Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

Ya canım bende bunları görüp beğenmiştim ama bir kaç tanesinin kenarları hani çıtlamış derler ya öyleydi,boyası dökülmüştü,beyaz olan kısmı sanırım emaye tarzı bişey ,o yüzden de almaktan vazgeçmiştim.Bu arada tabak takımın harika iyi günlerde kullan...:KK71:

Canım teşekkür ederim.
Benim gördüklerim beyaz olan heryer plastikti.
Normalde dışarıda satılanlar metal bu epey kullanışlı gözüküyordu.
Bende öylesine baktım birde elimde tabaklar vardı onları alacak gücümde paramda kalmamıştı :)

dün mikrodalga fırın aldım. arçeliğin şu anda indirimde olan mikrodalga fırınını aldım. geçen hafta fiyatlara bakmak için çıkmıştım bu mikrodalga 171 tl idi. şimdi 89 tl. ihtiyacı olan kaçırmasın bu ay sonu bitiyomuş indirim.

dün mikrodalga fırın aldım. arçeliğin şu anda indirimde olan mikrodalga fırınını aldım. geçen hafta fiyatlara bakmak için çıkmıştım bu mikrodalga 171 tl idi. şimdi 89 tl. ihtiyacı olan kaçırmasın bu ay sonu bitiyomuş indirim.

Canım model adı ve fiyatını yazarmısın?
Güle güle kullan bu arada, aslında sağlık için çok iyi değil ama bazende gerekli oluyor işte :)

Güle güle kullan bu arada, aslında sağlık için çok iyi değil ama bazende gerekli oluyor işte :)

evet ya aynen bende hep almak istiyorum
sonra zararları aklıma geliyo
ve açıkçası biraz gereksiz buluyorum
ama bazen gerçektende çook lazım oluyo
acil bişey çözdüreceksen yada ıstıtacaksan...
yani kararsızım
ama 89 tl çok uygunmuş
:44:

Son düzenleme:
evet ya aynen bende hep almak istiyorum
sonra zararları aklıma geliyo
ve açıkçası biraz gereksiz buluyorum
ama bazen gerçektende çook lazım oluyo
acil bişey çözdüreceksen yada ıstıtacaksan...
yani kararsızım
ama 89 tl çok uygunmuş
:44:

bende gereksiz buluyodum ama ben poaça börek yapıp difrize koyuyorum çıkarıncada ısıtmak gerekiyor fırını yakmak zorunda kalıyordum geç ısınıyordu, birde sarma dolmayı ve pilavı tekrar ocakta ısıtınca tadı değişiyor mikrodalgayı sırf bunlar için aldım yani. ve bence her eve lazım. ever zararları var ama zaten evde kullandığımız herşeyin bize zararı yokmu özellikle yanımızdan ayırmadığımız cep telefonları.

canım valla arçelikte sadece bi tane mikrodalga var yani arçelik marka altında bir mikrodalga var beyazıda var griside ikiside aynı ürün. bu ay sonuna kadar 89 tl. sevgililer günü indirimi.

canım valla arçelikte sadece bi tane mikrodalga var yani arçelik marka altında bir mikrodalga var beyazıda var griside ikiside aynı ürün. bu ay sonuna kadar 89 tl. sevgililer günü indirimi.

Canım Arçelikte ankastre olmayan satışı devam eden 3 ayrı model mikrodalga var.

Seninkinin modeli bumu?
Eğer buysa geçen anneler gününde anneme almıştım, memnunuz :)

arcelikmd565mikrodalgaf.jpg

Canım Arçelikte ankastre olmayan satışı devam eden 3 ayrı model mikrodalga var.

Seninkinin modeli bumu?
Eğer buysa geçen anneler gününde anneme almıştım, memnunuz :)

arcelikmd565mikrodalgaf.jpg
ayy kızlar çok hoşmuş :))
benim mutfağa gri renk uyar
netten sipariş edesim geldi
şimdi aryamam ben onu buralarda (yani oturduğumuz yerde) :44:

arkadaşlar bu mikrodalgadan geçen yıl anneler gününde almıştı eşim bana gri renk fiyatını hatırlamıyorum ama indirimdeydi..yemek ısıtma buz çözdürme de çok memnunum ama ekmek poağaça börek ısıtınca ıslak ıslak çıkıyo kullanma talimatına uyduğum halde böyle sorun yaşayan varmı

arkadaşlar bu mikrodalgadan geçen yıl anneler gününde almıştı eşim bana gri renk fiyatını hatırlamıyorum ama indirimdeydi..yemek ısıtma buz çözdürme de çok memnunum ama ekmek poağaça börek ısıtınca ıslak ıslak çıkıyo kullanma talimatına uyduğum halde böyle sorun yaşayan varmı

Pilav, makarna, sulu yemek ısıtmada, buz çözdürme de bizde memnunuz,
Bizdede poğaça börek ıslak çıkıyor.
Isıtacağın hamur işinin altına 2-3 kat havlu kağıt koyduğunda biraz daha iyi ama genel olarak hep sıkıntı.
Birde yarım dk. ısıtıp kapağı açın bir yarım dakika daha ısıtın.
Biz böyle tuhaf yöntemler deniyoruz. :)

canım teşekkürler ama deidğin gibi nasıl yaparsan sıkıntı en iyisi ekmek hamur işi ısıtmamak sanırım

benim arçelik dijital felan da diil. çok kısa süre ısıtınca sorun olmuyor bende. 10-20 saniye felan... bi de düşük ısıda...

MUDO da indirim vardı.
Bende Biberon da gördüğüm ısıtıcılı nihaleden almak için gittim.
Onu bulamadım ama bu tabaklara bayıldım.

Büyük servis tabağı, küçük servis tabağı, çukur tabaktan oluşan 6 lı set aldım.
Kaseleri çok derin ve büyüktü büyüklüğünü çok sevmedim. O nedenle almadım.
Benim tüm tabaklarım çizgili, içlerine bulabilirsem limon küfü tonlarında kase alırım.
Aslında vardı ve çok uygundu 1,75 TL idi. Çerezlik olarak satılıyordu, almadım ama aklım kaldı.
Bu arada kendimi frenlemem lazım, tutamıyorum kendimi ama bir çare bulmam lazım.

Bu tabaklar Türk malı
Bulaşık makinası, Fırın, Mikrodalga, Buzdolabında kullanabilirmiş.

f527ddca51a74631ba27c1d.jpg

Güle güle kullanın, çok şık duruyor. Kasesi de tam cornflakes/nesfit ve süt karışımı için uygun gibi derince. :KK56:
1,75'lik olanların kare ve üçgenlerinin pembe, kırık beyaz ve limon küfünden birer tane almıştım (toplamda 3+3=6 tane yani) peynir, çerez vs koymak için epey işime yarıyor.
Maslak Mudo Outlette güzel şeyler bulunabiliyor zaman zaman.

Güle güle kullanın, çok şık duruyor. Kasesi de tam cornflakes/nesfit ve süt karışımı için uygun gibi derince. :KK56:
1,75'lik olanların kare ve üçgenlerinin pembe, kırık beyaz ve limon küfünden birer tane almıştım (toplamda 3+3=6 tane yani) peynir, çerez vs koymak için epey işime yarıyor.
Maslak Mudo Outlette güzel şeyler bulunabiliyor zaman zaman.

Ben limon küfünü o tabakların içine düşündüm ama, zaten o gün alamadım.
Bir dahada ne zaman giderim kimbilir :KK43:
Kaseleri gerçekten çok derin ve büyüktü değilmi? ( Aynı fikirdeyiz sanırm )
Yani ayrı kullanmak için belki ama, o takımla çorba ikramında olmaz galiba.
Sizde çerezliklerinizi güle güle kullanın.

Ben ortaklardaki outlete gidebiliyorum orasıda fena sayılmaz :) ( Yolunuz düşerse bakın )

bende evime bişeyler aldım.daha kullanmak kısmet olmadı.yakında yeni evime taşınıca kullanıcam artık..becerebilirsem resim eklicem:KK16:
yatak odama aldıgım halı ve canvas tablo mor kelebekli olan

Eklentiler

• $70x50-CM-MODERN-CANVAS-TABLOLAR__30194200_0.jpg
    $70x50-CM-MODERN-CANVAS-TABLOLAR__30194200_0.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $DINARSU-HALI-IZEL-100x200-cm-IZ-22__30066568_0.jpg
    $DINARSU-HALI-IZEL-100x200-cm-IZ-22__30066568_0.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 27
bende evime bişeyler aldım.daha kullanmak kısmet olmadı.yakında yeni evime taşınıca kullanıcam artık..becerebilirsem resim eklicem:KK16:
yatak odama aldıgım halı ve canvas tablo mor kelebekli olan

güle güle kullanın
canvas tabloyu nereden aldığınızı öğrenebilir miyim bir mahsuru yoksa?

ayna ve perili ayna saat

Eklentiler

• $DEKORATIF-KIRILMAZ-AYNA-KELEBEK-B01-MAJIDESIGN__29731232_1.jpg
    $DEKORATIF-KIRILMAZ-AYNA-KELEBEK-B01-MAJIDESIGN__29731232_1.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $S4-Dekoratif-Ayna-Peri-Duvar-Saat__36363940_2.jpg
    $S4-Dekoratif-Ayna-Peri-Duvar-Saat__36363940_2.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 34
X