• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar yazabilir mi bilenler

hanımlar günaydın sosyal medyada bi gönderide kız cocuğuna çok güzel falan yazılmıştı altına yorum olarak biri ‘yok ne güzeli’ diye belirtmiş bende bunu yazana ‘kıskanma kızz’ yazdım beni cimere şikayet edeceğini söyledi ceza alır mıyım sizce
Küfür etmedi isen bir cacık olmaz. Anneme söyleyeceğim der gibi her şeyi de cimere şikayet edecek millet kafayı yemiş

hanımlar günaydın sosyal medyada bi gönderide kız cocuğuna çok güzel falan yazılmıştı altına yorum olarak biri ‘yok ne güzeli’ diye belirtmiş bende bunu yazana ‘kıskanma kızz’ yazdım beni cimere şikayet edeceğini söyledi ceza alır mıyım sizce
Kıskanmanın hakaret olduğunu sanmıyorum olsa bile 10 yıl ceza alcak halin yok ya bari şikayet ediyon dur sana güzel bi söveyim de söv

Allah aşkına böyle boş şeylerle vakit harcamak yerine oturun eğitici şeyler izleyin ya

Yok canım birşey olmaz,söyle senden de selam göndersin

Back