hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

pinkpisces belirtiler yavastan basladi :) cinsiyet hakkinda bisey hissediyomusun annelerin hissettikleri dogru derler :) bi de asermen varmi
Evet başladi da belirtiler insallah bu kadarla kalır :) Aslında hep kızım olsun diye isterdim ama sanki oğlanmış gibi geliyor eşime de bana da :) Hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez :)

Olsun canim :) yeterki gelsinler de bekleriz sende benim gibi simdiden bakiyomusun erkek olursa sunu alirim kiz olursa bunu :))) biz iyice delirdik
evettttt cok güzel şeyler var içim gitti beşikler bebek battaniyeleri hastane çıkışları tulumlar çıldırmak üzereydim ki çıktım sonra bunlar olayın tatlı yönleri tabi ,ben doğumdan inanılmaz korkuyorum yaa o epudural iğnesi o sonda ben kesin hastanede cıngar cıkarırım bide sezeryanda keserlerken acı olmuyomış ama hissediyomuşsun dokunduklarını kestiklerini ben o anda bayılırım kesin hastaneye girer girmez stresten ölüyorum zaten ,,ay kızlar ben nasıl doğurcam yaa hamile kaldım da doğurmayı düşünüyorum şimdi Allahım ne kadar korkağım bunun tedavisi falan yokmudur ya

Evet başladi da belirtiler insallah bu kadarla kalır :) Aslında hep kızım olsun diye isterdim ama sanki oğlanmış gibi geliyor eşime de bana da :) Hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez :)
haklısın canım farketmez de insan meraklı işte :)

Dogumu hic karistirma simdi canim :)
Benimde ödüm kopuyoo hic dusunemiyorum kendimi ya bebislerimiz gelsinde artik herseye katlancaz canim mecbur ben biraz nazliyimdir eskiden hic böyle degildim cok cesaretliydim simdi ödüm kopuyo ya benim kuzenimin yanindaydim sancilari baslamisti ondan cok etkilendimm galibaa cok dua ediyorum hamile kalirsam normal dogumu cok istiyorum :)

Insallah canim biraz anneden geliyo sanirim annen normal dogum.yapmissa sende yapi olarak yatkin olabilirsin benim annemin catisi darmis sezeryan olmus genel.anesteziyle bende cok agrisi olmus uyanirken falan cok kivranmis kardesimde belden uyusturmali oldu onda hic agrisi olmadi bende oyuzden belden olurum heralde diyorum hayirlisi olsun :) bebislerimiz bize guc olur insallah

Batima 5 gun kaldi bu ay dedigim gibi pek umudum yok iliski gunleri aksadi ve cok stresli bir ay gecirdim , gunumde olurum heralde gogus hassasiyetim tatli duskunlugum var biraz da sinir mevcut herzamanki gibi gecikme en az 2 gun olana kadar test yapmiycam

Anneme benzemem insallah annem 3müzüde sezerYanla yapmis eskiden fazla ugrasmiyodular simdi degistii :) belli olmuyo canim ya bakalim bizde nasil olcak :) insallah

Bencede bekle canim üzülmektense insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…