- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
iyi o da güzel
Evett yapcak birsey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi o da güzel
Kuzummm bunlar neee yerim bunlari ben o leoparli tulumlara ba-yi-li-yo-rum yaaaaaaBugün bunlariiiiii aldim :)
Melegim2502 oglun olursa o leoparliyi istiyorum
Bunlar da benim aldiklarimin bi kismi kiz bebise deliren ben oglus kiyafetleri almistim ben erkek cocuktan esimin cocuklugu cok hiperaktf ve asiri yaramaz oldugu icin korkuyodum bi de kiz cocuk daha cana yakin ya amaaann hayirli saglikli olsunlar da
tabiki farketmez yeter ki sağlıklı olsun canlarm hamiş olanlara hayırlı doğumlar henüz olmayanlara en kısa zamanda hamilelik diliyorum kendime de :) fazla kafaya takmayın stres olumsuz etkiliyormus. ya bir de internette görüyorum kız istiyorum erkek olcak, erkek istiyorum kız olacak diye üzülenler var hiç anlamıyorum onları yaa <<(Cooook tatliii masallah en kisa zamanda insallaj rabbim bu heycani bizede tatirsinn :) evet canim yeterkii sagliklii olsun kiz erkek yaramaz da olsa fark etmeu yeterkii olsunn :)
tabiki farketmez yeter ki sağlıklı olsun canlarm hamiş olanlara hayırlı doğumlar henüz olmayanlara en kısa zamanda hamilelik diliyorum kendime de :) fazla kafaya takmayın stres olumsuz etkiliyormus. ya bir de internette görüyorum kız istiyorum erkek olcak, erkek istiyorum kız olacak diye üzülenler var hiç anlamıyorum onları yaa <<(
merhaba kızlar nasılız
hahah profil fotonu değişmişsin tanıyamadım kız
Merhabsa yine ben budayim bak
hahah profil fotonu değişmişsin tanıyamadım kız
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bize biraz bilgi verir misinKızlar şöyle bişey yaptım nasıl
Eki Görüntüle 1485186
doktora gittin mi canım? ben hapı yeni bıraktm doktor kontrolune gittiğimde 1 yıl içinde gebe kalamazsan gel dedi...kızlarr benide ekleyin bende hapı 2013 kasımda bıraktım o gündür gelen giden yok
bende hapı bıraktığımda gittim muayene oldum doktor herşey normal kendine 1 yıl ver dedi. 1 yıl sonra tekrar gittim yaram vardı dondurdum 6 ay bekleyelim dedi şimdi beklemedeyim bakalım haziranda gideceğim belki o zaman ilaç verirdoktora gittin mi canım? ben hapı yeni bıraktm doktor kontrolune gittiğimde 1 yıl içinde gebe kalamazsan gel dedi...
hakkında hayırlısı canım elbet yerini ve zamanını bekliyordur. sanırım bebiş konusunda biraz sabırsız davranıyoruz biz kadınlar :)bende hapı bıraktığımda gittim muayene oldum doktor herşey normal kendine 1 yıl ver dedi. 1 yıl sonra tekrar gittim yaram vardı dondurdum 6 ay bekleyelim dedi şimdi beklemedeyim bakalım haziranda gideceğim belki o zaman ilaç verir
Evet çok sabırsız davranıyorsun allah bize sabır versinhakkında hayırlısı canım elbet yerini ve zamanını bekliyordur. sanırım bebiş konusunda biraz sabırsız davranıyoruz biz kadınlar :)