Hamilemiyim kızlarrr

kaset testte sonradan pozitife dönme olur mu bilmiyorum ama banyoda ışık loş olduğu için görünmeyen çizgi Şuan yatak odasında daha aydınlık şekilde görünüyor
Bencede kan ver canım bekle istersen yarın

Eklentiler

• IMG_7022.webp
    IMG_7022.webp
    137,8 KB · Görüntüleme: 59
Kızlarrr 1 Şubat yumurtlama günüm korunmasız ilişki oldu be 3-4 gündür sağ tarafımda ağrılar yumurtalık kısmıma doğru arada belimi ağrı giriyor ve yanma hissi bar bugün 6 Şubat çamaşırımda birşey yok fakat peçete ile silince hafif kanama gördüm ilk defa yaşıyorum bunu adetime 9 gün var daha hamile olabilir miyim adet dönemim hep düzenlidir şaşmaz çok heyecan yaptım böyle olan oldu mu 🫣😊
Kızlar merhaa
Amin inşallah dua edin bu mübarek gecede yarın hayırlı haberler alalım hepimiz 🤲🏻
Kızlar merhaba çok aradayım ne yapacağımı bilmiyorum sizden fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum ben bu ay tedaviye başladım femera ile pcos var bende ama her ay düzenli adet görürüm bu ay femeranın ardından kontrolde doktorum yumurtalıklarimin büyümediğini söyledi bende her dediği günde kontrole gittim artk adetime az kalmıştı ama doktorum sabırlı olucaz senin geç büyüyebilir diyordu yumurtalıkların ben son kontrolumden bir gün önce adet belirtilerim yine başladı ve adet olucam diye o gün artk kontrole gitmedim adet olur öyle giderim diye düşündüm ama her ay düzenli olan adetim bu ay 9 gün gecikti femera ile adet gecikmesi yaşayan oldu mu? Korktuğum için gebelik testi yapamıyorum çok uzun oldu ama lütfen yardım??☹️

Back
X