• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim kızlarrr

Awox varsa bu marka al kuruma çizgisi bile çıkmıyor tecrübe ettim çünkü 😅 ama inşallah senin iki çizgide çıkar canım🩷
Ben awox kullanıyorum hiç çıkmazdı bende ama 3 gün önce yaptım sanki çıkmış gibi ama ne hikmetse ben görüyorum :)

Eklentiler

• IMG_0588.jpeg
    IMG_0588.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 42
Ben awox kullanıyorum hiç çıkmazdı bende ama 3 gün önce yaptım sanki çıkmış gibi ama ne hikmetse ben görüyorum :)
Bende gördüm şimdi 😅 inşaallah vardır yaa ben 4 tane yaptım kuruma bile çıkmadı bak senin ki çıkmış güvendim ben bu testee bence var senin

Henüz yapmadım adet zamanımın geçmesini bekleyeyim diyorum ama çokta sabırsızım yapsam çıkar mı acaba testte

Bende gördüm şimdi 😅 inşaallah vardır yaa ben 4 tane yaptım kuruma bile çıkmadı bak senin ki çıkmış güvendim ben bu testee bence var senin
canım
Dikkatli bakınca çok çok hafifi var gibi inşallah vardır 🤲🏻
bende öyle zannettim kasıgım da batmalar vardı testi yaptıktan sonraki gün ovülasyon testi yaptım oda pozitif 2 gün baya pozitif çıktı o gün yumurtladım bugün tekrar yaptım silikleşmiş galiba çatladı yumurtam

canım

bende öyle zannettim kasıgım da batmalar vardı testi yaptıktan sonraki gün ovülasyon testi yaptım oda pozitif 2 gün baya pozitif çıktı o gün yumurtladım bugün tekrar yaptım silikleşmiş galiba çatladı yumurtam
Bu yaptığın ovulasyon testi mi yoksa gebelik testimi canım

Peki gebelik testini yumurta çatladıktan kaç gün sonra yaptın canım
1 gün sonra yaptım canım pazartesi günü gebelik testi yaptım batmalar çoğalmıştı acaba dedim yumurtlama mı Salı da ovülasyon testi yaptım pozitifi gördüm bugün de silikleşmeyi gördüm

1 gün sonra yaptım canım pazartesi günü gebelik testi yaptım batmalar çoğalmıştı acaba dedim yumurtlama mı Salı da ovülasyon testi yaptım pozitifi gördüm bugün de silikleşmeyi gördüm
Yani genelde yumurta çatladıktan 8/9 gün sonra test yapılıyor canım şuan sen öyle diyince kafam karıştı

Tamam bize de haber ver inşallah güzel sonuçlar alırsın 🌸
Sabah ilk iş test alıp yaptım bir kaset test yaptım birde erken test yaptım İkiside tek çizgi çıktı ama ben hamile olduğuma o kadar eminim ki reglime 1 gün var acaba erken mi sonuç pozitife döner mi bilmiyorum kızlar yine mi hüsran olucak 🥺

İnşallah bu mübarek gecede rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarını doldursun inşallah bende hamilelik haberimi alırım test yapıp dua edin kızlar🤲🏻🫣
Aynıları bende de var yoğun bel karın ağrısı kaşık ağrısı adetime 7 gün var adetimi bekliyorum bende test için tahminen aynı zamanlarda yumurtlamamız olmuş hadi hayırlısı olsun 🤗

Back