hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Kizlar ya bu kina dugun felan derken 3-4 gündür ovu. Testi yapamadim bugünde böyle ciktiii hala sansim varmii yani

Eklentiler

• image.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 48
Yarin sabah bide hamilelik testi yapiyim evet 10 gün hep böyle cikiyo anlamdim gitti olabilirmi acabaaaa
Kuzum daha 10. Gunun adetin biraz yaklassin zaten olsa da cikcagni sanmiyorm smdi gebelik testnde ben sadece sey duymustum gebelik olusursa ovulasyon testndeki 2. Cizgi hic kaybolmuyomus

Kuzum daha 10. Gunun adetin biraz yaklassin zaten olsa da cikcagni sanmiyorm smdi gebelik testnde ben sadece sey duymustum gebelik olusursa ovulasyon testndeki 2. Cizgi hic kaybolmuyomus

Bende öyle düsündüm bakiyim bir kac gün daha yapuyim bakalim ne olur 10 gündür sasirdim ya

Gunaydin canim aynen kimsecikler yok tablomuza sonradan katilan arkadaslar da kayiplara karisti.ben bugun ruyamda iki tane kuzu gordum ruya tabiri evlat sahibi olmak diyodu :)
Oo iki tane bir de ikiz mi geliyor yoksa
Bu aralar bende de sıkıntılar başladı uykusuzluk halsizlik mide bulantısı.. insanlar abartıyor zannederdim hiç öyle değilmiş

Gunaydin canim aynen kimsecikler yok tablomuza sonradan katilan arkadaslar da kayiplara karisti.ben bugun ruyamda iki tane kuzu gordum ruya tabiri evlat sahibi olmak diyodu :)

Insallah canimm kendimde nekadar istiyosam inanki sendede öyle :) hayirlara gitsin insallah :) buuuu bir isarettir belkiiii (insallah)

Oo iki tane bir de ikiz mi geliyor yoksa
Bu aralar bende de sıkıntılar başladı uykusuzluk halsizlik mide bulantısı.. insanlar abartıyor zannederdim hiç öyle değilmiş

Gecmis olsun canim ya bol bol dinlenmeye calis bazisi abartiyodaa öyle cekenlerde var tabii rabbim yardimcin olsun insan ona bile sevinir geliyo bana :))))

Ay saolun kizlar insallah az once minicodan ciktim bu kez gozum hep kiz cicilerine gitti :) pinkpisces ikiz ucuz artik Allah ne verdiyse Melegim2502 kuzum insallah sen benden daha cok bekledin bu ay bizi sevindir

Ay saolun kizlar insallah az once minicodan ciktim bu kez gozum hep kiz cicilerine gitti :) pinkpisces ikiz ucuz artik Allah ne verdiyse Melegim2502 kuzum insallah sen benden daha cok bekledin bu ay bizi sevindir

Olsun canim :) yeterki gelsinler de bekleriz sende benim gibi simdiden bakiyomusun erkek olursa sunu alirim kiz olursa bunu :))) biz iyice delirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…