Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

herkese çok teşekkür ederim..beğenmenize sevindim...
ben aldıklarımı ümitköyde bir mağazadan aldım,ev aksesuarları satan bir yerden yani....

tezgaha monte edilen derkennn... duvara mı tezgaha mı

S74.jpg

böyle bişi istiorum cnm. duvara asmalık...

Canım buna benzer ürünler piyasada çok var :)
Bulman çok zor olmaz sanırım.
Bende eğer denk gelir görürsem senin için paylaşırım.

evimin yakınlarında bulamadım. şehir merkesine de fazla gidemiorum çocukla kış soğuk malum. evime yaza ya da sonbaharda taşınıcam inş o zmn çıkıp bakmayı düşünüorum. inş bulurum. nette de bulamadım böle bişi. bulsam almayı düşünüodum. yeni evimde çok istiorum bunlardan yaa. porsele bahartlık var şuanda bende hiç ama hiç memnun değilim :KK43: nette ya da bursada biyerlerde bulursanız lütfen yazın.

Canım sana özel mesajdan link attım bakabilirsin.
Çok kullanışlı olurmu acaba ?
Birde bunların atlı karınca gibi döner standlı olanları var :)

Canım sana özel mesajdan link attım bakabilirsin.
Çok kullanışlı olurmu acaba ?
Birde bunların atlı karınca gibi döner standlı olanları var :)

çok saol cnm yaaa.. muhteşem şeyler var.. fiyatı da çok uygunmuş istediğim gibi baharatlık tam.. ay süpersn yaa çok saol. o dönen stantlardan buldum ama ben tezgahta yer kaplamasını istemiorum. tezgah üzerinde bişi oldumu cnm sıkılıor benm yaa bomboş olucak ezgahım. bu da ufak bir takıntım sanırım.. yolladığın site süpermiş ama. telrar teşekkürler

Uploaded with ImageShack.us

Mutfağımın masasını değiştirip bu köşe takımdan aldık çok sade ve şık duruyor gerçekten

muhteşem bişey yaa bayıldım. beyaz düşünüosan temizliği zor olur ama deri ya da süetse çamaşırsuyu deneyip kenarında zarar vermezse kullanabilirsin. benm yemek masamın sandalyeleri krem bantota atıp çsuyu döküp yılıorum tertemiz olur bilgin olsun dedim. güle güle kullan cnm.

$st385a.jpg $st354b.jpg

evime iki tane duvar sticker aldım.
çaydanlıklı olan mutfağa, lila ve fıstık yeşili tonlarında çünkü mutfağımda bu iki ton ağırlıkta.
diğer pano şeklinde olana da eşimle adlarımızı yazdırdım, o da mor, koridora yapıştırm. çok hoş oldu gerçekten:KK68:

çok saol cnm yaaa.. muhteşem şeyler var.. fiyatı da çok uygunmuş istediğim gibi baharatlık tam.. ay süpersn yaa çok saol. o dönen stantlardan buldum ama ben tezgahta yer kaplamasını istemiorum. tezgah üzerinde bişi oldumu cnm sıkılıor benm yaa bomboş olucak ezgahım. bu da ufak bir takıntım sanırım.. yolladığın site süpermiş ama. telrar teşekkürler

Canım benim sende sağol, aslında haklısın tezgah üstü tıkış tıkış güzel olmuyor.
Kısmetse bende kafama göre bir ev bulursam kesinlikle herşey dolap içinde olsun istiyorum.
Mutfağım küçük yani dolabı az. İstediğim gibi içime sinen bir düzene koyamadım.
Sen şimdiden yeni evin için aklında ne varsa hazırlık yap.

Ben bazen bir sürü mutfak aksesuarı alıyorum, kullanamıyorum. ( Bende takıntı zaten )
Annemde diyorki bizim kız evi bulmadan evin çeyizini tamamlıyor :KK52:

Eki Görüntüle 141455 Eki Görüntüle 141454

evime iki tane duvar sticker aldım.
çaydanlıklı olan mutfağa, lila ve fıstık yeşili tonlarında çünkü mutfağımda bu iki ton ağırlıkta.
diğer pano şeklinde olana da eşimle adlarımızı yazdırdım, o da mor, koridora yapıştırm. çok hoş oldu gerçekten:KK68:

Güle güle kullan isim yazılanı hiç görmemiştim.
Nerede yapılıyor bunlar :)

Canım benim sende sağol, aslında haklısın tezgah üstü tıkış tıkış güzel olmuyor.
Kısmetse bende kafama göre bir ev bulursam kesinlikle herşey dolap içinde olsun istiyorum.
Mutfağım küçük yani dolabı az. İstediğim gibi içime sinen bir düzene koyamadım.
Sen şimdiden yeni evin için aklında ne varsa hazırlık yap.

Ben bazen bir sürü mutfak aksesuarı alıyorum, kullanamıyorum. ( Bende takıntı zaten )
Annemde diyorki bizim kız evi bulmadan evin çeyizini tamamlıyor :KK52:

inş Allah gönlüne göre verir cnm. ben de şimdiden çok heyecan yapıorum. herşeyi almak istiorum ama ee hem kira hem kredi ödüoruz ondan çok bişi alamıorum. ufak tefek şeyler işte. ama gene de yavaş yavaş alamk lazım. tezgah konusunda da ben bi dolabı boşalttı. heni şu marketlerde tavuk konulan tabaklar var ya onlardan birini içine koydum. süngeri deterjanı felan bile onun içine koyuyorum. sadece ufak bir çöp kovası var tezgahımın üzerinde.

muhteşem bişey yaa bayıldım. beyaz düşünüosan temizliği zor olur ama deri ya da süetse çamaşırsuyu deneyip kenarında zarar vermezse kullanabilirsin. benm yemek masamın sandalyeleri krem bantota atıp çsuyu döküp yılıorum tertemiz olur bilgin olsun dedim. güle güle kullan cnm.

niltt güle güle kullanın görüntü çok şık.
Umarım sorunsuz kullanırsınız :)

Çok Teşekkür ederim arkadaşlar:KK71:
evet beyaz aldık c.tesi eşimle baktık boşver dedik çıktık ben dün annemlere gitmiştim baktım sen benden habersiz git al yerleştir sürpriz yapmış
eve dönünce şok oldum görünce ben sığmaz diye düşünmüştüm ve çok beğenmiştim
ama çok ta güzel sığmış
-Evet çamaşır suyuyla temizlemek en iyisi galiba di mi..
dün akşam geldiği için temizlemedim daha işten döner dönmez onunla ilgilenicem..

inş Allah gönlüne göre verir cnm. ben de şimdiden çok heyecan yapıorum. herşeyi almak istiorum ama ee hem kira hem kredi ödüoruz ondan çok bişi alamıorum. ufak tefek şeyler işte. ama gene de yavaş yavaş alamk lazım. tezgah konusunda da ben bi dolabı boşalttı. heni şu marketlerde tavuk konulan tabaklar var ya onlardan birini içine koydum. süngeri deterjanı felan bile onun içine koyuyorum. sadece ufak bir çöp kovası var tezgahımın üzerinde.

Bahsettiğin tabakları hatırlamadım ama neyse :)
Bende tezgah üstüne boru astım Saplı bardaklar orada dolapta biraz alan olsun diye :)
Gerçi orada o bardaklarda gözüme batıyor ama şimdilik yapacak birşey yok.
Evim 90m2 büyük değil ama mutfağım büyük tezgahım ve dolabım plansız.
Bizim buralarda da büyük ev bulmak zor. Semt değiştimekte istemiyoruz.
En sonunda baktım olmuyor mutfağa biraz tadilat yapılacak mecburen.
Gönlüm ev bulabilmekten yana....

Sana da allah kredini ödeyip tamamlama kolaylığı versin.
Zamanla tamamlarsın eksiklerini ve isteklerini.

Çok Teşekkür ederim arkadaşlar:KK71:
evet beyaz aldık c.tesi eşimle baktık boşver dedik çıktık ben dün annemlere gitmiştim baktım sen benden habersiz git al yerleştir sürpriz yapmış
eve dönünce şok oldum görünce ben sığmaz diye düşünmüştüm ve çok beğenmiştim
ama çok ta güzel sığmış
-Evet çamaşır suyuyla temizlemek en iyisi galiba di mi..
dün akşam geldiği için temizlemedim daha işten döner dönmez onunla ilgilenicem..

Sürprizlerde olmasa ne olur bizim halimiz.
Eşini tebrik ediyorum, sana da mutluluklar diliyorum.
Bir ömür mutlu olman dileğiyle...

Sürprizlerde olmasa ne olur bizim halimiz.
Eşini tebrik ediyorum, sana da mutluluklar diliyorum.
Bir ömür mutlu olman dileğiyle...

Kesinlikle!!!

Kadınların can evinden vuruldukları nokta sürprizler zaten :)))

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,hep birlikte mutlu olmak dileğiyle...

X