• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

merhabaa kızlarr. bu hap dedğiniz doğum kontrol hapı değilmi. ben de 1. buçuk yıl kullandım. ve 10 aydır bıraktım . doktora gittim tüm tahliller temiz. . ama 3 aydır ovu takibinde yim . olmuyor olmuyorrrr. sebebi ilaç diyenler var. sizce de öyle mi. kullandığı kadar korurmuş dien var. doktora sormuştum ilaç olumsuz etkilemez demişti amaaa:KK43::KK43::KK43::mad::mad:

Aynen kuzm :) eminim ki bigun cok iyi bi anne olucaksin ama ozamana kadar sen esinin tek gozbebegisin lutfen bunun tadini cikar, ben esimle cok problemler yasayarak kavusabildim daha oncelerde bahsetmistim ben sansliydim yada Allahim kaderimi gonlumden yana yazmis ama boyle olmayanlar da var sevdiginizin yaninda uyandiginiz icin cok ama cok sansli insanlarsiniz bunu unutmayin :)

Aynen öyle canim biraz abartik galiba :) sabretmesini ögrencez bizde cocok cpk buyuk bir sorumluluk simdi tadini cikarmaliyiz gercekten olana kadar :) bu arada adet oldumm ben

merhabaa kızlarr. bu hap dedğiniz doğum kontrol hapı değilmi. ben de 1. buçuk yıl kullandım. ve 10 aydır bıraktım . doktora gittim tüm tahliller temiz. . ama 3 aydır ovu takibinde yim . olmuyor olmuyorrrr. sebebi ilaç diyenler var. sizce de öyle mi. kullandığı kadar korurmuş dien var. doktora sormuştum ilaç olumsuz etkilemez demişti amaaa:KK43::KK43::KK43::mad::mad:

Merhaba canim bilmiyorum ama ben inanmiorum ona benm yengen 1 bucuk yil kullandi birakti 5 hafta sonra hamile kaldi bunyeden bunyeye degisiyo bence ben 1 yil kullandim bu ayda olmadi 7 ay oldu bekliyorum herseyin bir zamani var canim beklicez mecbur

Merhaba canim evet benim de ayni konu aklimi kurcaliyor, kaynanam 14 sene hap kullandiktan sonra biraktigi ilk ay tek kacamakla hamile kalmis , annem de dis gebelik gecirdi tek tupu alindi tedaviyle o da bi ihtimal hamile kalirsn dendi uzerine yine tek kacamakla 2 kez hamile kaldi smdi bunlari dusununce insanin morali bozuluyor ama bu behsettigim gebeliklerin hepsi kurtajla sonuclandi :( Allahin elbet bi bildigi var lutfen takinti haline getirme saglikla hayirla gelsinler burada birbirimize destek olabiliriz

Aynen öyle canim biraz abartik galiba :) sabretmesini ögrencez bizde cocok cpk buyuk bir sorumluluk simdi tadini cikarmaliyiz gercekten olana kadar :) bu arada adet oldumm ben
Cok guzel bak artik yavastan duzene giriyosun stresin azalmaya basladi demekki :) pazartesi gunu recep ayinin tam 15. Gunu nasip olursa oruc tutup hepimiz icin dua edicem :)

Cok guzel bak artik yavastan duzene giriyosun stresin azalmaya basladi demekki :) pazartesi gunu recep ayinin tam 15. Gunu nasip olursa oruc tutup hepimiz icin dua edicem :)

Evet canim ovu testi kullanmaya da devam edicem yoruldum galiba bu ay bunalima girmedim :) bende nasip olursa insallah tutmayi dusunuyprum canim :)

Merhaba canim evet benim de ayni konu aklimi kurcaliyor, kaynanam 14 sene hap kullandiktan sonra biraktigi ilk ay tek kacamakla hamile kalmis , annem de dis gebelik gecirdi tek tupu alindi tedaviyle o da bi ihtimal hamile kalirsn dendi uzerine yine tek kacamakla 2 kez hamile kaldi smdi bunlari dusununce insanin morali bozuluyor ama bu behsettigim gebeliklerin hepsi kurtajla sonuclandi :KK43: Allahin elbet bi bildigi var lutfen takinti haline getirme saglikla hayirla gelsinler burada birbirimize destek olabiliriz
Ben çok mutsuzum. Bat a 2 gun var . Test yaptım çıkmadı zaten tüm adet belirtilerim mevcut. Biktim artık . Hüsran sonlarda sonlardan. Hap Kullanmayanlar da bana kısır misim gibi muamele ediyor. Bizim ortak yanımız bu . Birbirimiz é yardım edelim

Beni
De unutma çok ihtiyacım varrrr

Merhaba canim bilmiyorum ama ben inanmiorum ona benm yengen 1 bucuk yil kullandi birakti 5 hafta sonra hamile kaldi bunyeden bunyeye degisiyo bence ben 1 yil kullandim bu ayda olmadi 7 ay oldu bekliyorum herseyin bir zamani var canim beklicez mecbur
Peki yengen evlenir evlenmez mi kullandı acaba benim gibi.

Canim hapa baglamak yanlis olur pinkpisces pinkpisces de kullandi 2. Denemede hamile kaldi doktorlar daha onceden var olan sebeplere bagliyor.sen rahim filmi cektrdn mi esin de onemli onun da dr a gitmesi lazm
Eşim ı de götürdüm sayıları falan çok iyi çıktı. Benim de hormon kan testi .ultrason oldu. Rahim filmi için gitsem mj ki

Evet canim biz almanyada yasiyoruz dugunden 3 ay önce baslamistik ikimizde
hımm . inşallah ondan kaynaklı değildir benimki de ya da başka bi sağlık sorunu yoktur. bi daha mı gitsem doktora ya. ama ne içinnn testler herşey normal . e yumut-rtlama günümü de biliyorum . belirtiler testler paralel.. ne yapcam ben ya olması için . Meryem suresi de okudum 41. gün dün bitti. dua da ediyorum . ..

Eşim ı de götürdüm sayıları falan çok iyi çıktı. Benim de hormon kan testi .ultrason oldu. Rahim filmi için gitsem mj ki
Canim sen ovulasynda net ikinci cizgyi gordnmu eger ki gormediysen yumurtlama problemin olablr doktor klomen ve catlatma ignesi verip yumurta takibi yapar , eger ki yumurtlamanda da problem yoksa vakit kaybetmeden rahim filmi cektirr derim cnku tuplerde tikaniklik oldugunda hamile kalamiyosun ve bu sadece rahim filminde belli oluyo eger olcaksan da durumun varsa ozelde bayiltarak yaptir cnku uyanik cok agriyomua bayilanlar falan var :(

Kızlar merhaba. Bir yakının düğün telaşından dolayı pek yazamıyorum.
Bende çok şükür bir sıkıntı yok genel durumlar hariç. Ama kist büyüyor habire ona çok canım sıkılıyor :KK43:

Kızlar merhaba. Bir yakının düğün telaşından dolayı pek yazamıyorum.
Bende çok şükür bir sıkıntı yok genel durumlar hariç. Ama kist büyüyor habire ona çok canım sıkılıyor :KK43:
Cok sukur canim kistin icin herhangi bisey yapamiyolar dmi hamilelikten dolayi daha cok buyurmuymus ki

20150503_114329.jpg
20150501_203627.jpg
Kizlar gunaydin bunlar ovu testlerim bu ay 30lu ovu testi almistim adetim biter bitmez baslicam dedim ama bu ay kendmi kasmamaya karar verdigim icin 11. Gun oylesine yapmak istedim 11,12 ve 13. Gun bunlar bugun 13. Gun az once yaptim sonuncusunu 4 saat kadar sivi tuketmeyip yapmak gerekiyo ben yine bekleyemedim , 11. Gun sonradan bozuldu daha once cekmistim onu tekli olan 11. Gun sizce nasil gun yarin midir :)

Eki Görüntüle 1515430 Eki Görüntüle 1515431 Kizlar gunaydin bunlar ovu testlerim bu ay 30lu ovu testi almistim adetim biter bitmez baslicam dedim ama bu ay kendmi kasmamaya karar verdigim icin 11. Gun oylesine yapmak istedim 11,12 ve 13. Gun bunlar bugun 13. Gun az once yaptim sonuncusunu 4 saat kadar sivi tuketmeyip yapmak gerekiyo ben yine bekleyemedim , 11. Gun sonradan bozuldu daha once cekmistim onu tekli olan 11. Gun sizce nasil gun yarin midir :)
Canım sanki az daha var gibi geldi bana. Aynı renk olması gerek diye biliyorum ama sen daha iyi bilirsin ben kullanmadım hic.
Kist için de çok büyürse müdahale ederiz dedi. Hayırlısı bakalım

Canım sanki az daha var gibi geldi bana. Aynı renk olması gerek diye biliyorum ama sen daha iyi bilirsin ben kullanmadım hic.
Kist için de çok büyürse müdahale ederiz dedi. Hayırlısı bakalım
Ya kizlar bisikletten dustum :( moralim bozuldu gecen ay da aksilik tam gunune denk gelmsti bisiklete basladm akintm geldi tamam dedim bugun ve yarn sansli gunum cnku o son testi de tam skisik deglken yapmstm aksama bidaha skisik yapiym diyodum.dizim ve dirsegim yarali :( dize degmeden sey olurmuki ya :oops::oops:

Back