- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- 123
Aynen kizlar birakmamiz lazimpinkpisces senin cok acilinden birakman lazim hemde bebegini kucagina aldigini ve butun sigara dumanini ona ufledigini dusun yapamazsin dimi heleki suan sana cok muhtac gelismesi lazim benim esim hamile kalirsam asla ictirmez hatta kavga bile cikarir icersem ,simdilik enazindan ben sadece turk kahvesinin yaninda gunluk bi tane iciyim diyorum bebek olunca tamamen birakmam kolay olsun
Kesinlikle canım ben çok zorlanıyorum sen sen ol şimdiden bırakmanın yolunu bulCanim hamile kalmadan birakmanin yollarini ara bence
Ben geldimmm :)Bugün kayipsiniz kizlaaaar :)
Kesinlikle canım ben çok zorlanıyorum sen sen ol şimdiden bırakmanın yolunu bul
Ben geldimmm :)
Bu arada 2. kan testini yaptırmış bulunuyorum kızlar. 111.53 çıktı. Yükselmiş yani çok şükürr
Yok ben onuBen kullanmiyorum canim
Sen nezama gitcektin doktora
İnşallah ya.. Şimdi bir iki fırt çekiyorum çok dayanamayınca
Ayyy cok sevindim canimm ya:))
Masallah :) hemennn sigarayii birak basinin etiniii yerm hergün sorarim baaaak:)
Yok ben onuakdnz07 'e yazmıştım yanlış alıntı olmuş pardon :)
Pazartesi düşünüyorum bir aksilik olmazsa ama bakalım. Zaten doktorun şu anda yapabileceği tek şey kanda yükselip yükselmediğine bakmakmış. 6. haftada muayene ediyormuş tecrübeli arkadaşlar öyle dedi
Canım hoşgeldinBenide klermisinizzz yaş 21 deneme 11bugun kirmiziyi gormem gerekiyodu ama daha bi belirti yok.
Zaten hayatimda hiç belirti yasamadim anca renk gelecek ole anliyorum. Doktorda yumurtlma olmayabilir kilcal damar catlamasidir o dedi
Tedavi onermedi yasin genc kilo ver bide oyle dene dedi.
Bnde kirmiziyi gorursem bu ay klomen alicam bide oyle denicem bakalimm
İnşallah ya.. Şimdi bir iki fırt çekiyorum çok dayanamayıncaAma birkaç güne inşallah tamamen çıkarmayı planlıyorum hayatımdan. İşin psikolojik bağımlılık kısmına mantıkla söz geçiyor da fiziksel kriz kısmı çok zor Her gün 1 paketten fazla nikotin alan vücut hem hamilelik hem de nikotin eksikliğinden kafayı yemeye başladı sankim
Canım hoşgeldin. Yaşın genç ama deneme sayın epey yüksek. İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız. Boy kilo kaç ki
Ya evet zaten bir tek o fikir durduruyor yoksa 1 paketi geçmeye başlamıştım son zamanlarda. Ama dediğim gibi fiziksel olarak inanılmaz geriyor.
Tecrübelerimi paylaşırım kızlar inşallah. Şimdilik siz ne biliyorsanız o kadar biliyorum
Canım çok geçmiş olsun. Doktorun ne diyor peki bu ilaç ve tiroid normalde hamile kalmanı zorlaştıran bir durum muymus? Ben de su anda 1.60 boy ve 82 kiloyla hamile kalmış bulunuyorumHoşbuldumm.Bn hiç korunmadim evlendigimden beri istiyorum oyuzden.
Boy 1.50 kilo 98
Tiroid hastasiyim ilac kullaniyorum suan normal seviyede,tiroid metabolizma ile kardes oldugu icin kilo veremiyorum.
Glifor glukofen tarzi bi ilaca basladim iki ay oldu yumurtlama ya ve kilo vermeye yardimci insulun ilaci.
Canım çok geçmiş olsun. Doktorun ne diyor peki bu ilaç ve tiroid normalde hamile kalmanı zorlaştıran bir durum muymus? Ben de su anda 1.60 boy ve 82 kiloyla hamile kalmış bulunuyorumBana 3 4 ay kadar once bir doktor kilo veremezsen yaza kadar çocuğun olmaz seni direk inferitlite klinigine yonlendiririm deyip cok fena moralimi bozmustu Rabbim insallah en kısa zamanda hem tiroid konusunda hem de bebek konusunda yuzunu güldürür insallah biz de burada bayram ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?