• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Bunlar da benim aldiklarimin bi kismi kiz bebise deliren ben oglus kiyafetleri almistim :KK70: ben erkek cocuktan esimin cocuklugu cok hiperaktf ve asiri yaramaz oldugu icin korkuyodum bi de kiz cocuk daha cana yakin ya amaaann hayirli saglikli olsunlar da :KK68::KK68:

Eklentiler

• 20150408_234530.jpg
    20150408_234530.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 61
Bunlar da benim aldiklarimin bi kismi kiz bebise deliren ben oglus kiyafetleri almistim :KK70: ben erkek cocuktan esimin cocuklugu cok hiperaktf ve asiri yaramaz oldugu icin korkuyodum bi de kiz cocuk daha cana yakin ya amaaann hayirli saglikli olsunlar da :KK68::KK68:

Cooook tatliii masallah en kisa zamanda insallaj rabbim bu heycani bizede tatirsinn :) evet canim yeterkii sagliklii olsun kiz erkek yaramaz da olsa fark etmeu yeterkii olsunn :)

Cooook tatliii masallah en kisa zamanda insallaj rabbim bu heycani bizede tatirsinn :) evet canim yeterkii sagliklii olsun kiz erkek yaramaz da olsa fark etmeu yeterkii olsunn :)
tabiki farketmez yeter ki sağlıklı olsun canlarm hamiş olanlara hayırlı doğumlar henüz olmayanlara en kısa zamanda hamilelik diliyorum kendime de :) fazla kafaya takmayın stres olumsuz etkiliyormus. ya bir de internette görüyorum kız istiyorum erkek olcak, erkek istiyorum kız olacak diye üzülenler var hiç anlamıyorum onları yaa <<:((

tabiki farketmez yeter ki sağlıklı olsun canlarm hamiş olanlara hayırlı doğumlar henüz olmayanlara en kısa zamanda hamilelik diliyorum kendime de :) fazla kafaya takmayın stres olumsuz etkiliyormus. ya bir de internette görüyorum kız istiyorum erkek olcak, erkek istiyorum kız olacak diye üzülenler var hiç anlamıyorum onları yaa <<:KK43:(

Amin canim insallah :) evet onlari bende okudum cok uzucu bir durum evlat evlatit erkek olmus kiz olmus insanlar senelerce ugrasiyo o kizim olcak diye dünyasinkararmis sanki kizlar ayri bi tatli oluyo kiz cocuklarini cok severimmm :) saglikli olsunda canim :) hayirlisiii

Kızlar şöyle bişey yaptım nasıl:KK45::KK45::KK45:
Eki Görüntüle 1485186
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bize biraz bilgi verir misin
adet döngün kaç günde bir
Ovulasyon testi yapıyorsan kaçıncı günde pozitifti
nasıl degerlendirdin
ovulasyon dan kaç gün sonra hcg çıktı
kusura bakma sinavdaymis gibi soruları siraladim ama sen zaten çoook başarılısın baksana

doktora gittin mi canım? ben hapı yeni bıraktm doktor kontrolune gittiğimde 1 yıl içinde gebe kalamazsan gel dedi...
bende hapı bıraktığımda gittim muayene oldum doktor herşey normal kendine 1 yıl ver dedi. 1 yıl sonra tekrar gittim yaram vardı dondurdum 6 ay bekleyelim dedi şimdi beklemedeyim bakalım haziranda gideceğim belki o zaman ilaç verir

bende hapı bıraktığımda gittim muayene oldum doktor herşey normal kendine 1 yıl ver dedi. 1 yıl sonra tekrar gittim yaram vardı dondurdum 6 ay bekleyelim dedi şimdi beklemedeyim bakalım haziranda gideceğim belki o zaman ilaç verir
hakkında hayırlısı canım elbet yerini ve zamanını bekliyordur. sanırım bebiş konusunda biraz sabırsız davranıyoruz biz kadınlar :)

zaman geçtikçe aklıma saçma sapan şeyler geliyor ,tahlillerimin hepsi temiz cıktı Allaha şükür ama ne biliyim.bu ay aşırı umutsuzum adet olucam diyorum 11 günüm var

Back