hanımlar ev temizlik işi arıyorum istanbul ana dolu yakası

bilmiyorum var mi ama temizlik sirketlerini yazilsana,yani illaki oradan daha saglikli bir is bulursun

hem sigortanda olur..

mesela söyle birsey buldum istanbuldada varmis adresi var belki bulursunuz

temizlik şirketleri aldıgım parayı yarı yarıya kesiyor 2 aydır göztepede bir temizlik şirketiyle işe gidiyoum güvenli ama öyle bildiginiz yada duydugunuz gibi sigortada yapmıyorlar .benim zaten hergün çalışma imkanım yok 3 yaşında kızım var onu haftada 2 .3 gün anneme bırakıp işe gidiyorum kızım küçük olmasa bende maaşlı bir iş arardım herkez gibi saol düşündügün için canım

hayirlisi olsun insallah güvenilir iyi yer bulabilirsin...

linki kopyaladim saniyordum ama yapmamissim istanbulda var yazmisim o yüzden sacma gibi olmus aciklayim dedim...

Arkadaşım kızın küçük olmazsa işkura başvur diyecem ama kızın küçük geçen ay çekilişleri yapıldı sanırım 9 ay boyuncu sizi okul hastahane gibi yerlere temizlik elemanı olarak veriyorlar asgari ücret ve ssk yapıyorlar benim yaşadıgım yerde sitemize temizlik şirketinden eleman geliyordu şimdi gelmiyor apt görevlimiz hallediyor o gelen bayanlar asgari ücret+yemek+sigorta veriyorlar diyordu kesinti falan yok demişlerdi demekki her temizlik sirketi bir degil

bilemiyorum hepsi aynımı temizlik işrketlerinin ama ben 4 yerle görüştüm kimse bana maaşlı sigortalı demedi kesinti olmasa onların kazancı olmaz :)

bilemiyorum hepsi aynımı temizlik işrketlerinin ama ben 4 yerle görüştüm kimse bana maaşlı sigortalı demedi kesinti olmasa onların kazancı olmaz :)

Bilmiyorum arkadaşım benim bu bahsettigim olay 1,5 sene önceydi o zaman temizlik şirketinden bayanlar geliyordu temizlik için siteye onlar öyle söyledi yarım gün çalışırsan yarısını tüm gün olursa asgari demişlerdi yemek sigorta bunların hepsini veriyorlar demişlerdi bizim bir tanıdık girecekti o yüzden sormuştuk şuan onlar gelmiyor yönetim getirmiyor artık apt görevlimiz siliyor merdivenleri 15 günde 1 ve 100 lira alıyor maaş haricinde işkura başvuru yaptınız mı peki siz yada evde yemek yapabilirsin birde nikah şekeri falan

dogrudur bire bir görüştüyseniz ama benim gittigm şirkette öyle digil evde nikah şekeri yemek ne olsa yaparım ama bulundugum çevrede bu gibi işler yok olsa ben yapmaya hazırım

Numarani ozelden atarmisin.arayip konusalim anneme temizlik icin bayan yardimci lazim.birdr anadolu yakasinda nerde oturuyorsun

İstanbul Anadolu yakasında çalışmak üzere T.C.vatandaşı 25-40 yaş arası temizlikçi bayan aramaktayız.
Kartal
Telefon 0216 484 22 22

Serifalideki anaokulumuz icin çalısmayı seven temizlikci aramaktayiz.
Ümraniye
0216 533 76 01
0554 494 03 84

bunyemızde bulunan kurtkoy uydukenttekı sıtede sosyal tesıse temızlıkcı bayan eleman aranmaktdır.
pendik
0216 482 04 84
0541 763 80 81

Ev İşlerine Yardımcı olacak bayan Temizlikçi Aranıyor!

Erenköydeki evimizde hafta içi sabah 9 akşam 5 saatleri arasında çalışacak temizlik elemanı alınacaktır.
Kadıköy
Ücret görüşülecektir.
Anadolu yakasında oturanlar tercih edilecektir.
Sigara kullanmama koşulu aranmaktadır.

0216 416 21 24

internetten bulduğum bi kaç tane ilan.

Numarani ozelden atarmisin.arayip konusalim anneme temizlik icin bayan yardimci lazim.birdr anadolu yakasinda nerde oturuyorsun

iyi akşamlar özelden yazamıyorum 100 msj olmam gerekiyormuş ana dolu yakası kartal da oturuyorum e.5 üzerindeyim siz bana tel numaranızı özelden msj la yazarsanız ben sizi ararım olurmu

Son düzenleme:
keşke Erzurumda olsaydın ayselil.
benim ihtiyacım var ama burda bulamıyorum pek.
inşallah gönlüne göre bir iş bulursun

keşke Erzurumda olsaydın ayselil.
benim ihtiyacım var ama burda bulamıyorum pek.
inşallah gönlüne göre bir iş bulursun

çok sagolun inşalah bulabilirim internet gazete aramadıgım ilan kalmadı yatılı aranıyor hep ben haftada 2.yada 3 gün çalışabilecegim iş arıyorum çünkü 3 yaşında 1 kızım var onu anneme yada kayın valideme bırakıp işe gidiyorum gazete ilanı vermek istedim oda kelimesi 4lira 56 kuruş olcak gibi dgl durumum müsait digil çünkü bende burda ilan verdim ilan sitelerinede verdim ama hep bekar erkekler aradı dün çok moralim bozuldu kendimi çok kötü hissettim teşek kür ederim sizede inşallah bulabilirim ALLAHTAN ümit kesilmez bakalım

çok teşek kür ederim ilgilendiginiz için çok mutlu oldum bu ilanlar sürekli haftanın 6 günü çalışama şekli arıyor sanırım oda bana uymuyor kızım 3 yaşında küçük oldugu için haftada 2 .3 gün çalışabilecegim bi iş arıyorum çok sagolun ilgilendiginiz için teşekkür ederim

neyse ben bakmaya devam edicem, uygun bişi bulursam iletirim

arkadaşım sen iyimisin?

genelleme yapmıyorum ama internet ortamında kimin ne olduğunu biliyor musun da iş ilanı verdin foruma?

ya seni arayıp çağıran biri sapık çıkarsa napcaksın?

SİTEYİMİ SORUMLU TUTACAKSIN?

veya böyle ortamlardan eleman bulanlar,
bulduğunuz kişinin ne olduğu belli değil,
nasıl güvenip iletişime geçiyorsunuz..

HANGİ DÜNYADA YAŞIYORSUNUZ ANLAMADIMKİ?

hırsızlık, gasp, tecavüz, cinayet hikayeleri böyle doğuyor..
BİLGİNİZE..

Sonra vah başıma neler geldi dersiniz..
vah tühler fayda vermez..
hayatınızla oynamayın..

İŞ VE İŞÇİ BULMANIN GÜVENLİ YOLLARI VAR..
AMA BU DEĞİL, BİLESİNİZ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…