Davranıyorsun diyecektim yanlış oldu kusura bakma Özür dilerim canımEvet çok sabırsız davranıyoruz allah bize sabır versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Davranıyorsun diyecektim yanlış oldu kusura bakma Özür dilerim canımEvet çok sabırsız davranıyoruz allah bize sabır versin
Yanlışlık oldu kusura bakma Özür dilerimhakkında hayırlısı canım elbet yerini ve zamanını bekliyordur. sanırım bebiş konusunda biraz sabırsız davranıyoruz biz kadınlar :)
Iyi yapmissin kuzm kafani dagitirsin hem ben sinavlardan girememistim pek, pinkpisces unuttun bizi gir artik forumaCaniiiiim ben bugün kinadaydimm :) pazarda dügün kosturmaca yani firsat bulamadim nasilsin :)
Tahmin etmstm kuzum bende hastaym faranjitim var havalar kotu gidince aziyo sana da gecms olsn aynen icme sakin Allah korusun dusuk yapiyyomus bitki caylari dinlen c vitamini al bol bol onumuz yaz rahat edersn bi sure sonra, takvimin cok cici bizde seninle birlikte haftalari sayariz artik :) nasil hissediyosun peki bulantin varmiKızlar geldim geldim
Üç gündür hasta yatıyorum İlacı geçin bitki çayları bile yasakmış napıcam bilmiyorum
Evet yay:) Annesi de babası da balık olunca ne yapıcak yavrucak bilmiyorum :) Evet ya takvim koydum dayanamadım insallah bir sorun çıkıp da silmek zorunda kalmam Ballı ılık süt çay vs iyi geldi biraz. Baş dönmesi ve bulantı başladı ama hastaliktan mi hamilelikten mi bilmiyorum ki. Pazartesi doktora gidicez keseyi goruruz inşallahpinkpisces aralik annesi olcaksin yaniiii yay burcu olcak :) benim gorumcem yay burccu ve en en bariz ozelligi cok neseli ve gulucuk surat olcak bu yay burclarinin genel ozelligi kuzum ne guzel :)
hadi bakalım inşallah kalp atışlarını da duyarsın belki :) ay ben ağlardım kesin onu duyunca bir ikizler kadını olarak aşırı duygusalım sen balık burcuymussun sen de çok sulugözsündür ozaman valla inan cok sanslısın ben yay burcu olmasını isterdim çok neşeli hayat dolu oluyolar ,yengeçleri de cok severim benim tek korkugum burç akrep neyse çok konusmayım da aramızda akrep varsa ayıp olmasınEvet yay:) Annesi de babası da balık olunca ne yapıcak yavrucak bilmiyorum :) Evet ya takvim koydum dayanamadım insallah bir sorun çıkıp da silmek zorunda kalmam Ballı ılık süt çay vs iyi geldi biraz. Baş dönmesi ve bulantı başladı ama hastaliktan mi hamilelikten mi bilmiyorum ki. Pazartesi doktora gidicez keseyi goruruz inşallah
Ay evet insallah kalbini de duyarız yarın 6.haftanın ilk günü olacak :)hadi bakalım inşallah kalp atışlarını da duyarsın belki :) ay ben ağlardım kesin onu duyunca bir ikizler kadını olarak aşırı duygusalım sen balık burcuymussun sen de çok sulugözsündür ozaman valla inan cok sanslısın ben yay burcu olmasını isterdim çok neşeli hayat dolu oluyolar ,yengeçleri de cok severim benim tek korkugum burç akrep neyse çok konusmayım da aramızda akrep varsa ayıp olmasın
Bize de haber ver :) Melegim2502 gel artik kuzm bende bugun temizlik yaptm aksama kadar misafirlerm vardi ancak su saatte oturdum yorgunluktan bitmis bir haldeyimAy evet insallah kalbini de duyarız yarın 6.haftanın ilk günü olacak :)
ben de yay ve aslandan korkuyordum açıkçası başıma geldi
hayırdır canım ne işin vardı nasılsın benim son 3 bata ama heran olabilirim fena karnım agrıyorGeldimmm artik kizlar bitti sükür
hayırdır canım ne işin vardı nasılsın benim son 3 bata ama heran olabilirim fena karnım agrıyor
kızlar keseyi gördük çok şükür :) Ama kalbini duymaya 2 hafta var daha :)
Bize de haber ver :) Melegim2502 gel artik kuzm bende bugun temizlik yaptm aksama kadar misafirlerm vardi ancak su saatte oturdum yorgunluktan bitmis bir haldeyim