- 6 Temmuz 2023
- 4.575
- 15.342
Seni kuşkularınla Allaha havale ediyorum çünkü hamile kadını yormak günah…Google dahil testteki kağıda kadar okudum ama sanırım benim biraz kuşkularım var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni kuşkularınla Allaha havale ediyorum çünkü hamile kadını yormak günah…Google dahil testteki kağıda kadar okudum ama sanırım benim biraz kuşkularım var.
hayırHanımlar herkese merhaba ben sevgilimle bi cahillik ettim ve ilişki yaşadım üzerimde kilot vardı o çıplaktı galiba hatırlamıyorum hiç sürtündük ve bir de ne göreyim boşaldı ıpıslak oldu çamaşırım sonra yine sürtünmeye devam ettik. adetim gecikti. Hamilelik olur mu evli hanımlar yardımcı olabilir mi???
Böyle söylemeyin vicdan azabı çekerim Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.Seni kuşkularınla Allaha havale ediyorum çünkü hamile kadını yormak günah…
Kalp bırakıyorum ama soru sor diye değilBöyle söylemeyin vicdan azabı çekerim Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
sen yine hesap mı açtın başka hesap mı bu ısrarla sorunca bu kadar diyorum bunlar içten içe hamile kalmak mı istiyorda defalarca konu açıp başka hesaplar açıp yazıyorlar.Son kez kızmazsanız bişey soracağım gebelik testi 1 saat sonra neden ikinci silik çizgiyi gösterir doğruluk payı var mıdır
Feyzaselo bence, o da en son kuruma çizgisi sormuştusen yine hesap mı açtın başka hesap mı bu ısrarla sorunca bu kadar diyorum bunlar içten içe hamile kalmak mı istiyorda defalarca konu açıp başka hesaplar açıp yazıyorlar.
Canım neden bu kadar korkuyorsunuz ki anlamadım. Bu işleri yaptığınıza göre ebeveyn olmaya hazırsınız demek ki ve ayrıca sürtünme diyorsun sanırım yani henüz birliktelik yaşamadın değil mi ? Nedenn yaşamıyorsun peki bunu önce sor kendine ve sürtünme yoluyla her şeyi yaşıyorsun ve kendini koruduğunu mu düşünüyorsun sen kimi kandırıyorsun ? Kendini mi ilerde evleneceğin çocuğu mu ben hiç kimseyle birlikte olmadım kendimi korudum falan filan işte .Hanımlar herkese merhaba ben sevgilimle bi cahillik ettim ve ilişki yaşadım üzerimde kilot vardı o çıplaktı galiba hatırlamıyorum hiç sürtündük ve bir de ne göreyim boşaldı ıpıslak oldu çamaşırım sonra yine sürtünmeye devam ettik. adetim gecikti. Hamilelik olur mu evli hanımlar yardımcı olabilir mi???
dimi dimi şu sürtünme konuları da olmasa burası nasıl şenlenecek bi kerede kocamla ben sürtünücem merak ediyorum yeter artıkbir baktım sırılsıklammm. amaaann yanrımm dedim naptın!?? naptınnn seennn!!?? o sinirle yğkseldik ve sevişmeye devam ettik.
bir de nasıl ateşli bir an yaşandıysa adamın çıplak olup olmadığını da anlamamışsınız. olmadı şöyle bir ekşınlı cinsel hayatım. kıskanıyorum, özeniyorum yalan mı söyleyeyim
olmaz gebelik.
O zatenFeyzaselo bence, o da en son kuruma çizgisi sormuştu
Hiç alakası yok sadece toplum baskısı yaniCanım neden bu kadar korkuyorsunuz ki anlamadım. Bu işleri yaptığınıza göre ebeveyn olmaya hazırsınız demek ki ve ayrıca sürtünme diyorsun sanırım yani henüz birliktelik yaşamadın değil mi ? Nedenn yaşamıyorsun peki bunu önce sor kendine ve sürtünme yoluyla her şeyi yaşıyorsun ve kendini koruduğunu mu düşünüyorsun sen kimi kandırıyorsun ? Kendini mi ilerde evleneceğin çocuğu mu ben hiç kimseyle birlikte olmadım kendimi korudum falan filan işte .
Tabi bitanesiHiç alakası yok sadece toplum baskısı yani
bu kadar yapılması sebepsiz olamaz. tadına bakılması gereken bir zevk diye düsünüyorumdimi dimi şu sürtünme konuları da olmasa burası nasıl şenlenecek bi kerede kocamla ben sürtünücem merak ediyorum yeter artık
Gebelik isteyen hanımlara artık reçete olarak sürtünme yazalım yorumlarda. Bu kadar çoksa vardır bir hikmeti.dimi dimi şu sürtünme konuları da olmasa burası nasıl şenlenecek bi kerede kocamla ben sürtünücem merak ediyorum yeter artık
birde ya boxer yada külot olacak mutlaka yoksa tutmaz biz 2 yıldır deniyoruz anca bi taneyi zor tutturduk ne tedaviler ne ilaçlar millet sürtünmeyle kalıyorGebelik isteyen hanımlara artık reçete olarak sürtünme yazalım yorumlarda. Bu kadar çoksa vardır bir hikmeti.