Hanımlar kız arkadaş ortamında evli/bekar farketmez muhabbet tarzınız nasıldır?

mervealt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
158
1
96
Diğer
benim çoğu arkadaşlarım normal yaşantılarında üsturuplu konuşurken kız ortamında bazı ağız bozulmaları oluyor siz nasılsınız:1rolleyes:

Merhaba canım, ilk cevap açılışını ben yapayım bari.kaydirigubbakcemile3
Bizim de genelde kızlar toplandığımız zaman hep evlilikten açılır konu ama
ben pek katılmam dinlemesi daha güzel oluyor çünkü.kaydirigubbakcemile3
Onun dışında; ağız bozulmalarına falan rastlamadım canım:sm_confused:
Tabi bir de mahalle dedikodusu var, unutmamak lazım.. :)

topiğimin ilk meleği sensin cnma.s. ben dedikoduyu nasıl unutmuşumhihoyyyt

aynen eslerden konusulur isguc makyaj indirim giyim kim ne yapmis vs.... hanimlarin muhabbeti bitmez doyum olmaz

benim arkadaşların kısaca konuşmasını anlatıyorum ben sadece dinleyiciyim burdakaydirigubbakcemile3
-alooo noldu seninki?
-hangi benimki kız
-ay kaç tane var şu son olan
-heee duruyo öyle aslında var neler oldu neler
-ay çabuk anlat çatlatma
-.. böyle gider..kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3Mersi canım...:1hug:
Bir de; erkek arkadaşı olanlar, aşk acısı çekenler dertlerini anlatır,
diğer arkadaşlar da onlara destek olurlar. Bir nevî erkekleri çekiştirmektir
bu aslında.. :) daha aklıma gelirse yazarım..:))

topiğimin ilk meleği sensin cnma.s. ben dedikoduyu nasıl unutmuşumhihoyyyt

Ben ağzımı hiç bozmam , beceremem... Sıcakkanlı ve sevecen olurum kız arkadaşlarımla...Konu döner

dolaşır evliliğe gelir kaydirigubbakcemile2 Keyiflidir , hele hele arkadaşlar kafa dengiyse hihoyyyt

mervecım konu konu değişiyor bak sızın nasılmıs, benım de kucukken oyleydı ya da benzerdı dıyelım,
sımdıyse daha farklı işte evlılıkten sonra neler degısıyor dogumla gelen catlaklar kasılmalar en ıyı dogum yöntemı nedır yok ev bakımı koca neler ıster neler yapılmalı ne zaman cocuk yapılmalı,
bekar kızlarla bır araya gelınce de evımıze neler almalıyız koltuk L seklınde mı olmalı takım mı olmalı gıbı konular, baska kızlarla bır arada olunca da taamen hava su iş akraba aıle ılıskılerınden konusuyoruz,
agzımız bozuldugu dogru degıl agzımızın bozulmaması lzım son gunlerde benım agzım bozuldu o bır gercek ama boıyle olmamalı bozukluktan kastım kufurumsu konusmalar... onun dısında kac tane erkegın var tarzı seyler ohooo gerıde kaldı.

benim çoğu arkadaşlarım normal yaşantılarında üsturuplu konuşurken kız ortamında bazı ağız bozulmaları oluyor siz nasılsınız:1rolleyes:

normalde nasılsam arkadaş ortamında da aynıdır ..
yalnızca ortamdan ortama konu farkı oluyor.. okuyan bekar arkadaşlarımla günlük yaşantı, okul, iş... evli yada nişanlı arkadaşlarımla tabi ki ilişkiler, uyumsuzluklar, düğün, nişan v.s hakkında konuşuyoruz.. kaydirigubbakcemile5
şahsen küfürlü yada argo konuşmalara hiç tahammülüm yoktur.. arkadaşlarımı da özenle seçtiğim için bu tür sorunlar yaşamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…