Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 147101
kendime de anneme de sarevden bu nevresimi aldım kızlar çok hoş durdu, yatak odamın perdesiyle nevresimin mürdüm tonu aynı. Yatak örtüsü sermiyorum artık tablo gibi duruyo
cnm ne kadara aldın bunu bende aldım da, ama renkleri resimdeknnn aynısı givi değil di mi?? Ton farkı var..
Eki Görüntüle 147101
kendime de anneme de sarevden bu nevresimi aldım kızlar çok hoş durdu, yatak odamın perdesiyle nevresimin mürdüm tonu aynı. yatak örtüsü sermiyorum artık tablo gibi duruyo
cnm ne kadara aldın bunu bende aldım da, ama renkleri resimdeknnn aynısı givi değil di mi?? Ton farkı var..
başka bi alışveriş sitesinden saten,her yeri pul işlemeli bu yatak örtüsünün siyahını aldım.ben normalde yatagıma göre örtü bulamamıştım..çünkü yatağım oldukça büyük.koskocaamaaannn bi yatak örtüsü.siyahını kaldırmışlar sitede bulamadım.bu rengi pek hoş değil.siyahı muhteşem duruyor.
Eki Görüntüle 146862
Tkrar merhaba canım bu aynalı saati nerden nekadara aldın çok güzelmiş bende yatak odama düşünüyorumda...ayna ve perili ayna saat
Tkrar merhaba canım bu aynalı saati nerden nekadara aldın çok güzelmiş bende yatak odama düşünüyorumda...
Bunlar benim son aldığım tabaklarım. Kasesi yok kendi kasesi çok büyüktü. ( İçine birşey uyduracağız artık )
Bu havluyuda 2'li set olarak halam kızıma almış.
Bu aralar, küçük hanım ellerini yıkamayı seviyor.
Bitanesi aldıklarını güle güle kullan.
O kavanozların benzerlerinden bizde de var inan bana dünya para verdiklerimizden daha iyiler.
Kapakları pas yapmıyor en azından.
Güveç kaplarında bana ne pişireceksin ?
Onları çok seviyorum, Tek kişilik misafir geldiğinde çok işe yarıyor.
Sevgiler...
Resim yüklemek epey bir sorun oldu.
Mesajımı da düzenleyemiyorum.
evet imageshackda bi sorun var galiba resimler çıkmıyo
tabakların çok cici
tek tekde satıyormuşlar demekki
yani takım bozulur diye vermiyorlar çoğunlukta
günlük kullnamaya bir takım bende araştırıyorum
kare takımım yok
evin yanındaki züccaciyeye sipariş ettim bakalım ne gelecek
ben şöyle renkli cıvıl cıvıl bişey olsun istiyorum günlük kullanım için
senin tabakların gibi yani renkli
ama kare
ay çok çok güzel miş vallahhhh bayıldım şimdi sitelerine girip bakıyorum bende...Canım bunlar KARACA ilk model kare değil ama çok cicili
Tam kare istersen SCHAFER
Aslında piyasada çok güzel takımlar var.
Geçen gün Kütahya Porselen 24 parça setlerde cıvıl cıvıl desenli kare takımlar 65,00 TL idi.