- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
-
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Test yapın mutlaka belki yerleşme kanaması olabilirAdetim 5 gün gecikti iki gün önce adet oldum ilk gün kahveli kırmızılı leke geldi, dünde sadece kahveli leke geldi suan ise beyaz yumurta aki gibi leke geliyor anlamadım neden acaba gebelik istiyorum , test alicam ama negatif cikarsa diye korkuyorum
Bakar mısınızAh keşke dun hormon testi yaptirmistim Eki Görüntüle 3092094 sonuclarim da böyle, amh 1,42 ydi gecen ay bu aysa düşmüş, e2 ve Lh artmış
Canım hormonlrı anlamıyorum yorum yapamicam ama benmde ilk gebeliğimde 3 gün lekelenmem oldu sonra lekelenme beyaz akıntıy dönüştü test yaptım poztf çıktıBakar mısınız
Peki adetten once mi yoksa sonra mi lekelenme oldu acabaCanım hormonlrı anlamıyorum yorum yapamicam ama benmde ilk gebeliğimde 3 gün lekelenmem oldu sonra lekelenme beyaz akıntıy dönüştü test yaptım poztf
Ay olabilir mi gercekten suan sol kasigim batiyor cekiliyor gibi tuhaf bi his varBence kesinlikle test yapmalısınız, ihtimal olabilir.
Adetten 4 gün önce oldu 3 gün sürdüPeki adetten once mi yoksa sonra mi lekelenme oldu acaba
Benim adetim 4 5 gun gecti sonra leke geldi ve kesildi ya benimki yerlesme kanamasi degil mi acabaAdetten 4 gün önce oldu 3 gün sürdü
Bi gelişme var mı?Ay olabilir mi gercekten suan sol kasigim batiyor cekiliyor gibi tuhaf bi his var
İdrar testi negatif kani bekliyorumBi gelişme var mı?
Sonuç?İdrar testi negatif kani bekliyorum
Oda negatifSonuç?
Bende bugün yarın olurum.Oda negatif
29 unda adet olacaktim az once adet oldum yaBende bugün yarın olurum.