güle güle kullan canım nerden aldın çok şekermiş bayıldım :)İçine tuz koyup, ocağın yanında bulundurmak üzere aldığım sevimli şey.
güle güle kullan canım nerden aldın çok şekermiş bayıldım :)
bencede bitmesin kırmızı hastalıgınız bayıldım güle güle kullanınBENİMMM.. BU KIRMIZI RENK HASTALIĞIM ASLA BİTMEYECEK
Teşekkür ederim canım herkez ama herkez aldıkları güzel eşyaları sağlıkla ve huzurla kullansın...bencede bitmesin kırmızı hastalıgınız bayıldım güle güle kullanın
HIMMMM bende bunlara bittim ne şekerlerr..valla şekerim biz kadınlar hanelere renk katan mükemmel varlıklarız....bende bambu peçetelik-tuzluk-ekmeklik aldım
sizin aldıklarınız kadar güzel degiller ama ben begendim evet biz kadınlar olmasaydık erkekler ne olur bilmemHIMMMM bende bunlara bittim ne şekerlerr..valla şekerim biz kadınlar hanelere renk katan mükemmel varlıklarız....
Ay o tuvalet kapı süslerini nerden aldınız ya :)
evim. netten sipariş verdim geldi çok şekerlerrAy o tuvalet kapı süslerini nerden aldınız ya :)
Evet çok şekerler bi bakiyim bende bulursam alayım çok hoşuma gitti :):)evim. netten sipariş verdim geldi çok şekerlerr
sadece evlere değil işyerlerine de renk katıyoruz.HIMMMM bende bunlara bittim ne şekerlerr..valla şekerim biz kadınlar hanelere renk katan mükemmel varlıklarız....
hayırlı olsun güle güle kullanın....bende emsandan bu baharatlık takımını aldımben de çamaşır makinesi aldım