hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Canim hamile kalmadan birakmanin yollarini ara bence
Kesinlikle canım ben çok zorlanıyorum sen sen ol şimdiden bırakmanın yolunu bul

Ben kullanmiyorum canim
Sen nezama gitcektin doktora
Yok ben onu akdnz07 'e yazmıştım yanlış alıntı olmuş pardon :)
Pazartesi düşünüyorum bir aksilik olmazsa ama bakalım. Zaten doktorun şu anda yapabileceği tek şey kanda yükselip yükselmediğine bakmakmış. 6. haftada muayene ediyormuş tecrübeli arkadaşlar öyle dedi

Benide klermisinizzz yaş 21 deneme 11 bugun kirmiziyi gormem gerekiyodu ama daha bi belirti yok.
Zaten hayatimda hiç belirti yasamadim anca renk gelecek ole anliyorum. Doktorda yumurtlma olmayabilir kilcal damar catlamasidir o dedi
Tedavi onermedi yasin genc kilo ver bide oyle dene dedi.
Bnde kirmiziyi gorursem bu ay klomen alicam bide oyle denicem bakalimm

Ayyy cok sevindim canimm ya:))
Masallah :) hemennn sigarayii birak basinin etiniii yerm hergün sorarim baaaak:)
İnşallah ya.. Şimdi bir iki fırt çekiyorum çok dayanamayınca Ama birkaç güne inşallah tamamen çıkarmayı planlıyorum hayatımdan. İşin psikolojik bağımlılık kısmına mantıkla söz geçiyor da fiziksel kriz kısmı çok zor Her gün 1 paketten fazla nikotin alan vücut hem hamilelik hem de nikotin eksikliğinden kafayı yemeye başladı sankim

O konuda bir bilgimm yok orda cok baska bakiyolar o yuzden anlamiyorum aramizda tek hamile sensinnn artik ne sorcaksak sana sorariiiz :))))

Canım hoşgeldin. Yaşın genç ama deneme sayın epey yüksek. İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız. Boy kilo kaç ki

Birden birakmak zordur eminimmm sigaraya inaaat yap bebegim icin icmiceeem senii de:))))

Ya evet zaten bir tek o fikir durduruyor yoksa 1 paketi geçmeye başlamıştım son zamanlarda. Ama dediğim gibi fiziksel olarak inanılmaz geriyor.
Tecrübelerimi paylaşırım kızlar inşallah. Şimdilik siz ne biliyorsanız o kadar biliyorum

Canım hoşgeldin. Yaşın genç ama deneme sayın epey yüksek. İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız. Boy kilo kaç ki

Hoşbuldumm.Bn hiç korunmadim evlendigimden beri istiyorum oyuzden.
Boy 1.50 kilo 98
Tiroid hastasiyim ilac kullaniyorum suan normal seviyede,tiroid metabolizma ile kardes oldugu icin kilo veremiyorum.
Glifor glukofen tarzi bi ilaca basladim iki ay oldu yumurtlama ya ve kilo vermeye yardimci insulun ilaci.

Hayirlisii canim en kisa zamnda kurtulursun insallah :) tamam caniim ben hamile kalanaaa kadar ohoooo ilerlemis olursuunn :)

Canım çok geçmiş olsun. Doktorun ne diyor peki bu ilaç ve tiroid normalde hamile kalmanı zorlaştıran bir durum muymus? Ben de su anda 1.60 boy ve 82 kiloyla hamile kalmış bulunuyorum Bana 3 4 ay kadar once bir doktor kilo veremezsen yaza kadar çocuğun olmaz seni direk inferitlite klinigine yonlendiririm deyip cok fena moralimi bozmustu Rabbim insallah en kısa zamanda hem tiroid konusunda hem de bebek konusunda yuzunu güldürür insallah biz de burada bayram ederiz

Aminn innnşaallah.
Tedavi olunmazsa evet etkiliyor ama ilaci kullandigim icin cocukta problem yok.kilo alinca,veremiyorum sadece.
Ben ilk adet gordugumden beri hicccc karin agrisi gogus hassasiyeti vs bisey yasamadim hic bilmem o duygulari doktoro bole dedoim yumurtlama olmuyodur diye kestirip atti. Ama butun testlerim normal cikiyo.anlamadim bu isi.iste dedigim gibi bu ay klomen kullancam bakalim.
Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin.

pinkpisces bu supeer bi haber oldu isteeee :) bebisimiz geliyooooooo ben cok icmiyorum zaten birakmam kolay olcak oyle can skintisina sadece sinav zamani strese girdgmde kaciriyorum evlimutluvecocukLuu canim hosgeldin eklerim tabiki Allah en kisa zamanda sana da nasip etsin insallah
Kizlar dun elmayagini 6-7 saat beklettim bikaac saat sonra sol yumurtaligimda hafif batmalar oldu bu aksam tekrar yapcam insallah yanmasi oyle kotu degilmis gevti zaten 1 saate :)

evlimutluvecocukLuu benimde tam tersi adetlerim cok siddetli gecer sancidan ölürdüm her ay acilde igbe yaptirirdim baslamadan oncee aglama krizleri sinir gogus acisi ne ararsan , hapa basladim hepsi gecti sadece goguslerimi feci sisirdi cok aciyodu haptan sonraki ilk adetim de bi nebze iyiydi bi tane apranax ictim ay kizlar ben duramiyorum agri kesici icmeden kivrandiriyo beni

Normal dogum istiyosaniz oncesinde ve hamilelikte dikkar edin kilolara kizlaar pinkpisces annis lutfen bebise yariycak seyler ye cok kilo alma senden guzel bir normal dogum hikayesi istiyoruz benim de 1.67 boy 60 kilo kendimi bildim bileli ac yasiyorum nedir bu kilolardan cektigmz

Kilooo konusunda benim yaralarimi desmeyen kendimi bildim bileli heep 44 50 kiloydum evlendigimde 43 kiloydum 1 senede 57 oldummmm ya simdide veremiyorum cok ugrassam belki ama iste ilk önce kilo veriyim sonra hamile kaliyim diyodum artik oda umrumda degil veririz insallah :)

Kizlar bide bana doktorum bisuru vitamin hapi veriyo 6 aydir onlar kilo aldiriyomuu hamile kala bilmem icin veriyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…