hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Kızlar geldim geldim
Üç gündür hasta yatıyorum İlacı geçin bitki çayları bile yasakmış napıcam bilmiyorum

Kızlar geldim geldim
Üç gündür hasta yatıyorum İlacı geçin bitki çayları bile yasakmış napıcam bilmiyorum
Tahmin etmstm kuzum bende hastaym faranjitim var havalar kotu gidince aziyo sana da gecms olsn aynen icme sakin Allah korusun dusuk yapiyyomus bitki caylari dinlen c vitamini al bol bol onumuz yaz rahat edersn bi sure sonra, takvimin cok cici bizde seninle birlikte haftalari sayariz artik :) nasil hissediyosun peki bulantin varmi

pinkpisces aralik annesi olcaksin yaniiii yay burcu olcak :) benim gorumcem yay burccu ve en en bariz ozelligi cok neseli ve gulucuk surat olcak bu yay burclarinin genel ozelligi kuzum ne guzel :)

pinkpisces aralik annesi olcaksin yaniiii yay burcu olcak :) benim gorumcem yay burccu ve en en bariz ozelligi cok neseli ve gulucuk surat olcak bu yay burclarinin genel ozelligi kuzum ne guzel :)
Evet yay:) Annesi de babası da balık olunca ne yapıcak yavrucak bilmiyorum :) Evet ya takvim koydum dayanamadım insallah bir sorun çıkıp da silmek zorunda kalmam Ballı ılık süt çay vs iyi geldi biraz. Baş dönmesi ve bulantı başladı ama hastaliktan mi hamilelikten mi bilmiyorum ki. Pazartesi doktora gidicez keseyi goruruz inşallah

hadi bakalım inşallah kalp atışlarını da duyarsın belki :) ay ben ağlardım kesin onu duyunca bir ikizler kadını olarak aşırı duygusalım sen balık burcuymussun sen de çok sulugözsündür ozaman valla inan cok sanslısın ben yay burcu olmasını isterdim çok neşeli hayat dolu oluyolar ,yengeçleri de cok severim benim tek korkugum burç akrep neyse çok konusmayım da aramızda akrep varsa ayıp olmasın

Ay evet insallah kalbini de duyarız yarın 6.haftanın ilk günü olacak :)
ben de yay ve aslandan korkuyordum açıkçası başıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…