Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun nasılsın :) iyi olalım hepimizki bebişler gelsin
canım senin örgün eğitim mi son sınıftasın değilmi :) bu ay bebişin olacak çünkü bebişle el ele tutuşur okula gider gelirsiniz artık ay cok tatlıHerkese gunaydinnnn bugun gec uyandim okul yok uyumak ne guzel ya dun adacayi yagini koydun birden feci bi kasinti geldi cikarmak zorunda kaldim bugun tekrar denicem
Herkese gunaydinnnn bugun gec uyandim okul yok uyumak ne guzel ya dun adacayi yagini koydun birden feci bi kasinti geldi cikarmak zorunda kaldim bugun tekrar denicem
aynen canım inş seninle dneme sürelerimizde aynı ayda hamıle kalalım oh misIyiyim canim sen nasilsin insallah dört gözle bekliyoruz :)
Merhaba kızlarr. Ben de tatil var diye çok mutluyum iki gun uyumayı planlıyorum. Uyku bi tatlı bi tatlı sormayın
aynen canım inş seninle dneme sürelerimizde aynı ayda hamıle kalalım oh mis
ay ben normalde çok uyurum hamile olursam hiç düşünemiyorumMerhaba kızlarr. Ben de tatil var diye çok mutluyum iki gun uyumayı planlıyorum. Uyku bi tatlı bi tatlı sormayın
benimde dahaa teeeeee 13 günüm vat bata asker yolu bekler gibi bat bekliyoz takvimler tarihler. bekarkende hiç bilmezdim tarihimi öyle dagda denizde regli olmuşluyum var ama yınede umursamazdım sadece her antamda ped bulunurdu o kadar şimdi saat hesabı bile yapıyorumInsallah canim ya okadar cok istiyorumkii adetim daha dün bitti bakalimm artik beklicem :)
benimde dahaa teeeeee 13 günüm vat bata asker yolu bekler gibi bat bekliyoz takvimler tarihler. bekarkende hiç bilmezdim tarihimi öyle dagda denizde regli olmuşluyum var ama yınede umursamazdım sadece her antamda ped bulunurdu o kadar şimdi saat hesabı bile yapıyorum
aminnn inşallah canımbaronnes evett ama bu donem kurtuluyorum artik artik ise gideriz bebisle hehe
Ayy hadi bakalım sen de benim gibi erken ogrenenlerden oldun :) hayırlı olsun canım :) insalllahhh 2 güne artar senin de için rahat edergeliyor bebişleerSlm meleğim ben geldim bugün degişik bir heyecandayım dün kan testi verdim beta hgc ,m 23 cıktı doktor erken gebelik şüphesi dedi cünkü aybasıma 5 gün felan var dayanamadım yaptırdım ama zaten 0-5 arası nefatif 5 -25 arası erken gebelik 25 ve üstü pozitif yani büyük şhtimal hamilesin ama kesin sonuc için bikac güne degerin iyice yükselsin dedi ama hayırlısıda olsun dedi kafam karıstı anlayan varmı bu olaydan sanırım hamişim ben:)
Canım bende de aynı durum var sat 8 martti ama erken yumurtlama oldu. Tahmini tarihe 7 gün kala 45 çıktı. 2 gun sonra tekrarladım dün 111 çıktı. Iki gun sonra tekrarla testi insallah artış görürsün. Ben de hala aynı kaygıyı taşıyorum acaba kimyasal mı diye ama amaaan oyleyse bile en azından şimdilik var onu o zaman dusunuruz bende de cok fena bir karın ağrısı ve uyku hali var bakalım sonra ne olacak. Ayy bi aksilik cikmazsa dogum tarihlerimiz yakınSenin kac cıktı canım nezaman baktırdın vala benimki baba oluyorum diye sevinmeye basladı herkese yaydı bile ya degilsem cok endişeliyim bazen emriyo birleşip kendiliğinden tutunamayıp düşünce azalıyomuş bu deger ama ne biliyim banada hamişim gibi gelio cok idrara cıkıyorum bide 23 baya yüksek bi deger zaten sınır 25