Yaş gerçek mi ?Fafenkin nedir? Birisi daha risk olabilir yazmış. Kilottan.
İçimi rahatlattınız çok sağ olun.Fafenk, fofenk, seks, ilişki, ne derseniz adına.
Yok risk falan, sperm nereden geçecek vajinaya girecek oradan yumurta dölleyecek yav
Evet. Sonuçta gebeliğide bilmiyorum?Yaş gerçek mi ?
Bence sen bizle dalga geçiyorsun seni şikayet edicemKilottan geçer mi?
Sizle neden dalga geçeyim öğrenmeye ve rahatlamaya çalışıyorum sonuçta bilgisizim buna izin verin. Hnaımefendi risk var diye dedim.Bence sen bizle dalga geçiyorsun seni şikayet edicem
Sizle neden dalga geçeyim öğrenmeye ve rahatlamaya çalışıyorum sonuçta bilgisizim buna izin verin. Hnaımefendi risk var diye dedim.
M*la anlatır gibi anlattığınız için teşekkür ederim Sizlere inanıyorum. Sonuçta riski söylersiniz yaniiSoru: evde ekmek var mı?
X kişisi : yok
Y kişisi : var
Ekmek var mıdır yok mudur?
Yoktur çünkü yok olan ekmek var olmaz.
Evde ekmek vardı sanırım demiyoruz bak yok ekmek yok…M*la anlatır gibi anlattığınız için teşekkür ederim Sizlere inanıyorum. Sonuçta riski söylersiniz yanii
Allah razı olsun <3Evde ekmek vardı sanırım demiyoruz bak yok ekmek yok…
Kız bu nasıl mantıklı bi açıklama yuhSoru: evde ekmek var mı?
X kişisi : yok
Y kişisi : var
Ekmek var mıdır yok mudur?
Yoktur çünkü yok olan ekmek var olmaz.
Geç dalganı geçççççKız bu nasıl mantıklı bi açıklama yuh
Ben hala bir risk olduğunu düşünüyorumM*la anlatır gibi anlattığınız için teşekkür ederim Sizlere inanıyorum. Sonuçta riski söylersiniz yanii
Hahahaaha ay çok güldüm yaSana diyip uzun yazan ben
HahahahahahaFafenk, fofenk, seks, ilişki, ne derseniz adına.
Yok risk falan, sperm nereden geçecek vajinaya girecek oradan yumurta dölleyecek yav
Son kez kızmazsanız bişey soracağım gebelik testi 1 saat sonra neden ikinci silik çizgiyi gösterir doğruluk payı var mıdırGeç dalganı geççççç
Sağolun sizdeBen hala bir risk olduğunu düşünüyorumIslak sürtünmüşsün sen içten hissettin değil mi o ıslaklığı demek ki geçmiş.
kuruma çizgisiyle tanıştınız hayırlı olsunSon kez kızmazsanız bişey soracağım gebelik testi 1 saat sonra neden ikinci silik çizgiyi gösterir doğruluk payı var mıdır
İlk beş dk da neyse sonuç odur tüm testlerde bir saat sonra iki çizgi gözükür adı kuruma çizgisi diye geçer…Son kez kızmazsanız bişey soracağım gebelik testi 1 saat sonra neden ikinci silik çizgiyi gösterir doğruluk payı var mıdır
Google dahil testteki kağıda kadar okudum ama sanırım benim biraz kuşkularım var.İlk beş dk da neyse sonuç odur tüm testlerde bir saat sonra iki çizgi gözükür adı kuruma çizgisi diye geçer…
Hani biyolojin bilgin çoktu ya yazamadın mı Google’a Nisa hanım
Sağolunkuruma çizgisiyle tanıştınız hayırlı olsun