• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Tabiki dualarim sizinle daha doktora ct gitcem ama digital testte 2-3 haftalik cikti bgn :) darisi saglikla keseyi gorup kalp atisini duyup kucagima almaya :) tum isteyenler en kisa zamanda kavussun insalla
hayırlı olsun inşallah hiçbir aksilik yaşamadan kucağına alırsın meleğini :KK46:

inşallah canım =) bu kadar zaman geçioda şu bi gün geçmicek doktora gidene kadar =) sen naptın sende var mı bi gelişme?
Canım ben de erken ögrendim öğreneli 3 haftayı geçti ancak kalbini duyduk. çok iyi anlıyorum seni. Az daha sabır sonu güzel olacak :)

Canım ben de erken ögrendim öğreneli 3 haftayı geçti ancak kalbini duyduk. çok iyi anlıyorum seni. Az daha sabır sonu güzel olacak :)
379 bhcg =) daha henüz 4+3'üz =) haftaya salı keseyi görcez inşallah =) yalnız acaip uykum var sürekli! bi de karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi hala geçmedi

379 bhcg =) daha henüz 4+3'üz =) haftaya salı keseyi görcez inşallah =) yalnız acaip uykum var sürekli! bi de karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi hala geçmedi
Canimm hadi hayırlı olsunnnbi bebişimiz daha geliyooor:KK49:
uyku olayını sorma ben de aynı durumdayim. Gün içinde kafamı koyduğum yerde uyuyabilirim. Bu durum heralde ilk 3 ay boyunca devam ediyormus. Yeni bebeği olan bi arkadaşım benim yerime de uyu sonra uyuyamıyosun kıymetini bil demişti :) Karın ağrısı normal, dinlenince rahatlıyor. Benim de aynen karnım belim fena :110:

Back