4.benim misafir yemek takımım 5. de kahvaltı takımım.5 yi kayınvalidem beğenmişti bende beğendim kahvaltı için renkli olması güzel yalnız qonca arkadaşım doğru söylüyor uzun süre kullanımda kenarlarındaki simler ve yaldızlar siliniyo.günlük yemek takımımı da annem seneler önce kütahya porselenden almış o takımın desenlerinde hiç bozulma olmadı bence kütahya porselene bak....
3 numara benim takımımdan karacanın 3 k sı vardı o kampanyadan almıştım aynı desenlerde çatal kaşık takımında aldım gayet hoş durdu..tavsiye ederim canım..
karacanın tencere setini de almışsındır o zaman, nasıl peki? karacayla ilgili olumsuz yorumlar okudum,ben de kampanyadan almıştım,içime kurt düştü tencereler konusunda bilmiyorumkismile
aldınmı bilmiyorum ama bernardoda ve schafferda çeyiz seti kampanyası var
ben 1.595 tlye bernardodan yemek takımımı çatal bıçak takımımı çelik tencere setimi çaydanlığımı düdüklü tenceremi ve 3lü cezvemi aldım çokda uyguna gelmiş oldu
hemde hepsi garantili kırıldığında tabağı götürüp yenisini alabiliyosun
aldıktan sonra 1 veya 5 yıl farketmio gidip ben bunu değiştircem deyip aynı kalitede başka bi takım alabiliyosun hemde 5 kuruş vermeden :)