- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normalde çok fena koku hassasiyeti olan ve ota çöpe midesi bulanıp kusam biriyim. Bir de reflüm var üstüne :)
Yani başlarda kilo veririm sanırsam galiba Umut dünyası işte
pinkpisces bu supeer bi haber oldu isteeee :) bebisimiz geliyooooooo ben cok icmiyorum zaten birakmam kolay olcak oyle can skintisina sadece sinav zamani strese girdgmde kaciriyorum evlimutluvecocukLuu canim hosgeldin eklerim tabiki Allah en kisa zamanda sana da nasip etsin insallah
Kizlar dun elmayagini 6-7 saat beklettim bikaac saat sonra sol yumurtaligimda hafif batmalar oldu bu aksam tekrar yapcam insallah yanmasi oyle kotu degilmis gevti zaten 1 saate :)
Melegim2502 evet canım onlar aldırmıştır,bende gyno ferro sanol kullanıyorum içeriği demir+folik asit+b12 o da iştah açıyo ama çok dikkat ediyorum yoksa alıp başını gider kilolar
Melegim2502 kiz 43 kilo ne senin boyun kac ki :) yine fazla degil kilon en zayifimiz sensn galiba :)
Melegim2502 inanmiyorum sana oyle diyince 1.50 falan sandim boyunu kiz o boyla 43 kilo nedir bende ayni boydayim bi ara 49 a dustum iskelet olmustum en fazlla 3-4 kilo ver vericeksen bence
evlimutluvecocukLuu evet canim iltihabi sokuyomus denemektem zarar gelmez :)
Melegim2502 yok kuzm okadar zayiflama esin hakli
evlimutluvecocukLuu canim aksam yatmadan bikac tane (ben 3 tane kullandim ) tane makyaj temizleme paamugunu tampon gibi yapiyosun 4 damla adacayi yagi (elma yagi ayni seymis ) hafif iceri sikistiriyosun yani tam girisinde durcak sabah cikarirsin 1 hafta yapsan yeterli adet biter bitmez baslancak ilk koydgunda yaniyo biraz snra geciyo yaparsan panik olma yani
bugun nasılsın :) iyi olalım hepimizki bebişler gelsinGünaydinnn :)