- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi mutlulukarayiciii
Test yaptın mııAdet olacak gibi karnım sancıyor ya olacağım sanırım hala olmadım ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptın mııAdet olacak gibi karnım sancıyor ya olacağım sanırım hala olmadım ama![]()
Hayır yapmadım negatifi görmek istemediğimdenTest yaptın mıı![]()
Sen oldun mu adet?O ağrıyı ben de yaşadım bu ay. 26 Mayıs'ta adet olmazsam yazarım sana![]()
Bugün olmam gerekiyor olmadım ağrım da yok ama.Sen oldun mu adet?
Yarın sabah kesinlikle yapacağım ya bugünde olmadımBugün olmam gerekiyor olmadım ağrım da yok ama.
Bir de ben dayanamayıp 3 gün önce test yaptım negatiftiadet günümün üzerinden 1 hafta geçince tekrar yapcam ama bence bekleme daha fazla neredeyse 10 gün olacak gecikmen
![]()
Bekliyorum güzel haberlerini:) yaz banaYarın sabah kesinlikle yapacağım ya bugünde olmadımhakkımızda hayırlısı olsun canım ☺
Yarın dönüş yapacağım :)Bekliyorum güzel haberlerini:) yaz bana
Maalesef negatifBekliyorum güzel haberlerini:) yaz bana
Allah allaaahMaalesef negatif![]()
Bazen çok gecikebiliyor prolaktinim yüksek ilaç kullanıyorum. Demekki yine o sebepten geciktiAllah allaaahama baya geciktiii
Normal mi bu senin bünyende![]()
Benim de iki gün gecikti, test yaptım negatifBazen çok gecikebiliyor prolaktinim yüksek ilaç kullanıyorum. Demekki yine o sebepten gecikti
Adet olacak gibi sancılarım var hafif. Hayırlısı olsun![]()
Allah Allah düzenliyse neden gecikti acabaBenim de iki gün gecikti, test yaptım negatifson iki aydır günü gününe oluyordu ama sanırım ilk defa korunmayı bıraktığım için gecikiyorum ne dersin
![]()
26 yaşına girdim 10 gün önceAllah Allah düzenliyse neden gecikti acabaçok yeniyse testte görünmüyorda olabilir. Kaç yaşındasın peki?
Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah26 yaşına girdim 10 gün önce☺ 1 buçuk yıldır evliyim ilk defa korunmayı bıraktık
AmiinnRabbim gönlünüze göre versin inşaAllah ☺