- 4 Mart 2015
- 272
- 116
- 123
- 39
tatlisukurbaasi ah ah cok zor kadin olmak cok gecmis olsun simdi iyisindir insallah
turp gibiyim maaşallah bi de hamiş olursam bomba gibi olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlisukurbaasi ah ah cok zor kadin olmak cok gecmis olsun simdi iyisindir insallah
Ya kızlar sigara beni inanılmaz zorluyor İçmesem sürekli aklımda içmeye vicdan razı olmuyor
ne yapicam bilmiyorum
pinkpisces ay insallah canim :) valla bende bugunlerde cok iciyorm off ama sen icme lutfen sigara dusuge yol aciyo onu dusun bi paket leblebi al seker cigne ne biliyim benim de bugun bogazim aciyo icmesem iyi olcak, bu arada hepimiz seni tanidik artik
oh nede güzel olur kahvenin yanında bencede hepimiz bırakalım bide bunun yollarını araştıralımAynen kizlar birakmamiz lazim pinkpisces senin cok acilinden birakman lazim hemde bebegini kucagina aldigini ve butun sigara dumanini ona ufledigini dusun yapamazsin dimi heleki suan sana cok muhtac gelismesi lazim benim esim hamile kalirsam asla ictirmez hatta kavga bile cikarir icersem ,simdilik enazindan ben sadece turk kahvesinin yaninda gunluk bi tane iciyim diyorum bebek olunca tamamen birakmam kolay olsun
Aynen kizlar birakmamiz lazim pinkpisces senin cok acilinden birakman lazim hemde bebegini kucagina aldigini ve butun sigara dumanini ona ufledigini dusun yapamazsin dimi heleki suan sana cok muhtac gelismesi lazim benim esim hamile kalirsam asla ictirmez hatta kavga bile cikarir icersem ,simdilik enazindan ben sadece turk kahvesinin yaninda gunluk bi tane iciyim diyorum bebek olunca tamamen birakmam kolay olsun
oh nede güzel olur kahvenin yanında bencede hepimiz bırakalım bide bunun yollarını araştıralım
Hahaha soyleyince bile canin cekti dimioh nede güzel olur kahvenin yanında bencede hepimiz bırakalım bide bunun yollarını araştıralım
Melegim2502 tamam birakcaz soz :)
Su yunurtlama donemi de tam sinav arefesine geldi ben napiyim ders mi calisiyim kocayi mi sikistiriyim
Pekiiiii ozamanIkisinide yapmalisinn :))) biraz ders calis biraz stres at
Pekiiiii ozaman
Gerçekten zor şeyler yaşamışsın canım. Inşallah karşılığını en güzel şekilde alırsın
inşallah alırım kucağıma ben de yavrumu
inşallah canım :)inşallah alırım kucağıma ben de yavrumu