Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

bitanesi mumlukları nerden aldın acaba benim salonumda kırmıız siyah ve krem işallah mart ayında orduya gelicem çok beğendim gelmişken alıırm tama uyuyolar salonuma :)

snnzlsdtcbc
canım aldıkarlını güle güle kullan .çok alakasız olacak ama meyve sepeti aldığın resimde kırmızı saplı bıçak seti gördüm benim mutfak komple kırmızı oalcak marka nerden aldığını kaça aldığını yazarsan sevinirim çok soru sordum ama bide bıçaklardan memnunmusun :)

Canım Evoks marka sanırım 13,00 TL civarıydı.
Orası annemin evi o kullanıyor pek şikayeti yok ama ekmek ve dometes kesmek için daha iyi diyor.
Laser bıçak dediklerinden uçları tırtıklı.
Aynı model Bernardo marka 17,50 TL

40714df0c9234cfe8daf2a2.jpg

bitanesi mumlukları nerden aldın acaba benim salonumda kırmıız siyah ve krem işallah mart ayında orduya gelicem çok beğendim gelmişken alıırm tama uyuyolar salonuma :)

canım, mumluklar İstanbuldan :KK1:
yaklaşık 2 ay önce gezmeye gitmiştim ordan aldım
Evgör de her çeşit vardı
indirimdeydi 15 tl hemen kaptım :KK64:

Arkadaşlar bende mutfağıma tablo aldım ama buraya resim eklemeyi başaramıyorum, albüme ekleyebiliyorum oradan alıp buraya eklerseniz bende resim ekleyebilirim.

Arkadaşlar bende mutfağıma tablo aldım ama buraya resim eklemeyi başaramıyorum, albüme ekleyebiliyorum oradan alıp buraya eklerseniz bende resim ekleyebilirim.

güle güle kullan cnm.
çok şık olmuşlar.
nereden aldın ve ne kadar acaba???

Enyrose çok teşekkür ederim, Ikea'dan aldım ama fiyatını hiç hatırlamıyorum, epey oldu çünkü aklımda kalan çok pahalı olmadıkları.

Bende daysın colorun uyku setini ve minik oğluma kayyu battaniyesi aldım..
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsinn:KK16:

Hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar.
Benim kızımda bugünlerde tüm kahramanları beğeniyor.
Hemen hepsinde 1-2 parça birşey var evde...
Biz çocukluğumuzda televizyonda filmini izlesek mutlu olurduk. :)

MUDO da indirim vardı.
Bende Biberon da gördüğüm ısıtıcılı nihaleden almak için gittim.
Onu bulamadım ama bu tabaklara bayıldım.

Büyük servis tabağı, küçük servis tabağı, çukur tabaktan oluşan 6 lı set aldım.
Kaseleri çok derin ve büyüktü büyüklüğünü çok sevmedim. O nedenle almadım.
Benim tüm tabaklarım çizgili, içlerine bulabilirsem limon küfü tonlarında kase alırım.
Aslında vardı ve çok uygundu 1,75 TL idi. Çerezlik olarak satılıyordu, almadım ama aklım kaldı.
Bu arada kendimi frenlemem lazım, tutamıyorum kendimi ama bir çare bulmam lazım.

Bu tabaklar Türk malı
Bulaşık makinası, Fırın, Mikrodalga, Buzdolabında kullanabilirmiş.

f527ddca51a74631ba27c1d.jpg

Son düzenleme:
Kızlar kavanoz ihtiyacınız varsa bunları gördüm ve beğendim tavsiye ederim.
Cam gövdeli gördüğünüz beyaz olan herşey plastik, paslanma derdi yok
3 lü set 30,00 TL
MUDO da var. Yarına kadar, yarın dahil internetten verdiğiniz tüm siparişler kargo ücreti 1,00 TL.

f244fa8dae24413cb038064.jpg

Son düzenleme:
Kızlar kavanoz ihtiyacınız varsa bunları gördüm ve beğendim tavsiye ederim.
Cam gövdeli gördüğünüz beyaz olan herşey plastik, paslanma derdi yok
3 lü set 30,00 TL
MUDO da var. Yarına kadar, yarın dahil internetten verdiğiniz tüm siparişler kargo ücreti 1,00 TL.

f244fa8dae24413cb038064.jpg

Ya canım bende bunları görüp beğenmiştim ama bir kaç tanesinin kenarları hani çıtlamış derler ya öyleydi,boyası dökülmüştü,beyaz olan kısmı sanırım emaye tarzı bişey ,o yüzden de almaktan vazgeçmiştim.Bu arada tabak takımın harika iyi günlerde kullan...:KK71:

X