• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar ev almak mı altın yapmak mı

zuleyhanim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
82
9
1
24
Hanımlar bana bir konuda fikir verir misiniz bir miktar paramız var 1300000 kadar bu parayada 2+1 eski evler yada 1+1 yeni evler var sizce altın almak mı mantıklı olur yoksa paramiza göre ev almak mı iyi olur

Hanımlar bana bir konuda fikir verir misiniz bir miktar paramız var 1300000 kadar bu parayada 2+1 eski evler yada 1+1 yeni evler var sizce altın almak mı mantıklı olur yoksa paramiza göre ev almak mı iyi olur
Oturacak misiniz aldiginiz evde kiraya mi vereceksiniz. Yatiriminiz ne sekilde degerlendirmeyi dusunuyorsunuz. Kentsel donusum var mi gibi gibi

Altın almak. Oturmayacagin eve para oduyorsun ama yillari hesaba katmıyoruz örneğin 5 yıl sonraki değeri düşüyor evin.
Ama üçüncü bir seçenek olan arsayı değerlendir derim 10-15 yıl unutursan baya kar elde edersin

Peki sizce 2+1 eski ev almak mı yoksa 1+1 yeni ev almak mı kiraya verecegiz
1+1 yeni ev.
2+1 eski dediginiz ne kadar eski mesela ?
1+1 genelde tez kiraya gider ve kiracısı sürekli sabit olmaz ve insanlar genel olarak bu sebeble 1+1 alıyorlar.
Ben de aslında eşime 1+1 ev alıp kiraya verelim diyorum ama bakalım

Ev alırdım, ev şu saatten sonra asla değerini yitirmez. Bana kalırsa 2+1 alıp içine biraz daha bakım yaptırmak daha makul.

Altın almak. Oturmayacagin eve para oduyorsun ama yillari hesaba katmıyoruz örneğin 5 yıl sonraki değeri düşüyor evin.
Ama üçüncü bir seçenek olan arsayı değerlendir derim 10-15 yıl unutursan baya kar elde edersin
Evin değeri mi düşüyor? Hiç böyle değeri duşen bir eve denk gelmedim. Seneler içinde hep yükselmiyor mu değeri?

Başlığa cevap veriyorum kesinlikle ev almak.. maalesef yaşadım ordan biliyorum

Bu fiyata alınacak ev var mı yoksa üzerine kredi v.s. çekeceksiniz ?

Hakkınızda hayırlısı olsun

1+1 yeni ev.
2+1 eski dediginiz ne kadar eski mesela ?
1+1 genelde tez kiraya gider ve kiracısı sürekli sabit olmaz ve insanlar genel olarak bu sebeble 1+1 alıyorlar.
Ben de aslında eşime 1+1 ev alıp kiraya verelim diyorum ama bakalım
Bizde kira getirisi olsun diye almak istiyoruz aslında evlerin yaşı 15-20 arasi

Back