• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Melegim2502 Melegim2502 cok iyi :) ama daha degil o silik cizgi tam belirgin olcak ozaman 24 saat icinde olcak demektir zateen belirginlesip tekrar siliklesmeye basladiginda yumurta atildi demektir :)
Yarin sabah bidaha yap canim

Melegim2502 Melegim2502 cok iyi :) ama daha degil o silik cizgi tam belirgin olcak ozaman 24 saat icinde olcak demektir zateen belirginlesip tekrar siliklesmeye basladiginda yumurta atildi demektir :)
Yarin sabah bidaha yap canim

Ben hep baska hesapliyodum kiz acaba kac aydir ondanmii ollmuyodu haha :)
Yarin sabah yine yapiyim evet günde bir keremi yapiliyoki

Melegim2502 Melegim2502 evet canim hergun ayni saatte yaparsan daha iyi , dimiiii:KK45: bende evlendigim ilk ay yapmistim ikinci cizgi ne garip bi duygu benim ozaman tam 12. Gun kipkirmizi cift cizgi cikti oylesne yapmstm merak edip:KK39: bu yumrtlama gunlerini hap mi degistiriyo acaba

Melegim2502 Melegim2502 evet canim hergun ayni saatte yaparsan daha iyi , dimiiii:KK45: bende evlendigim ilk ay yapmistim ikinci cizgi ne garip bi duygu benim ozaman tam 12. Gun kipkirmizi cift cizgi cikti oylesne yapmstm merak edip:KK39: bu yumrtlama gunlerini hap mi degistiriyo acaba

Tamam canimm :) bilmiyorumki kac aydir yanlis hesapliyomusum demekki :( iyiki almisim bu testleri bu ayda bosuna giderdi busefer olur insallah :) bu ay olmassa sende ki insallah olur bekletmez seni bebisin sende al :)

Melegim2502 Melegim2502 bugun tam 12. Gunum canim eski duzenime gore yarin yumurtamin atilmis olmasi lazim , bugun herkes terketti topigi sinavlar bi bitsin 7/24 burdayim yine :21: arada ses verin arkadaslar bebislerine kavusan arkadaslar da bizi unuttu :KK35:

Melegim2502 Melegim2502 bugun tam 12. Gunum canim eski duzenime gore yarin yumurtamin atilmis olmasi lazim , bugun herkes terketti topigi sinavlar bi bitsin 7/24 burdayim yine :21: arada ses verin arkadaslar bebislerine kavusan arkadaslar da bizi unuttu :KK35:

Hadi insallah canim evet ya kimse kalmadii napiyosunuz nerelerdesiniz :) dersmi calisiyosun canim

Kızlar günaydın:KK54:
Dün çok keyifsizdim karnım çok ağrıyor inşallah bi sıkıntı yoktur :(
Bugün de misafirim gelecek pöff:KK51:

Kızlar ancak geldim. Adet sancısı gibi bi ağrı ama arada çok fena bi sancı giriyo nefes alınca bile artıyor. Bacağa kramp girer ya onun gibi bir ağrı. Bu sabah idrar testi yaptim tekrar daha da koyulasti insallah artıyor değerlerim :) yarın gidicem inşallah doktora artık 5. Haftaya girmiş olucam 4+1 olacak

Kızlar ancak geldim. Adet sancısı gibi bi ağrı ama arada çok fena bi sancı giriyo nefes alınca bile artıyor. Bacağa kramp girer ya onun gibi bir ağrı. Bu sabah idrar testi yaptim tekrar daha da koyulasti insallah artıyor değerlerim :) yarın gidicem inşallah doktora artık 5. Haftaya girmiş olucam 4+1 olacak

Bugün kimse yok :) iyi düsün iyi olsun canim dua et :) bizede yarin haber ver bu karin agrisini cok duyuyodum ama normal galibaa :) yinede git canimm bizide ubutma bak yaz bizede :)

Günaydınn kızlar:)
Simdi doktordan dönüyorum. Kist varmış ağrı ondanmış :( Bu hafta çok dikkat et dedi ağır kaldırmak yorgunluk iliski yasako_O Haftaya pazartesi gel keseyi görürüz için rahat eder dedi. Ayy bahaneyle rapor alıp yatsa miydim 1 hafta:KK15:

Günaydınn kızlar:)
Simdi doktordan dönüyorum. Kist varmış ağrı ondanmış :KK43: Bu hafta çok dikkat et dedi ağır kaldırmak yorgunluk iliski yasako_O Haftaya pazartesi gel keseyi görürüz için rahat eder dedi. Ayy bahaneyle rapor alıp yatsa miydim 1 hafta:KK15:
Allah kolaylık versin canım bencede al raporu yat aşağı :* inş kistte erir yok olur bebişinde sağlıcakla gelir amin

Back