Hanımlar herkese merhaba ben sevgilimle bi cahillik ettim ve ilişki yaşadım üzerimde kilot vardı o çıplaktı galiba hatırlamıyorum hiç sürtündük ve bir de ne göreyim boşaldı ıpıslak oldu çamaşırım sonra yine sürtünmeye devam ettik. adetim gecikti. Hamilelik olur mu evli hanımlar yardımcı olabilir mi???
Bilgilenmek için soruyorum ? Korkuyorum test yapmıştım silik çıktı
Ciddi söylüyorsunuz dimi? Peki gebelik testi yapıldıktan sonra silik çift göründü.
Valla ben de yeter diye ağlicam gerçekten. Bence bir çete halinde bizi trollüyorlar
Bende bir şeyler yazmadan duramıyorum sorumlulukmuş gibiValla ben de yeter diye ağlicam gerçekten. Bence bir çete halinde bizi trollüyorlarHepsi aynı anda farklı hesaplar açıp aynı gün aynı saatlerde özellikle yapıyorlar.
Test bozuktur böyle bişeyin olması imkansız. Spermler dış ortamda hemen ölürler kaldı ki kıyafetinizden geçip yolu bulacak taaaa Rahime girecek yumurtanı bulacak falan hayal dünyasında olur bu. Sonunda zarar göreceğiniz şeyler yapmayın. Biz de genç olduk hiç bu tarz şeyler yapmadıkCiddi söylüyorsunuz dimi? Peki gebelik testi yapıldıktan sonra silik çift göründü.
Bu kadar uzun uzun yazma hak etmiyorlarTest bozuktur böyle bişeyin olması imkansız. Spermler dış ortamda hemen ölürler kaldı ki kıyafetinizden geçip yolu bulacak taaaa Rahime girecek yumurtanı bulacak falan hayal dünyasında olur bu. Sonunda zarar göreceğiniz şeyler yapmayın. Biz de genç olduk hiç bu tarz şeyler yapmadık
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim. Zaten hemen değil 1 saat sonra gözüktüTest bozuktur böyle bişeyin olması imkansız. Spermler dış ortamda hemen ölürler kaldı ki kıyafetinizden geçip yolu bulacak taaaa Rahime girecek yumurtanı bulacak falan hayal dünyasında olur bu. Sonunda zarar göreceğiniz şeyler yapmayın. Biz de genç olduk hiç bu tarz şeyler yapmadık
Neden peki? Bilgilenmek istiyorum. Korkuyorum. Biyoloji bilgimde var fakat spermlerin dış ortamda uzun süre yasayacagını bile söyleyenler var. Mesela Spermin iç çamaşırı inceyse ordan geçebileceğini bile söylüyorlar.Bu kadar uzun uzun yazma hak etmiyorlar
Valla artık karar verdim hepsini hamile olduklarına ikna edicem.Bende bir şeyler yazmadan duramıyorum sorumlulukmuş gibi
Anacım sen de dikkat et bak ben yine de ihtimal veriyorum. Bu hayatta olmaz dedikleri her şey oldu, tüpleri bağlanan annem 3. çocuğunu doğurdu. Yemiyorsa girme bu işlere.Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim. Zaten hemen değil 1 saat sonra gözüktü
Millet tek çocuk sahibi olmak için maddi manevi neler veriyor senin haberin var mı?Neden peki? Bilgilenmek istiyorum. Korkuyorum. Biyoloji bilgimde var fakat spermlerin dış ortamda uzun süre yasayacagını bile söyleyenler var. Mesela Spermin iç çamaşırı inceyse ordan geçebileceğini bile söylüyorlar.
Sana diyip uzun yazan ben
Derken? Fafenkin çoğu zaman amacı boşalmadır ya zaten ne olacağını beklediniz ki sürtüşürken?bir de ne göreyim
Şu kısım sıkıntı orada tam olan olmuş olabilir.boşaldı ıpıslak oldu çamaşırım sonra yine sürtünmeye devam ettik.
Fafenkin nedir? Birisi daha risk olabilir yazmış. Kilottan.Derken? Fafenkin çoğu zaman amacı boşalmadır ya zaten ne olacağını beklediniz ki sürtüşürken?
Hamile değilsiniz
Kilottan geçer mi?Şu kısım sıkıntı orada tam olan olmuş olabilir.
Fafenk, fofenk, seks, ilişki, ne derseniz adına.Fafenkin nedir? Birisi daha risk olabilir yazmış. Kilottan.