen herkese nasip eder ama olmazsa bile mutlu olabilmek esimi seviyorum hayati seviyorum diyip yetinebilmek gerekiyomus , yani bebegi hayatin odak noktasina koymamaliymisiz olmazsa ölürüz kahroluruz dememeliymisiz , Rabbim herseyin en iyisini bilir tabi bu tavsiyeler bizden cok cok daha uzun yillar bebek isteyip hamile kalan arkadaslardan hakkimizda hayirlisi olsn

Melegim2502 Melegim2502 canim tesekkur ederim son zamanlarda fazla girmiyorum ama aklim sizde gecikmeli de olsa girip bakiyorum degisiklik iyi oluyor kuzm bu ay ilk kez baska seylere odaklandim sen de yapmalisin kendini daha cok uzmee , sunu gercekten soyleyebilmemiz lazimmis cok okudum arastirdm Allah insallah isteyen herkese nasip eder ama olmazsa bile mutlu olabilmek esimi seviyorum hayati seviyorum diyip yetinebilmek gerekiyomus , yani bebegi hayatin odak noktasina koymamaliymisiz olmazsa ölürüz kahroluruz dememeliymisiz , Rabbim herseyin en iyisini bilir tabi bu tavsiyeler bizden cok cok daha uzun yillar bebek isteyip hamile kalan arkadaslardan hakkimizda hayirlisi olsn

Böyle düsünmene cok sevindim canim tabiki abartiyoruz aslinda yolun daha cok basindayiz daha zamanimiz var olur allahin izniyle insallah zaten o senerlerce bekleyenleri görünce haksizlik yapiyosun diyorumm :( zamana burakmaliyiz artik
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah cokda merak etirme kendini bal :)

Zaten forumda gecmis yıllarda bebeğim olmuyor diye uzulenler su an 20-30 haftalik gebe demek ki doğru bir zamanı var o zamana kadar mutlu ve umutlu olalım:KK19:

Böyle düsünmene cok sevindim canim tabiki abartiyoruz aslinda yolun daha cok basindayiz daha zamanimiz var olur allahin izniyle insallah zaten o senerlerce bekleyenleri görünce haksizlik yapiyosun diyorumm :KK43: zamana burakmaliyiz artik
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah cokda merak etirme kendini bal :)
Aynen kuzm :) eminim ki bigun cok iyi bi anne olucaksin ama ozamana kadar sen esinin tek gozbebegisin lutfen bunun tadini cikar, ben esimle cok problemler yasayarak kavusabildim daha oncelerde bahsetmistim ben sansliydim yada Allahim kaderimi gonlumden yana yazmis ama boyle olmayanlar da var sevdiginizin yaninda uyandiginiz icin cok ama cok sansli insanlarsiniz bunu unutmayin :)

Back