- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- 123
Evet başladi da belirtiler insallah bu kadarla kalır :) Aslında hep kızım olsun diye isterdim ama sanki oğlanmış gibi geliyor eşime de bana da :) Hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez :)pinkpisces belirtiler yavastan basladi :) cinsiyet hakkinda bisey hissediyomusun annelerin hissettikleri dogru derler :) bi de asermen varmi
evettttt cok güzel şeyler var içim gitti beşikler bebek battaniyeleri hastane çıkışları tulumlar çıldırmak üzereydim ki çıktım sonraOlsun canim :) yeterki gelsinler de beklerizsende benim gibi simdiden bakiyomusun erkek olursa sunu alirim kiz olursa bunu :))) biz iyice delirdik
haklısın canım farketmez de insan meraklı işte :)Evet başladi da belirtiler insallah bu kadarla kalır :) Aslında hep kızım olsun diye isterdim ama sanki oğlanmış gibi geliyor eşime de bana da :) Hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez :)
evettttt cok güzel şeyler var içim gitti beşikler bebek battaniyeleri hastane çıkışları tulumlar çıldırmak üzereydim ki çıktım sonrabunlar olayın tatlı yönleri tabi ,ben doğumdan inanılmaz korkuyorum yaa o epudural iğnesi o sonda ben kesin hastanede cıngar cıkarırım bide sezeryanda keserlerken acı olmuyomış ama hissediyomuşsun dokunduklarını kestiklerini ben o anda bayılırım kesin hastaneye girer girmez stresten ölüyorum zaten ,,ay kızlar ben nasıl doğurcam yaa hamile kaldım da doğurmayı düşünüyorum şimdi Allahım ne kadar korkağım bunun tedavisi falan yokmudur ya
günaydın kızlar benim sınavlar başladıdua edin
sagolasın canım yarında bat günüm tabiki hiç umudum yokGünaydin canim dualarim seninleee rabbim yardimcin olsun
Ümidi kesmek yokkk :)sagolasın canım yarında bat günüm tabiki hiç umudum yok
inş canım .sende saglıcakla bebegini dünyaya getir inşalllah bide niyeyse benimde içimden erkek bebeğin olacak gibi geçti :) saglıklı olur inşÜmidi kesmek yokkk :)
Insallah canim biraz anneden geliyo sanirim annen normal dogum.yapmissa sende yapi olarak yatkin olabilirsin benim annemin catisi darmis sezeryan olmus genel.anesteziyle bende cok agrisi olmus uyanirken falan cok kivranmis kardesimde belden uyusturmali oldu onda hic agrisi olmadi bende oyuzden belden olurum heralde diyorum hayirlisi olsun :) bebislerimiz bize guc olur insallah
Dogumu hic karistirma simdi canim :)
Benimde ödüm kopuyoo hic dusunemiyorum kendimi ya bebislerimiz gelsinde artik herseye katlancaz canim mecburben biraz nazliyimdir eskiden hic böyle degildim cok cesaretliydim simdi ödüm kopuyo ya benim kuzenimin yanindaydim sancilari baslamisti ondan cok etkilendimm galibaa cok dua ediyorum hamile kalirsam normal dogumu cok istiyorum :)
Insallah canim biraz anneden geliyo sanirim annen normal dogum.yapmissa sende yapi olarak yatkin olabilirsin benim annemin catisi darmis sezeryan olmus genel.anesteziyle bende cok agrisi olmus uyanirken falan cok kivranmis kardesimde belden uyusturmali oldu onda hic agrisi olmadi bende oyuzden belden olurum heralde diyorum hayirlisi olsun :) bebislerimiz bize guc olur insallah
Batima 5 gun kaldi bu ay dedigim gibi pek umudum yok iliski gunleri aksadi ve cok stresli bir ay gecirdim , gunumde olurum heralde gogus hassasiyetim tatli duskunlugum var biraz da sinir mevcut herzamanki gibi gecikme en az 2 gun olana kadar test yapmiycam
Cok tatli olmus oylesine mi yaptin birine hediye mi yoksa mavili mavili :)Nasilllllll olmuus kizlarr :)
Cok tatli olmus oylesine mi yaptin birine hediye mi yoksa mavili mavili :)
Ayy bizimki de erkekmiş gibi geliyo ya mavi mavi hoşuma gitti çok tatlı olmuş :)Nasilllllll olmuus kizlarr :)
Ayy bizimki de erkekmiş gibi geliyo ya mavi mavi hoşuma gitti çok tatlı olmuş :)
Hayırlısı olsun canım sıkma canını. Daha sağlıklı bir yumurtayla önündeki maçlara bak :)kızlar bu ayda olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?