Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

drmat tekstil koku giderici diye bir ürün aldım eşimin evde sigara içmesinden hoşlaşmayan biri olarak koltuklarımdaki kokuyu geçirdi

vullu denizliliyim burda ev tekkstili uygun. normal havluluarı 2,5 liraya aldım gayet iyi. bi de aynı gün iki tane bambu banyo havlusu aldım içinde bi tane saç havlusu var tane si 25 lira
vayyy dün avm de sordum kırmızı bir havlu indirimde olduğu içim 10 tl dedi ne uygun geldi bana.... gönder bacım buraya kırmızı kırmızı..

vayyy dün avm de sordum kırmızı bir havlu indirimde olduğu içim 10 tl dedi ne uygun geldi bana.... gönder bacım buraya kırmızı kırmızı..
havlu çabuk ihtiyaç olan ve sürekli eskiyen bişey. arada pazara tezgah mı açsam diyorum ama burda heryer havlu, bornoz... ankaraya taşınıcam yakında. bi arkadaşım dedi ankara sosyate çarşısına tezgah açalım mı dedi havlu bornoz için 200 liraya açılıyomuş bi tezgah

Hımmm.. ankara ben istanbuldayımm güzel bir fikirmiş ucuz ucuz sat alanı çok olur dedimya ben bir normal havluya indirimden 10 tl ye aldım sen bir sürü havluya 25 vermişsin.valla güzel para kazanırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…