• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Canimm hadi hayırlı olsunnnbi bebişimiz daha geliyooor:KK49:
uyku olayını sorma ben de aynı durumdayim. Gün içinde kafamı koyduğum yerde uyuyabilirim. Bu durum heralde ilk 3 ay boyunca devam ediyormus. Yeni bebeği olan bi arkadaşım benim yerime de uyu sonra uyuyamıyosun kıymetini bil demişti :) Karın ağrısı normal, dinlenince rahatlıyor. Benim de aynen karnım belim fena :110:
=) ya çalışmasam bütün gün uyurum heralde dün resmen ayakta durduğum saat sayılıdır bütün pazar uyudum resmen :KK70:karın ağrımı dayanamadım doktora sordum zaten kanaman olmadığı sürece korkacak hiçbişi yok dedi rahim genişlediği içn ağrıması normalmiş peki dedim bende bakalım haftaya salı bidaa doktordayız :anneadayı:

=) ya çalışmasam bütün gün uyurum heralde dün resmen ayakta durduğum saat sayılıdır bütün pazar uyudum resmen :KK70:karın ağrımı dayanamadım doktora sordum zaten kanaman olmadığı sürece korkacak hiçbişi yok dedi rahim genişlediği içn ağrıması normalmiş peki dedim bende bakalım haftaya salı bidaa doktordayız :anneadayı:
Sorma ya ben imkanım olsa kesinlikle çalışmam bu süreçte. Gerçi 2 haftadır bir hayrım da olmuyor pek ama bereket arkadaşlar yardımcı oluyorlar

Sorma ya ben imkanım olsa kesinlikle çalışmam bu süreçte. Gerçi 2 haftadır bir hayrım da olmuyor pek ama bereket arkadaşlar yardımcı oluyorlar
ya ben departmanda tekim benim işlerime bakcak birisi de yok bi amirim var işte o da biliyo Allah'tan çok üstüme gelmiyo =) umarım böyle de devam eder =)

Merhaba kızlar bu erken hamilelik belirtileri hemen belli oluyor mu yoksa benimkisi psikolojik olabilir yuksek ihtimal. Ovulasyon gunumden beri hafif bir sizlama seklinde adet ağrısı gibi bir ağrı yaşıyorum. Belirgin degil yalnız. Devamlı islaklik hissi ara ara bel ve sirt ağrısı ve göğüs ucunda hassasiyet var. Soguktan usutme ihtimalim yuksek bir de daha onceden hap kullandığım icin hic bu belirtilere bakmadim ya da olmadı. Umarım hepimiz en kısa zamanda hamis kalırız:KK23:

Merhaba kızlar bu erken hamilelik belirtileri hemen belli oluyor mu yoksa benimkisi psikolojik olabilir yuksek ihtimal. Ovulasyon gunumden beri hafif bir sizlama seklinde adet ağrısı gibi bir ağrı yaşıyorum. Belirgin degil yalnız. Devamlı islaklik hissi ara ara bel ve sirt ağrısı ve göğüs ucunda hassasiyet var. Soguktan usutme ihtimalim yuksek bir de daha onceden hap kullandığım icin hic bu belirtilere bakmadim ya da olmadı. Umarım hepimiz en kısa zamanda hamis kalırız:KK23:
merhaba canım. ben hapı bıraktığımdan beri bu belirtileri yaşıyorum ama olmuyor. anladım ki benimki psikolojik. inşallah seninki gerçekten vardır

merhaba canım. ben hapı bıraktığımdan beri bu belirtileri yaşıyorum ama olmuyor. anladım ki benimki psikolojik. inşallah seninki gerçekten vardır
Buyuk ihtimal psikolojik çünkü bu kadar erken belirtilerin çıkması cok zor canım

kanikey bata 6 gün var benim ağrılar şimdiden başladı, sanırım bu ayda boş geçicek :KK43: sende durum nedir?
canım ya inşallah bu ay olacak senin umutsuzluğa kapılma benim bat daha 9 mayısta çok var ama ben bu ay umutsuzum yumurtlamayı rahatsızlıgımdan dolayı kaçırdım :110:
tüm enerjımı ve dualarımı saNa yolluyorum inş olacak bu ay dr da mı yumurtlama taki,bi yaptırdın canım

canım ya inşallah bu ay olacak senin umutsuzluğa kapılma benim bat daha 9 mayısta çok var ama ben bu ay umutsuzum yumurtlamayı rahatsızlıgımdan dolayı kaçırdım :110:
tüm enerjımı ve dualarımı saNa yolluyorum inş olacak bu ay dr da mı yumurtlama taki,bi yaptırdın canım
geçen ay yaptırmıştım, geçen ay tam denk getirdim ama yine olmadı, bu ayda gün aşırı denedik hep ama karnımda ağrılar var sanırım adet olcam yine yapmıyayım dimi test erken daha?

geçen ay yaptırmıştım, geçen ay tam denk getirdim ama yine olmadı, bu ayda gün aşırı denedik hep ama karnımda ağrılar var sanırım adet olcam yine yapmıyayım dimi test erken daha?
yok yok aman yapma daha cok erken bak hamile olanlar bile ilk 4 haftaya kadar karın agrısı cekiyorlar.ağrın var diye umutsuz olma

Akdnz07 canim nerdesin yaa
Canimm geldim biraz uzak kaldm :( kafami dagitmaya calisiyorum ayin 10 undan sonra biraz memlekete gidicem, kafaya takinca olmuyor zaten tadini cikarmaya bakiyorum , kafami baska seyleri veriyorum esimle bisiklet suruyoruz gunde 1 saatten fazla , sigarayi biraktik simdi birbirimizle daha cok ilgileniyoruz sigarasiz yasamak cok guzelmis , tabi bunu bebek icin degik herseyden once kendimiz icin yaptk :) sen nasilsin nasil gidiyor ??

Canimm geldim biraz uzak kaldm :KK43: kafami dagitmaya calisiyorum ayin 10 undan sonra biraz memlekete gidicem, kafaya takinca olmuyor zaten tadini cikarmaya bakiyorum , kafami baska seyleri veriyorum esimle bisiklet suruyoruz gunde 1 saatten fazla , sigarayi biraktik simdi birbirimizle daha cok ilgileniyoruz sigarasiz yasamak cok guzelmis , tabi bunu bebek icin degik herseyden once kendimiz icin yaptk :) sen nasilsin nasil gidiyor ??

Cok merak ettimm seni .. Cok sevindim sigarayi birakmanizaa tabiki basta saglik bebise mi takiyosun canim daha yeni basladin memleket insallah iiyi gelir size bazen insan degisklik istiyo tabii napiyim canim bende ayni bebise fazla takilmiyorum artik cok bunaldim yoruyo beno bugün adet günümde bakalim iste hayirlisi evdeyim canim hep bende bir degisklik yok :(

Canım hapı bıraktığım ay bende de çok yoğun benzer belirtiler vardi ama bebek yoktu. Ben kendi yaşadığım durumlardan yola çıkarak diyebilirim ki adet gecikmeden önceki belirtilerden heveslenmemek lazım. Ama bu demek değil ki sen hamile değilsin:KK24:. Insallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın

Canimm geldim biraz uzak kaldm :KK43: kafami dagitmaya calisiyorum ayin 10 undan sonra biraz memlekete gidicem, kafaya takinca olmuyor zaten tadini cikarmaya bakiyorum , kafami baska seyleri veriyorum esimle bisiklet suruyoruz gunde 1 saatten fazla , sigarayi biraktik simdi birbirimizle daha cok ilgileniyoruz sigarasiz yasamak cok guzelmis , tabi bunu bebek icin degik herseyden once kendimiz icin yaptk :) sen nasilsin nasil gidiyor ??

Cok merak ettimm seni .. Cok sevindim sigarayi birakmanizaa tabiki basta saglik bebise mi takiyosun canim daha yeni basladin memleket insallah iiyi gelir size bazen insan degisklik istiyo tabii napiyim canim bende ayni bebise fazla takilmiyorum artik cok bunaldim yoruyo beno bugün adet günümde bakalim iste hayirlisi evdeyim canim hep bende bir degisklik yok :KK43:
kızlaaar yapmayın ümitsizlik yok nolur. Her şey geçer de güzel şeyler kalıyor sadece elimizde. Aknz07 canım iyi yapıyorsun kafanı dağıtmakla.

Insallah bu ay topiğimizdeki herkeslerin güzel güzel haberlerini alırız:KK49:

Back