hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Aynen kizlar birakmamiz lazim pinkpisces senin cok acilinden birakman lazim hemde bebegini kucagina aldigini ve butun sigara dumanini ona ufledigini dusun yapamazsin dimi heleki suan sana cok muhtac gelismesi lazim benim esim hamile kalirsam asla ictirmez hatta kavga bile cikarir icersem ,simdilik enazindan ben sadece turk kahvesinin yaninda gunluk bi tane iciyim diyorum bebek olunca tamamen birakmam kolay olsun

oh nede güzel olur kahvenin yanında bencede hepimiz bırakalım bide bunun yollarını araştıralım

Birakin diyince olmuyodur malesef ama azaltin öyle yavas yavas da birakirsiniz insallah esin en dogrusunu yapar
Hamileyken yaninizda bile icmelerine müsade etmeyin

tatlisukurbaasi ne guzel iste :) daha ilk deneme sakin canini sikma hicbir problemi olmayip yine aylarca olmayan da var hic belli olmuyo iste ,ameliyatlar kurler tedaviler vs yine son nokta Allahin dilemesi bu dunyada yiyecek ekmegi varsa geliyor iste, dilimizden duayi eksik etmeyelim kizlar hayirli evlat olsunlar o da cok onemli

Su yunurtlama donemi de tam sinav arefesine geldi ben napiyim ders mi calisiyim kocayi mi sikistiriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…