• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Ben normalde çok fena koku hassasiyeti olan ve ota çöpe midesi bulanıp kusam biriyim. Bir de reflüm var üstüne :)
Yani başlarda kilo veririm sanırsam galiba :rolleyes::rolleyes::rolleyes:Umut dünyası işte

Ben normalde çok fena koku hassasiyeti olan ve ota çöpe midesi bulanıp kusam biriyim. Bir de reflüm var üstüne :)
Yani başlarda kilo veririm sanırsam galiba :rolleyes::rolleyes::rolleyes:Umut dünyası işte

Hamilelikteee verme canim :) insallah dogumdan sonraya birak onu :))

Melegim2502 Melegim2502 evet canım onlar aldırmıştır,bende gyno ferro sanol kullanıyorum içeriği demir+folik asit+b12 o da iştah açıyo ama çok dikkat ediyorum yoksa alıp başını gider kilolar

pinkpisces pinkpisces bu supeer bi haber oldu isteeee :) bebisimiz geliyooooooo :nazar: ben cok icmiyorum zaten birakmam kolay olcak oyle can skintisina sadece sinav zamani strese girdgmde kaciriyorum :KK43: evlimutluvecocukLuu evlimutluvecocukLuu canim hosgeldin eklerim tabiki Allah en kisa zamanda sana da nasip etsin insallah
Kizlar dun elmayagini 6-7 saat beklettim bikaac saat sonra sol yumurtaligimda hafif batmalar oldu bu aksam tekrar yapcam insallah yanmasi oyle kotu degilmis gevti zaten 1 saate :)

Hosbuldum Tesekkur ederim. Elmayagi ne ise yariyoki :) tupleri aciyo diye hatirliyorum sanki ama

Melegim2502 Melegim2502 evet canım onlar aldırmıştır,bende gyno ferro sanol kullanıyorum içeriği demir+folik asit+b12 o da iştah açıyo ama çok dikkat ediyorum yoksa alıp başını gider kilolar

Evet o yuzden korkuyorum artik bende dikkat ediyorum ben kolay kolay kilo almazdim o yuzden umutsamiyodum sonucuuu gördük :) bundan sonra dikkat etmem lazim

Melegim2502 Melegim2502 kiz 43 kilo ne senin boyun kac ki :) yine fazla degil kilon en zayifimiz sensn galiba :)

Alisk olmadigim icin bazen oturup agliotum sen dusun yani hic böyle olmamistim birden cok aldim kendimi iyi hissetmiyorum böyle :( veriyim diyorum esim kiziyo bebekde istioruz yapma böyle iyisin diye ama :( 5-6 kilo versem yeter bana boyum 1.67 canim

Anneme kiziyorum hep onun yaninda bile daha kilolu gözukuyorum annem 55 kilo benim onun yuzunden bunalima giriyorum :(

Melegim2502 Melegim2502 inanmiyorum sana :KK57: oyle diyince 1.50 falan sandim boyunu kiz o boyla 43 kilo nedir bende ayni boydayim bi ara 49 a dustum iskelet olmustum en fazlla 3-4 kilo ver vericeksen bence

Melegim2502 Melegim2502 inanmiyorum sana :KK57: oyle diyince 1.50 falan sandim boyunu kiz o boyla 43 kilo nedir bende ayni boydayim bi ara 49 a dustum iskelet olmustum en fazlla 3-4 kilo ver vericeksen bence

Suaaaan 57 kiloyum kiz evlendigimde 43düm 50 olsam yeter bana kiz :( evet 43 cok az cok hastalaniyodum dügün stres felan derken baya kilo vermistim

evlimutluvecocukLuu evlimutluvecocukLuu canim aksam yatmadan bikac tane (ben 3 tane kullandim ) tane makyaj temizleme paamugunu tampon gibi yapiyosun 4 damla adacayi yagi (elma yagi ayni seymis ) hafif iceri sikistiriyosun yani tam girisinde durcak :-) sabah cikarirsin 1 hafta yapsan yeterli adet biter bitmez baslancak ilk koydgunda yaniyo biraz snra geciyo yaparsan panik olma yani:KK70:

evlimutluvecocukLuu evlimutluvecocukLuu canim aksam yatmadan bikac tane (ben 3 tane kullandim ) tane makyaj temizleme paamugunu tampon gibi yapiyosun 4 damla adacayi yagi (elma yagi ayni seymis ) hafif iceri sikistiriyosun yani tam girisinde durcak :-) sabah cikarirsin 1 hafta yapsan yeterli adet biter bitmez baslancak ilk koydgunda yaniyo biraz snra geciyo yaparsan panik olma yani:KK70:

Saol canim. Yaparim belki yagi bulabilirsem. Bebis icin her yol mubahhh bana :)

Back