Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

3 parçalı kanvas tablo
3.sıradaki:97:

Eklentiler

• $3-PARCALI-MODERN-CANVAS-TABLOLAR__30726733_0.jpg
    $3-PARCALI-MODERN-CANVAS-TABLOLAR__30726733_0.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 39
moonna gerçekten çok hoşlar.
Güle güle kullan.
Bu kanvas tablolara bayılıyorum.
Ben de istiyorum ama internete güvenemiyorum.
Bu siteden sürekli alışveriş yapar mısın? Bir sorun yaşadın mı hiç?

Son düzenleme:
moonna gerçekten çok hoşlar.
Güle güle kullan.
Bu kanvas tablolara bayılıyorum.
Ben de istiyorum ama internete güvenemiyorum.
Bu siteden sürekli alışveriş yapar mısın? Bir sorun yaşadın mı hiç?
sağol cnm..gittigidiyordan çok alışveriş yaptım.bi sorunla karşılaşmadım.tabloları açık artırmayla aldıgım için uygun aldım.fiyatları inceleyebilirsin.uygun fiyata hoş ürünler var.ürünün ödemesini ister kredi kartı ile istersen havale ile yapabiliyosun ve ürün eline geçince sen onay vermeden para satıcıya aktarılmıyor.eğer beğenmessen satıcı ile konuşup geri iade edebilirsin.tablo düşünüyorsan yakından resimde görüldüğü kadar yüksek kalitede deil amaa duvarda hiç basit durmuyor.orta ayar diyebiliriz ama ben beğendim yinede:97:

şimdi girdim siteye inceliyorum canım
gerçekten çok hoş şeyler var
salonuma istiyorum, duvarlar bomboş, hiçbir şey yok
biraz hareketlensin, renklensin istiyorum
bakalım inşallah kafama göre bir şeyler bulabilirim

başka bi alışveriş sitesinden saten,her yeri pul işlemeli bu yatak örtüsünün siyahını aldım.ben normalde yatagıma göre örtü bulamamıştım..çünkü yatağım oldukça büyük.koskocaamaaannn bi yatak örtüsü.siyahını kaldırmışlar sitede bulamadım.bu rengi pek hoş değil.siyahı muhteşem duruyor.
:KK31:
$116816B.jpg

evet bir kaç saat ve tablo beğendim
haftaya alırım gibi duruyor
karar vereyim de
avize almak istiyorum bir de
ama bir arıza çıkar mı diye de korkuyorum :26:

cnm ben gördüğün saati ve aynayı aldıgımdaa gayet güzel ambalajında paketlenmiş olaralk geldi.üstünde koruyucu bandıda var duvara monte etmeden o bandı söküyosun.
ama avize için bişey söyleyemicem.çok fazla parçalı falan olursa kargoda zarar görürmü bilemem:44:tablolarda dediğim gibi orta kalitede ama hoşlar:97:şimdiden güle güle kullan.:81:

X