hanımlar ev temizlik işi arıyorum istanbul ana dolu yakası

hım haklısın ama böyle düşünmenede bi anlam veremedim beni düşündügünü sanıyorum umarım yanılmıyorumdur çünki kimseden laf işitcek durumda diigilim ben yanlış bişe yaptıgımı düşünmüyorum ayrıca kendine sahip çokmasını bilen bi insanım herkez sizin gibi karamsar düşünüyomu bilmiyorum ama bu forumlardan işe giden bayanlar var bir ben degilim yani ayrıca düşüncenize saygı duyuyorum ama.......

ben yanlış bişe yaptıgımı sanmıyorum lütfen kırıcı yazılar yazmayın ve kimseyi küçümsemeyin ben zaten yeteri kadar üzülüyorum kendimce

lütfen kendinize dikkat edin biliyorum ihtiyacınız olabilir ama kötü niyetli insanları unutmayın Allah yardımcınız olsun.

laf işitmedin arkadaşım..
yanlış anlama sakın..
seni çok iyi anlıyorum..
zor durumdasın ama güvenliğinide düşünmek zorundasın..
forumlardan işe giden bayanlar oluyordur ama belada insanın başına bir kere gelir..
dikkat et..
bunun karamsarlıkla ilgisi yok..
düşünürsen sende anlarsın..

yok mu komşulardan elemana ihtiyacı olan..
sağa sola haber sal, bulursun mutlaka..

ALLAH yardımcın olsun arkadaşım..

yok keşke olsa olanda kendi gidiyor komşularım hep ev hanımı temizlikçi alan yok bende tanıdık insanlar vasıtasıyla çalışmak istedim ama yok belkide biraz nasip kısmet bilemiyorum çıkmazda kaldım baktım kadınlar yazmış ilan bende yazdım gazete ilanı net ilanı armadıgım yer yok hep yatılı arıyolar yada haftanın 6 günü arıyolar oda bana uymuyo anlıcanız kaldım öyle sagolun amin çıkar belki dogru bi insan ben iyi niyetli bi insanım inşallah karşımada iyi niyetli insanlar çıkar burda yada başka yerde

merhabalar, ben istanbul kadıköy merkezde oturuyorum. 15te bir gelip temizlik işimi yapacak güvenilir birini arıyorum. ücret olarak en fazla 100 lira verebilirim. ilgilenirseniz bilgim olsun.

arkadaşlar ankarada evtemizligine gidiyorum düzenli ve tertipli titiz biriyim ankaradan arayan olursa cvp yazabilir yada özelden msj yazabilir.. ( arkadaşlar ankardan evtemizligine yardımcı arayanların yazdıgı bir bölüm varmı yardımcı olursanız sevinirim sürekli bikaçişim var ama yeterli olmuyor yardıcı olursanı sevinirim teşekkürler )????????? cvp bekliyorummm ???????????????

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…