hanımlar sadece seçmemde yardımcı olur musunuz yemek takımında kararsız kaldım....

nergisfe

özlemim büyük :'((
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
172
0
96
Ankara
düğün tarihim yaklaştı...yemek takımlarına bakıyorum ama çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olur musunuz seçmem de???ayrıca karacan kullanan arkadaşlar nasıl acaba memnun musunuz ürünlerinden???şimdiden tşk ediyorum...vereliniortak

tşk ediyorum benim de aklım 1de kaldı...bu arada bilgisayarımda sorun oluştu o an not etmeyi unuttum sonuncu kahvaltı seti onu nasıl buldunuz???karacan tencere seti hakkında pek olumlu yorumlar okumadım...acaba porselenleri nasıl kullanan var mı ????

canım öncelikle hayırlı olur inşallah...bunların içinde 1i beğendim..sonuncuda şirinmiş ama günlük..eğer misafirlikse 1 derim..sonuncu günlük derim...krc kullanmadık çeyizimede almadım..ben indirimden jumbodan misafirlik aldım...gene indirimden ,satış mağazasından porlandın günlük için kare takımlarından aldım...kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ediyorum..amin cümlemizin inşallah...bende bu aralar karacana takıldım hem modelleri şık hemde fiyat olarak diğerlerine göre çok uygun..açıkçası çok da para vermek istemiyorum..ama jumbo hisar porland gerçekten çok güzel...:tomato:

1 ve 3 çok güzel bence kahvaltı takımı da çok güzel rengarenk..
karaca kullanmadım ben hisardan aldım çünkü karacayı çok kötülemişlerdi

Ben 3.ncüyü çok beğendim. Misafirlik tam, çok şık ve zarif.
Yuvarlak olması ayrıca güzel, çünkü kare takımlar için bulaşık makinasına yerleştirmede sıkıntı oluyor diye duydum, kendim kullanmadım ama. Kullanan varsa yorum yaparsa daha iyi olur tabii :)

bende birinciden var ama şöle bişi söliim hani gümüş bi halka var ya o yok bnmknde normalde mi öle oluo bilmiyorum ama modeli markası herşeyi aynı çok hoş bnde bakmıştım almadan önce böle modellere nette güzel duruo ama gidince çok basit duruo haberin olsun

4.benim misafir yemek takımım 5. de kahvaltı takımım.5 yi kayınvalidem beğenmişti bende beğendim kahvaltı için renkli olması güzel yalnız qonca arkadaşım doğru söylüyor uzun süre kullanımda kenarlarındaki simler ve yaldızlar siliniyo.günlük yemek takımımı da annem seneler önce kütahya porselenden almış o takımın desenlerinde hiç bozulma olmadı bence kütahya porselene bak....

3 numara benim takımımdan karacanın 3 k sı vardı o kampanyadan almıştım aynı desenlerde çatal kaşık takımında aldım gayet hoş durdu..tavsiye ederim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…