Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun güle güle oturunBende bir yıldır uğruna para biriktirdiğim ,salonuma kılasik oturma gurubumu aldım... Salonuma bakmaya kıyamıyorum :)
tşkkr ederiim cnm. :)hayırlı olsun güle güle oturun
wavv çok uygun almışsın.. Kalite olarak nasıllar25 liraya havlu aldım 8 normal 5 tane mutfak havlusu
vullu denizliliyim burda ev tekkstili uygun. normal havluluarı 2,5 liraya aldım gayet iyi. bi de aynı gün iki tane bambu banyo havlusu aldım içinde bi tane saç havlusu var tane si 25 lirawavv çok uygun almışsın.. Kalite olarak nasıllar
vayyy dün avm de sordum kırmızı bir havlu indirimde olduğu içim 10 tl dedi ne uygun geldi bana.... gönder bacım buraya kırmızı kırmızı..vullu denizliliyim burda ev tekkstili uygun. normal havluluarı 2,5 liraya aldım gayet iyi. bi de aynı gün iki tane bambu banyo havlusu aldım içinde bi tane saç havlusu var tane si 25 lira
güle güle kullan o zamanBende bir yıldır uğruna para biriktirdiğim ,salonuma kılasik oturma gurubumu aldım... Salonuma bakmaya kıyamıyorum :)
havlu çabuk ihtiyaç olan ve sürekli eskiyen bişey. arada pazara tezgah mı açsam diyorum ama burda heryer havlu, bornoz... ankaraya taşınıcam yakında. bi arkadaşım dedi ankara sosyate çarşısına tezgah açalım mı dedi havlu bornoz için 200 liraya açılıyomuş bi tezgahvayyy dün avm de sordum kırmızı bir havlu indirimde olduğu içim 10 tl dedi ne uygun geldi bana.... gönder bacım buraya kırmızı kırmızı..
Hımmm.. ankara ben istanbuldayımm güzel bir fikirmiş ucuz ucuz sat alanı çok olur dedimya ben bir normal havluya indirimden 10 tl ye aldım sen bir sürü havluya 25 vermişsin.valla güzel para kazanırsın..havlu çabuk ihtiyaç olan ve sürekli eskiyen bişey. arada pazara tezgah mı açsam diyorum ama burda heryer havlu, bornoz... ankaraya taşınıcam yakında. bi arkadaşım dedi ankara sosyate çarşısına tezgah açalım mı dedi havlu bornoz için 200 liraya açılıyomuş bi tezgah
bakalım hayırlısıHımmm.. ankara ben istanbuldayımm güzel bir fikirmiş ucuz ucuz sat alanı çok olur dedimya ben bir normal havluya indirimden 10 tl ye aldım sen bir sürü havluya 25 vermişsin.valla güzel para kazanırsın..
bende de bunun beyazı var çok memnunum..bende çaydanlık aldım kırmızı ahada budur yanında kek kalıbı hediyeEki Görüntüle 1347288
bana madame coco deme çıkamıyorum ordan:)madame coco dan kokulu sabun aldım harika bişey çok etkili.