Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben geçen ay adet bittiği gibi doktora gitmistim yumurtan hazır birkaç güne çatlar demişti. Hesabı dogruysa benimki su anda yaklaşık 1 hafta önden gidiyor. Yükselme olur inşallah ya ben de epey paniğim daha adet geçmediği içinSenin baya yüksek cıkmış ay yok bidaha kan olayına girmem direk 4 gün öncesini gösteren test aldım onu yapcam olmadı beklerim bişey kalmadı adete stres yapıyorum cünkü ama işallah hevesimiz kursagımızda kalöaz yalnız 7 gün kalaya göre olsukca yüksek degilmi senin hgc kafam karıstı iyice
Canım evet hamileyiz ama devam edip etmeyecegi kesinlesmedi yani ben öyle anladim. SevinebilirsinYani şimdi hamilmiyi degişmiyiz biz ya :):) pufffff
Insallah canım :)Etsin tutunsun bebişlerimiz
Adacayi yagini yaptim yine bikac saattir duruyo kasinti yok gece niye oyle olduysa :) bugun de topik cok durgun ben sinav calisiyorum kizlar nerdesiniz neler yapiyosunuz :)
Etsin tutunsun bebişlerimiz
Berra8448 hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin saglikla kucakla bebisini insallah :) Melegim2502 aynen kuzm cok gerginim ben ya su sinav zamani kafa falan hicbisey kalmiyo bende ,fazlasiyla stresliyim bu hafta bi an once bitse de kurtulsam kafami kaldirmiyorum pinkpisces ornek ogrenci benim galiba
Benim iştah tavan gece gece iki tabak makarnayı götürdüm şişko olucamhosgeldin canım veririm tabi haber vermemmi
Gunaydim hanimlar :) haftasonlarini seviyorum biraksalar aksama kadar uyurum ben daha bebis olmadan boyleyim yandim bu arada dun asiri sigara yuklemesi yaptigim vucudum coktu diyebilirim , sabaha kadar oksurdum agzim camur gibi kahvemi bile sigarasiz ictim hic canim cekmiyo biraz daha direnip kesin birakayim diyorum
Canım gunaydin. Sanırım eşit koyulukta ya da ona yakin olması gerekiyor yumurtlama gününde.Kizlaaaar bana yardim edin daha dün adetim tam bitti bugün ovulasyon testine basliyim dedim böyle cikiyo
Sigara deme banaaaGunaydim hanimlar :) haftasonlarini seviyorum biraksalar aksama kadar uyurum ben daha bebis olmadan boyleyim yandim bu arada dun asiri sigara yuklemesi yaptigim vucudum coktu diyebilirim , sabaha kadar oksurdum agzim camur gibi kahvemi bile sigarasiz ictim hic canim cekmiyo biraz daha direnip kesin birakayim diyorum