Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınn kızlar:)
Simdi doktordan dönüyorum. Kist varmış ağrı ondanmış Bu hafta çok dikkat et dedi ağır kaldırmak yorgunluk iliski yasak Haftaya pazartesi gel keseyi görürüz için rahat eder dedi. Ayy bahaneyle rapor alıp yatsa miydim 1 hafta
merhaba kızlaarrrr!!! benim yumurtlama haftam başlıyor inşallah bu hafta ama acaip yoğunum eve gidip yemek yapıp toplayana kadar ne enerji kalıo ne bişi =( ama bu hafta artık enerji içeceğimi içerim doping mi yaparım bilmiyorum ama eşimi rahat bırakmamam lazım artık bebek istiyorum ben sürekli etrafımda hamile haberleri almaya başladım moralim bozulmaya başladı bende mi sorun var acaba diye. bende sigara içenlerdenim bırakamıyorum da, bebek için karar verdiğimizde bırakcam demiştim bırakamadım ama azalttım acaba ondan mı olmuyo diye kafamda deli sorular puf yaa =(
günaydın kızlar nasılsınız :)
selam arkadaşlar, 1 ay önce çalışmalara başladık biz ama malesef adet oldum simdi 2. aydayız bakalım.. ayrıca iş dolayısıyla eşimden ayrı kalıyoruz sadece haftasonları görüşebiliyoruz.. benim durumumda olan var mı ;(
hamile kaldığımı öğrendiğim anda bırakcam diye söz verdim ama burda okuyorum uzun yıllar içipde bırakamayan çok oluyomuş cidden ama bebeğim olsun katlanırım diyorum! ama cidden yılbaşından beri azalttım günde 1,5 paket içerdim şimdi 1 paket 2 günde bitiyo bu bile iyi hatta en az nikotinli olanlardan içmeye başladım ama yine de hiç içmemek kadar iiyi değil tabiki. artık bunalıma giriyorum diye eşim bu haftasonuna kaçamak ayarlamış ama yumurtlamam çoktan geçiyo aslında gerçi belli de olmaz inşalla bu kaçamak bize büyük bi süprizle geri döner =)Merhaba canimm artik bir sekilde ayaklaanmalisin benimde bu hafta yumurtalama haftam ) sigaraya birakmalisinn bencede !! Ama o yuzden olmuyo diye birsey yoktur bence okadar cok icen varki hamile kalmadan birakmaya calis bence
çok düzenliydi günü hatta saati bile şaşmazdı ama bu hapı bırakınca bişeyler oldu ya erken gelmeye başladı sanırım hormonlarımızla oynuyoruz bu haplar yüzünden yumurtlama dönemim de aksilik hep hafta içine denk geliyo adam yok yanımda :dMerhaba canim benim esim yanimda ama yinede 6 aydir olmuyo adetin düzenlimi ?
Canım ben de diyodum ki çift çizgiyi gördüğüm anda bırakıcam (ki gördüğüm sırada günlk 1.5 pakete yaklaşmıştı) ama öyle olmadı bende. Gerçi sen azaltmışsın o da güzel. Ben hala dayanamayıp ya eşimden bir iki nefes otlanıyorum ya yarıya kadar içip atıyorum. Ben de düşük nikotinli mi alsam dedim ama araştırdığımda şunu öğrendim, mesele nikotin oranı değil dumanın kendisiymiş. Ay bi de ben ondan 10 tane içsem kesmez ayol bu sefer bi pakete çıkartırım:) Bırak ya da bırakma demek haddime değil ama hamile kalınca birden zihnin veya vücudun değişmiyo hala çok fena canın istiyohamile kaldığımı öğrendiğim anda bırakcam diye söz verdim ama burda okuyorum uzun yıllar içipde bırakamayan çok oluyomuş cidden ama bebeğim olsun katlanırım diyorum! ama cidden yılbaşından beri azalttım günde 1,5 paket içerdim şimdi 1 paket 2 günde bitiyo bu bile iyi hatta en az nikotinli olanlardan içmeye başladım ama yine de hiç içmemek kadar iiyi değil tabiki. artık bunalıma giriyorum diye eşim bu haftasonuna kaçamak ayarlamış ama yumurtlamam çoktan geçiyo aslında gerçi belli de olmaz inşalla bu kaçamak bize büyük bi süprizle geri döner =)
Allah kolaylık versin canım bencede al raporu yat aşağı :* inş kistte erir yok olur bebişinde sağlıcakla gelir amin
Bir hafta rapor çok olur diye istemedim. Yormamaya çalışıyorum kendimi. Zaten istesem de bişey yapamıyorum. Ya bu kist olayı kafama takıldı cidden. Ultrasonda kist boyutları yazıyormuş sonradan farkettim. 3 hafta öncekinde 2 cm civarı ama şimdi 4 cm civarı anlamadım ki 20 günde iki katına mı çıkar. Bir de doktor daha önce gittiğimde kist var ama zaten olması lazım yumurtlama için demişti şimdi de böyle diyor. Çok kafam karıştı bir bilen var mıGünaydin canim bahane degilkii dikkat et demis sana doktor rapor al ve dinlen dikkat et bence senden ve bebeginden önemli degil gecmis olsun cannim bu arada dinleenn yat dikkat et kendine canimm
Kizlar ben bu ay umutsuzum.. dun yani tam 13. Gun aksami yumurtladim sanirim biranda sancim ve akintim geldi ama oglen gibi iliski oldu yarim saat falan hic kalkmadan yattim aksam da esimle cok fena tartistik hala konusmuyo benim durumlar cok kotu ,aileler falan girdi araya baristirmak icin barissak bile bebek konusunda hala istekli olabileceginden emin degilim , cok uzgunum sinava aglayarak girdim nasil yaotim bilmiyorum o sorulari iki gundir aglamaktan gozlerim batiyo yemek yiyemiyorum
hamile kaldığımı öğrendiğim anda bırakcam diye söz verdim ama burda okuyorum uzun yıllar içipde bırakamayan çok oluyomuş cidden ama bebeğim olsun katlanırım diyorum! ama cidden yılbaşından beri azalttım günde 1,5 paket içerdim şimdi 1 paket 2 günde bitiyo bu bile iyi hatta en az nikotinli olanlardan içmeye başladım ama yine de hiç içmemek kadar iiyi değil tabiki. artık bunalıma giriyorum diye eşim bu haftasonuna kaçamak ayarlamış ama yumurtlamam çoktan geçiyo aslında gerçi belli de olmaz inşalla bu kaçamak bize büyük bi süprizle geri döner =)
çok düzenliydi günü hatta saati bile şaşmazdı ama bu hapı bırakınca bişeyler oldu ya erken gelmeye başladı sanırım hormonlarımızla oynuyoruz bu haplar yüzünden yumurtlama dönemim de aksilik hep hafta içine denk geliyo adam yok yanımda :d
Bir hafta rapor çok olur diye istemedim. Yormamaya çalışıyorum kendimi. Zaten istesem de bişey yapamıyorum. Ya bu kist olayı kafama takıldı cidden. Ultrasonda kist boyutları yazıyormuş sonradan farkettim. 3 hafta öncekinde 2 cm civarı ama şimdi 4 cm civarı anlamadım ki 20 günde iki katına mı çıkar. Bir de doktor daha önce gittiğimde kist var ama zaten olması lazım yumurtlama için demişti şimdi de böyle diyor. Çok kafam karıştı bir bilen var mı
Melegim2502 cok uzgunum kuzm ne olur bana dua edin nazar mi deydi ne oldu cok iyiydik bi gun oncesne kadar
Saol tatlim oluyo iste maalesef bu seferki biraz agir oldu ama ins atlatirizEderim tabi canimm etmemmi her evde olur tartismalar üzme kendini düzelir insallah
Saol tatlim oluyo iste maalesef bu seferki biraz agir oldu ama ins atlatiriz