hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

canım rahim filmini anestezisiz yaptırdım ben canım baya yandı, tüpler kapalı olunca her püskürtmede basıncı artırıyorlar çünkü..ama dayanılmayacak birşey değil..bitince hemen ayağa kalkıp normal hayatına dönebiliyorsun..fakat laparoskopi ve histeroskopi için aynı diyemem..yanlış bilmiyorsam karbondioksit ile şişiriyorlar, organlar birbirinden ayrı dursun da ameliyat rahat yapılsın diye, gazı yapan oymuş ameliyattan sonra hemen anlaşılmıyor da eve gelince başlıyor eziyet..nefes alırken bile köprücük kemiklerin,omuzların sızlıyor çok fena..yani ne diyim ben böyle sancı hayatımda çekmedim üstelik günde 2 ağrıkesici 2 antibiyotik içtiğim halde..ama o da bikaç güne bitiyor sadece yaraların iyileşmesi kalıyor

of of fenaymış Allahım herkese sırtlanabileceği kadar yük verirmiş sen güçlü bir kadınsın demekki ,ben olsam kocamın da kendiminden de burnundan getirirdim canım azcık tatlı da biraz korkak anniş olcam ben napıyım ,peki daha önce hiç belirti verdimi mesela adetlerin düzenlimidir sancılımıdır ,ilişki sırasında ağrın sancın oluyomuydu ?

ya aslında benim canım da çok tatlıdır ama bir an önce vakit geçmeden anne olmak istiyorum, onun gazıyla oldu yani başa geldi mi herşeye katlanılıyor bir şekilde..adetlerim düzenliydi hep, fakat sancılı geçirirdim..ilişki de hep ağrılı olurdu ama ameliyatdan beri daha iyi..bunlar da belirti ama hiç problemi olmayan kadınlarda da olabiliyor aynı şeyler..net olarak öğrenmek için ilaçlı pelvik MR a giriliyor..

Gunaydinnn hatunlar 3 saatlik uykuyla gune basliyorum modum yerlerde surunuyo azcik enerji aliyim dedim bu sinavlar beni oldurmeden bebegme kavussaydim

Gunaydinnn hatunlar 3 saatlik uykuyla gune basliyorum modum yerlerde surunuyo azcik enerji aliyim dedim bu sinavlar beni oldurmeden bebegme kavussaydim
Günaydın canım. Çok az kaldı okulun bitmesine yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bak vizeler bitsin sadece ve sadece finaller kalıyor ondan sonra diplomaa Evet ogretmenim diyebilirim . Anamm burada bu kadar detay yazdım bi de tanıdık biri çıkarmış "bak pisces ben seni tanıdım sen kk da şunları bunları yazdın" diye. Oyyyyy

Bu mesajdan da paranoyakligimin boyutunu öğrenmiş oluyoruz

Ya kızlar sigara beni inanılmaz zorluyor İçmesem sürekli aklımda içmeye vicdan razı olmuyor
ne yapicam bilmiyorum

Gerçekten zor şeyler yaşamışsın canım. Inşallah karşılığını en güzel şekilde alırsın

pinkpisces ay insallah canim :) valla bende bugunlerde cok iciyorm off ama sen icme lutfen sigara dusuge yol aciyo onu dusun bi paket leblebi al seker cigne ne biliyim benim de bugun bogazim aciyo icmesem iyi olcak, bu arada hepimiz seni tanidik artik

Dimi bütün kimlik ifşa oldu Ya ben dayanamıyorum canım ya pozitif görünce birden bırakırım gibi bir düşüncem vardı yalanmis Bu hafta özellikle çok riskliymis Eşime yaktırıp yaktırıp çekiyorum bi tane çok dayanamayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…