temizlik şirketleri aldıgım parayı yarı yarıya kesiyor 2 aydır göztepede bir temizlik şirketiyle işe gidiyoum güvenli ama öyle bildiginiz yada duydugunuz gibi sigortada yapmıyorlar .benim zaten hergün çalışma imkanım yok 3 yaşında kızım var onu haftada 2 .3 gün anneme bırakıp işe gidiyorum kızım küçük olmasa bende maaşlı bir iş arardım herkez gibi saol düşündügün için canım
bilemiyorum hepsi aynımı temizlik işrketlerinin ama ben 4 yerle görüştüm kimse bana maaşlı sigortalı demedi kesinti olmasa onların kazancı olmaz :)
Numarani ozelden atarmisin.arayip konusalim anneme temizlik icin bayan yardimci lazim.birdr anadolu yakasinda nerde oturuyorsun
keşke Erzurumda olsaydın ayselil.
benim ihtiyacım var ama burda bulamıyorum pek.
inşallah gönlüne göre bir iş bulursun
İstanbul Anadolu yakasında çalışmak üzere T.C.vatandaşı 25-40 yaş arası temizlikçi bayan aramaktayız.
Kartal
Telefon 0216 484 22 22
Serifalideki anaokulumuz icin çalısmayı seven temizlikci aramaktayiz.
Ümraniye
0216 533 76 01
0554 494 03 84
bunyemızde bulunan kurtkoy uydukenttekı sıtede sosyal tesıse temızlıkcı bayan eleman aranmaktdır.
pendik
0216 482 04 84
0541 763 80 81
Ev İşlerine Yardımcı olacak bayan Temizlikçi Aranıyor!
Erenköydeki evimizde hafta içi sabah 9 akşam 5 saatleri arasında çalışacak temizlik elemanı alınacaktır.
Kadıköy
Ücret görüşülecektir.
Anadolu yakasında oturanlar tercih edilecektir.
Sigara kullanmama koşulu aranmaktadır.
0216 416 21 24
internetten bulduğum bi kaç tane ilan.
çok teşek kür ederim ilgilendiginiz için çok mutlu oldum bu ilanlar sürekli haftanın 6 günü çalışama şekli arıyor sanırım oda bana uymuyor kızım 3 yaşında küçük oldugu için haftada 2 .3 gün çalışabilecegim bi iş arıyorum çok sagolun ilgilendiginiz için teşekkür ederim
neyse ben bakmaya devam edicem, uygun bişi bulursam iletirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?