- 10 Ekim 2011
- 1.028
- 555
- 323
Burdayim tatlim geldim :) pinkpisces hayirli olsun canim 2 hafta sonra pitpitlari da duyarsin ins :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kızlar ay bitmeden hepimizin güzel haberleri olur burada paylaşmayaBurdayim tatlim geldim :) pinkpisces hayirli olsun canim 2 hafta sonra pitpitlari da duyarsin ins :)
Burdayim tatlim geldim :) pinkpisces hayirli olsun canim 2 hafta sonra pitpitlari da duyarsin ins :)
Kuzum ya sen hamilemisim acaba senn bu ovulasyn testi en bastan beri boyle cikiyo sanki anlamadim 10. GununmuKizlar ya bu kina dugun felan derken 3-4 gündür ovu. Testi yapamadim bugünde böyle ciktiii hala sansim varmii yani
Kuzum ya sen hamilemisim acaba senn bu ovulasyn testi en bastan beri boyle cikiyo sanki anlamadim 10. Gununmu
Hayırlısı olsun canım mutlu haberler alırsın inşallah :) bizi habersiz bırakmaYarin sabah bide hamilelik testi yapiyim evet 10 gün hep böyle cikiyo anlamdim gitti olabilirmi acabaaaa
Kuzum daha 10. Gunun adetin biraz yaklassin zaten olsa da cikcagni sanmiyorm smdi gebelik testnde ben sadece sey duymustum gebelik olusursa ovulasyon testndeki 2. Cizgi hic kaybolmuyomusYarin sabah bide hamilelik testi yapiyim evet 10 gün hep böyle cikiyo anlamdim gitti olabilirmi acabaaaa
Kuzum daha 10. Gunun adetin biraz yaklassin zaten olsa da cikcagni sanmiyorm smdi gebelik testnde ben sadece sey duymustum gebelik olusursa ovulasyon testndeki 2. Cizgi hic kaybolmuyomus
Hayırlısı olsun canım mutlu haberler alırsın inşallah :) bizi habersiz bırakma
canım benimde başlarda öyleydi ama sonra kayboldu çizgi inşallah hamiledirsin :)Daha erkendir canim ya hayirlisi insallah 10 gündür ovu. Testi hep cift cizgi anlayamadimm
canım benimde başlarda öyleydi ama sonra kayboldu çizgi inşallah hamiledirsin :)
Oo iki tane bir de ikiz mi geliyor yoksaGunaydin canim aynen kimsecikler yok tablomuza sonradan katilan arkadaslar da kayiplara karisti.ben bugun ruyamda iki tane kuzu gordum ruya tabiri evlat sahibi olmak diyodu :)
Gunaydin canim aynen kimsecikler yok tablomuza sonradan katilan arkadaslar da kayiplara karisti.ben bugun ruyamda iki tane kuzu gordum ruya tabiri evlat sahibi olmak diyodu :)
Oo iki tane bir de ikiz mi geliyor yoksa
Bu aralar bende de sıkıntılar başladı uykusuzluk halsizlik mide bulantısı.. insanlar abartıyor zannederdim hiç öyle değilmiş
Ay saolun kizlar insallah az once minicodan ciktim bu kez gozum hep kiz cicilerine gitti :) pinkpisces ikiz ucuz artik Allah ne verdiyse Melegim2502 kuzum insallah sen benden daha cok bekledin bu ay bizi sevindir