• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar yalvarrm nolur acil yorum yapin.

YENIGELIN3516

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
188
109
18
27
Dün geceden bu yana Dişim çok ağrıyor Geceden sabaha kadar uyuyamadım uykusuzum ağrım çok fazla var sabah hastaneye gittim ağrı kesici Vuruldum ama hala geçmedi Ne olur diş ağrısına iyi gelen bildiğiniz bir ilaç varsa lütfen söyleyin canım çok yanıyor Bugün Bari biraz rahat uyku uyumak istiyorum çok kötü durumdayım

(RasteL) genelde birbebir ama dişçiye gidip sorunu kökten çözün en kisa surede yoksa çeker durursunuz fazla ilaç alımı da böbrekler için iyi değil maalesef .

Ağrı kesicinin yanında ada çayı nane demleyin bununla sürekli gargara yapın, antiseptik özelliği var, belki işe yarar. Diş eti iltihaplarına iyi geliyor

Dün geceden bu yana Dişim çok ağrıyor Geceden sabaha kadar uyuyamadım uykusuzum ağrım çok fazla var sabah hastaneye gittim ağrı kesici Vuruldum ama hala geçmedi Ne olur diş ağrısına iyi gelen bildiğiniz bir ilaç varsa lütfen söyleyin canım çok yanıyor Bugün Bari biraz rahat uyku uyumak istiyorum çok kötü durumdayım
Neckullanirsan kullan hiç birşey seni rahstlatamaz ins tez zamanda dişini çekersin 🙏😟 çok kötü diş bu sene 2 tane cektim şükür 2 yıllık açıdan kurtuldum dolgu tutmuyordu kanal tedavisi yapıyordum geçmiyordu Allah tan bu sene kurtuldum 20oik ve onun yanındaki dis ameliyathanede yaptılar dış etiji kestiler dışi küçültüp çıkardılar dikiş attılar dünyalar benim oldu 🙏😃 çok çok zor bacım 😒 insan sürekli ağrı kesici içmek istiyo ama oda vücuda zarar eğer dişin delik ise kırık ise içine sarımsak ez köy uzerinede pamuk köy bir kaç saat birşey yeme belki iltihap vardır çeker onu hiç değilse birazcık agrindsn kurtulursun

karanfil çiğneyin. En kısa sürede doktora gidin bunlar hep geçici çözümler çünkü

Birde bir tane krem var anestol pomad biz onu yanıklar için almıştık dediğim gibi dişin delik ise içine krem köy pamuk ilustune köy o bile orayı uyuşturur birşey yeme agrini kısa süreliğine durdurur adı anestol pomad foto koydum çok iyi geldi oda bana

Eklentiler

• SAVE_20210119_112511.jpg
    SAVE_20210119_112511.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 212
Dişinol alabilirsiniz ama anlık çözümdür. Ağrınız nabızla senkronize zonklama şeklinde ise iltihap vardır burda tavsiye edilen ilaçlar fayda etmez antibiyotik gerekir.

Birde bir tane krem var anestol pomad biz onu yanıklar için almıştık dediğim gibi dişin delik ise içine krem köy pamuk ilustune köy o bile orayı uyuşturur birşey yeme agrini kısa süreliğine durdurur adı anestol pomad foto koydum çok iyi geldi oda bana
O varda ise yaramiyo ki

Gecenlerde eşim aynı sorunu yasadi biz çözümü karanfil yağıyla bulduk minik şişelerde oluyor kulak copuyle ağrıyan dis ve etine sürdüm bir kaç saat rahatlamasini sağladı.

Agiz icine anestol pomadi nasil onerirsiniz? Hem de curuk disin icine diyorsunuz, cahillikte nirvana resmen :KK57:

Karanfili ağrıyan dişinde tut, apranax ford iç.
Ama iltihap varsa bunlar çokta fayda etmeyecektir özel diş hastanelerinde acil kısmında muayene çok pahalı değil 50 lira falandır hiç değilse iltihap mı değil mi onu öğrenmiş olursunuz ona göre ilaç başlanır.

Agiz icine anestol pomadi nasil onerirsiniz? Hem de curuk disin icine diyorsunuz, cahillikte nirvana resmen
E ne yspi
Agiz icine anestol pomadi nasil onerirsiniz? Hem de curuk disin icine diyorsunuz, cahillikte nirvana resmenbacim

Agiz icine anestol pomadi nasil onerirsiniz? Hem de curuk disin icine diyorsunuz, cahillikte nirvana resmen :KK57: e

Agiz icine anestol pomadi nasil onerirsiniz? Hem de curuk disin icine diyorsunuz, cahillikte nirvana resmen :KK57:
E ne yapalım bacım bu ağrıyla kafa böle yani cahillik mahillik değil tamam zararlıdır ama sonuçta bu ilacı doktor ağzımdaki aftlar yaralar içinde önermişti 😏

Back