• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

hımm . inşallah ondan kaynaklı değildir benimki de ya da başka bi sağlık sorunu yoktur. bi daha mı gitsem doktora ya. ama ne içinnn testler herşey normal . e yumut-rtlama günümü de biliyorum . belirtiler testler paralel.. ne yapcam ben ya olması için . Meryem suresi de okudum 41. gün dün bitti. dua da ediyorum . ..

Cok takiyosundur belki canim :/ rabbim dualarimizi en kisa zamanda kabul etsin insallah

Ya kizlar bisikletten dustum :KK43: moralim bozuldu gecen ay da aksilik tam gunune denk gelmsti bisiklete basladm akintm geldi tamam dedim bugun ve yarn sansli gunum cnku o son testi de tam skisik deglken yapmstm aksama bidaha skisik yapiym diyodum.dizim ve dirsegim yarali :KK43: dize degmeden sey olurmuki ya :oops::oops:

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine :/ esin dikkat ederde olur herhalde yoksa da zorlama canim ya :(

20150504_151643.jpg
Gunaydin kizlar bugun 14 bu ovu testleri hemen sarariyo dunku yaptigim sararmis biraz dun yukledgm fotomda daha iyi, ben karar veremedim ikisi de ayni cikmis sanki yeni bisey duydum ovulasyn testinde ikinci cizginin diger gunlerden daha belirgn oldugu gun 24 saat icinde yumurtlamayi gosterirmis yani herkeste ikinci cizgi kopkoyu cikmayabiliyomus bu arada dünü degerlendirdik darisi bugune , hepinize dua edicem bugun iftarda:KK15:

Eki Görüntüle 1516615 Gunaydin kizlar bugun 14 bu ovu testleri hemen sarariyo dunku yaptigim sararmis biraz dun yukledgm fotomda daha iyi, ben karar veremedim ikisi de ayni cikmis sanki yeni bisey duydum ovulasyn testinde ikinci cizginin diger gunlerden daha belirgn oldugu gun 24 saat icinde yumurtlamayi gosterirmis yani herkeste ikinci cizgi kopkoyu cikmayabiliyomus bu arada dünü degerlendirdik darisi bugune , hepinize dua edicem bugun iftarda:KK15:

Benimkilerde ertesi gün soluyodu canim insallah ben tutamadim :( hastayim dahaa insallah bu ay gelir bebisin canim :)

Eki Görüntüle 1516615 Gunaydin kizlar bugun 14 bu ovu testleri hemen sarariyo dunku yaptigim sararmis biraz dun yukledgm fotomda daha iyi, ben karar veremedim ikisi de ayni cikmis sanki yeni bisey duydum ovulasyn testinde ikinci cizginin diger gunlerden daha belirgn oldugu gun 24 saat icinde yumurtlamayi gosterirmis yani herkeste ikinci cizgi kopkoyu cikmayabiliyomus bu arada dünü degerlendirdik darisi bugune , hepinize dua edicem bugun iftarda:KK15:
Insallah canım güzel sonuçları olur :)

20150505_135832.jpg
20150504_195239.jpg
Kizlar ben tekrar 12sinden 15ine kadar yukleyim dedim , az once 15. Gunu yaptim anlamadim 14mu daha belirgin 15 mi akintim devam ediyor kasiklarimda sanci var hala catlamadimi ki iki gundur net iki cizgi cikiyor

Eki Görüntüle 1517571 Eki Görüntüle 1517572 Kizlar ben tekrar 12sinden 15ine kadar yukleyim dedim , az once 15. Gunu yaptim anlamadim 14mu daha belirgin 15 mi akintim devam ediyor kasiklarimda sanci var hala catlamadimi ki iki gundur net iki cizgi cikiyor

Bende anlamadim xanim yanlis birsey demiyim ikisi ayni gibi :/ en iyisi butun günleri degerlendir sen :) baya net cikmis bide bos gecirme ne olur ne olmaz

Back