- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
salonum için aldığım tablo
evmanyadan aldım cnm tavsiye ederim fiyat olarakta gayet uygun ve çok seçenek varÇok beğendim güle güle kullanın tablonuzu nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?
iderden koltuk takımlarım renk olarak teşirde beyazdı ama ben renkli sevdiğim için bi üçlü beyaz bıraktım diğerini pembe yaptırdımBende koltuğunuzun markasını merak ettim o renge bayıldımmmmmmmm
marka olarak ne aldınız ? nasıl ? memnunmusunuz ?kurutma makinesi aldım :)
canım bosch aldımmarka olarak ne aldınız ? nasıl ? memnunmusunuz ?
harika bende bosh yada sıemens düşünüyorum hayırlı olsun güle güle kullanın...canım bosch aldım
dün kuruldu bugün nevresim ve bornozları yıkayıp kuruttum
sonuç mükemmel
kupkuru ve kırışıklık da yok
ayy pembiş pembiş harika güle güle kullanın
Bunları aldım, yarın geliyorlar sabırsızlıkla bekliyorum
teşekkür ederim canımharika bende bosh yada sıemens düşünüyorum hayırlı olsun güle güle kullanın...
çok tatlılar güle güle kullan canım
Bunları aldım, yarın geliyorlar sabırsızlıkla bekliyorum
en kısa zamanda bende alıcam inşallah ne kadar aldınız ve kaç kg ?teşekkür ederim canım
gerekirse imkanlar zorlanıp alınmalı diyorum :)
canım ben ve görümcem k.pederimin arkadaşından nakit aldık 2100 TLen kısa zamanda bende alıcam inşallah ne kadar aldınız ve kaç kg ?
canım özelliklerini baktım çok iyi seçim yapmışsınız fiyatıda iyi özellikleride süper daha ne olsun hayırlı uğurlu olsun tekrardancanım ben ve görümcem k.pederimin arkadaşından nakit aldık 2100 TL
ürün de şu
http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/çamaşır-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri/WTY88740TR.html?source=browse
teşekkürler canımcanım özelliklerini baktım çok iyi seçim yapmışsınız fiyatıda iyi özellikleride süper daha ne olsun hayırlı uğurlu olsun tekrardan