- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
Canım gunaydin. Sanırım eşit koyulukta ya da ona yakin olması gerekiyor yumurtlama gününde.
Demekki ben adetten sonra yumurtluyorumm bende hep bekliyodum :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gunaydin. Sanırım eşit koyulukta ya da ona yakin olması gerekiyor yumurtlama gününde.
Melegim2502 cok iyi :) ama daha degil o silik cizgi tam belirgin olcak ozaman 24 saat icinde olcak demektir zateen belirginlesip tekrar siliklesmeye basladiginda yumurta atildi demektir :)
Yarin sabah bidaha yap canim
Melegim2502 evet canim hergun ayni saatte yaparsan daha iyi , dimiiii bende evlendigim ilk ay yapmistim ikinci cizgi ne garip bi duygu benim ozaman tam 12. Gun kipkirmizi cift cizgi cikti oylesne yapmstm merak edip bu yumrtlama gunlerini hap mi degistiriyo acaba
Melegim2502 insallah canim icime guzel seyler doguyor :) bu ay olmazsa ben de alicam cok merak ediyorum
Melegim2502 bugun tam 12. Gunum canim eski duzenime gore yarin yumurtamin atilmis olmasi lazim , bugun herkes terketti topigi sinavlar bi bitsin 7/24 burdayim yine arada ses verin arkadaslar bebislerine kavusan arkadaslar da bizi unuttu
Kızlar günaydın
Dün çok keyifsizdim karnım çok ağrıyor inşallah bi sıkıntı yoktur
Bugün de misafirim gelecek pöff
Melegim2502 ay canim sorma bas agrisindan ölüyorum yaptinmi test ?? pinkpisces gunaydinn nasil bir agri adet sancisi gibi mi ??
Kızlar ancak geldim. Adet sancısı gibi bi ağrı ama arada çok fena bi sancı giriyo nefes alınca bile artıyor. Bacağa kramp girer ya onun gibi bir ağrı. Bu sabah idrar testi yaptim tekrar daha da koyulasti insallah artıyor değerlerim :) yarın gidicem inşallah doktora artık 5. Haftaya girmiş olucam 4+1 olacak
Allah kolaylık versin canım bencede al raporu yat aşağı :* inş kistte erir yok olur bebişinde sağlıcakla gelir aminGünaydınn kızlar:)
Simdi doktordan dönüyorum. Kist varmış ağrı ondanmış Bu hafta çok dikkat et dedi ağır kaldırmak yorgunluk iliski yasak Haftaya pazartesi gel keseyi görürüz için rahat eder dedi. Ayy bahaneyle rapor alıp yatsa miydim 1 hafta