- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Düzensiz bu ay mı oldun?29 unda adet olacaktim az once adet oldum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzensiz bu ay mı oldun?29 unda adet olacaktim az once adet oldum ya
Adet değil sanirim yumurtlama kanamasi dedi doktor ama kac gun surer buDüzensiz bu ay mı oldun?
Ovulasyonla takip ettin mi? Yumurtlamayı bilirsin o zaman?Adet değil sanirim yumurtlama kanamasi dedi doktor ama kac gun surer bu
Ovulasyona bakmadim ama adet uygulamalari oyle gösteriyor geneldeniyle oluru kanamazdi ama seffaf akintim olurduOvulasyonla takip ettin mi? Yumurtlamayı bilirsin o zaman?
Bazen kanamada olurmuş yumurtlamada.Ovulasyona bakmadim ama adet uygulamalari oyle gösteriyor geneldeniyle oluru kanamazdi ama seffaf akintim olurdu
Devam ediyor mu kanama?Ovulasyona bakmadim ama adet uygulamalari oyle gösteriyor geneldeniyle oluru kanamazdi ama seffaf akintim olurdu
Evet ediyor anlamadim bende hafif leke tarzindaDevam ediyor mu kanama?
Kaç gün oldu? Bende 2,3 gün sürdü.Evet ediyor anlamadim bende hafif leke tarzinda
Valla 8 10 gun oldu belki, dun bitti suan seffaf akintim varKaç gün oldu? Bende 2,3 gün sürdü.
Uzun sürmüş bi Dr a gitsene ara kanama mı ne bu?Valla 8 10 gun oldu belki, dun bitti suan seffaf akintim var
Normalde adet tarihim 29 temmuzdu, ama 16 sinda leke gelmeye basladi benden doktora gittim hormonlarimda bisey cikmadi iyi dedi alttan ultrasonla bakti bisey yok dedi neden böyle oluyor peki dedim küçük bi kist var ama.kanama yapmaz dedi, bende rahim filmi çektirecektim 2 defa aradım leke degil kanama olunca ara dediler ama 2 aydir lekelenme tarzinda adet görüyorum zaten ağustosa kismetse artikUzun sürmüş bi Dr a gitsene ara kanama mı ne bu?
Hadi geçmiş olsun canım, Dr a gittiysen icin rahat etmistir en azından.Normalde adet tarihim 29 temmuzdu, ama 16 sinda leke gelmeye basladi benden doktora gittim hormonlarimda bisey cikmadi iyi dedi alttan ultrasonla bakti bisey yok dedi neden böyle oluyor peki dedim küçük bi kist var ama.kanama yapmaz dedi, bende rahim filmi çektirecektim 2 defa aradım leke degil kanama olunca ara dediler ama 2 aydir lekelenme tarzinda adet görüyorum zaten ağustosa kismetse artik
Teşekkürler canim, ne kadar rahat ettiyse iste, hayırlısı olsun inşallahHadi geçmiş olsun canım, Dr a gittiysen icin rahat etmistir en azından.
Benimde 2,3 ay böyle düzensiz kanamam olmuştu.