- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
nerden bilicen işte canım boşver sen önüne bak nezaman bitiyo adetin
Evet bir iki gün daha sürer canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden bilicen işte canım boşver sen önüne bak nezaman bitiyo adetin
anladım canım en iyisini yapmışsın sen,en baştan baktırıp sonra defalarca hayal kırıklığı yaşamak yerine baştan tedavini olmuşsun,tıp artık çok geliştiği için çok şükür ki herşeyin çözümü var Allah da nasip ederse olur merak etme :) peki rahim filmi ve laporoskopi olayı nasıldı çok ağrın oldumu rahim filmini uyutmadan mı yaptılar ?? benim de teyzemin tüpleri tıkalıydı şimdi 45 yasında hiç cocugu olmadı ama o pek üzerine düşmemiş öyle diyo 40 yasında laporoskopi oldu ama sonra tansiyon kalp rahasızlığı cıkınca vazgeçti onun çok sancısı olmuştu laporoskopiden sonra gaz sancısıymış galiba
bitince hemen başla ovulasyona kuzmEvet bir iki gün daha sürer canim
of of fenaymış Allahım herkese sırtlanabileceği kadar yük verirmiş sen güçlü bir kadınsın demekki ,ben olsam kocamın da kendiminden de burnundan getirirdim canım azcık tatlı da biraz korkak anniş olcam ben napıyım ,peki daha önce hiç belirti verdimi mesela adetlerin düzenlimidir sancılımıdır ,ilişki sırasında ağrın sancın oluyomuydu ?canım rahim filmini anestezisiz yaptırdım ben canım baya yandı, tüpler kapalı olunca her püskürtmede basıncı artırıyorlar çünkü..ama dayanılmayacak birşey değil..bitince hemen ayağa kalkıp normal hayatına dönebiliyorsun..fakat laparoskopi ve histeroskopi için aynı diyemem..yanlış bilmiyorsam karbondioksit ile şişiriyorlar, organlar birbirinden ayrı dursun da ameliyat rahat yapılsın diye, gazı yapan oymuş ameliyattan sonra hemen anlaşılmıyor da eve gelince başlıyor eziyet..nefes alırken bile köprücük kemiklerin,omuzların sızlıyor çok fena..yani ne diyim ben böyle sancı hayatımda çekmedim üstelik günde 2 ağrıkesici 2 antibiyotik içtiğim halde..ama o da bikaç güne bitiyor sadece yaraların iyileşmesi kalıyor
of of fenaymış Allahım herkese sırtlanabileceği kadar yük verirmiş sen güçlü bir kadınsın demekki ,ben olsam kocamın da kendiminden de burnundan getirirdim canım azcık tatlı da biraz korkak anniş olcam ben napıyım ,peki daha önce hiç belirti verdimi mesela adetlerin düzenlimidir sancılımıdır ,ilişki sırasında ağrın sancın oluyomuydu ?
bitince hemen başla ovulasyona kuzm
Günaydın canım. Çok az kaldı okulun bitmesine yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bak vizeler bitsin sadece ve sadece finaller kalıyor ondan sonra diplomaa Evet ogretmenim diyebilirim . Anamm burada bu kadar detay yazdım bi de tanıdık biri çıkarmış "bak pisces ben seni tanıdım sen kk da şunları bunları yazdın" diye. OyyyyyGunaydinnn hatunlar 3 saatlik uykuyla gune basliyorum modum yerlerde surunuyo azcik enerji aliyim dedim bu sinavlar beni oldurmeden bebegme kavussaydim
Bu mesajdan da paranoyakligimin boyutunu öğrenmiş oluyoruzGünaydın canım. Çok az kaldı okulun bitmesine yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bak vizeler bitsin sadece ve sadece finaller kalıyor ondan sonra diplomaa Evet ogretmenim diyebilirim . Anamm burada bu kadar detay yazdım bi de tanıdık biri çıkarmış "bak pisces ben seni tanıdım sen kk da şunları bunları yazdın" diye. Oyyyyy
Gerçekten zor şeyler yaşamışsın canım. Inşallah karşılığını en güzel şekilde alırsınya aslında benim canım da çok tatlıdır ama bir an önce vakit geçmeden anne olmak istiyorum, onun gazıyla oldu yani başa geldi mi herşeye katlanılıyor bir şekilde..adetlerim düzenliydi hep, fakat sancılı geçirirdim..ilişki de hep ağrılı olurdu ama ameliyatdan beri daha iyi..bunlar da belirti ama hiç problemi olmayan kadınlarda da olabiliyor aynı şeyler..net olarak öğrenmek için ilaçlı pelvik MR a giriliyor..
baronnes gunaydin canim seninde gunun guzel olsun nasil gidiyor :)[/QUçok şükür iyi canım dün kırmızı çizgiyi yakaladım bakalım hayırlısıyla inş. senin nasıl gidiyor
Dimi bütün kimlik ifşa oldu Ya ben dayanamıyorum canım ya pozitif görünce birden bırakırım gibi bir düşüncem vardı yalanmis Bu hafta özellikle çok riskliymis Eşime yaktırıp yaktırıp çekiyorum bi tane çok dayanamayıncapinkpisces ay insallah canim :) valla bende bugunlerde cok iciyorm off ama sen icme lutfen sigara dusuge yol aciyo onu dusun bi paket leblebi al seker cigne ne biliyim benim de bugun bogazim aciyo icmesem iyi olcak, bu arada hepimiz seni tanidik artik