Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Huy olarak ortalığı karıştırabşlcrk bir karakterde bazen kaynanamla ilgili dedikodu yapıyorduk geçen telefonu çaldı kaynanamın sesi de açıktı eltim benim dediklerimi anlatıyordu kötü bişeyde dememiştim Allahtan

Ortak iş yapılıyorsa kıskanmadı normal değil mi ? Adaletli olmasın gerekir ? Birde eltinizin sizi kıskanması hoşunuza mı gitti ? Kayınvalideniz ne kadar yanlış yapıyor onun yaptıklarını anlatarak senin yaptıklarını gün gelir elitine anlatır. Bence güvenmeyin kimseye hoşunuza gitmesin bu durum.

Değil ben kıskanmıyorum mesela iki kardeş beraber iş yapıyorlar hoşuam gitmedi komiiğime gitti kaynım eşime de demiş siz tatile gittiiğinizi dediniğiz gün karımın kaşları kalktı yüzü düştü dedim Allah bana yardım etsin

Ben neden keyif alayım yahu kendide yapıyor geziyor gidiyor ben arkasından böyle şeyler yapmıyorum

ya nerden biliyorsunuz bunu kıskançlıktan yaptığını. KV dediği lafa inanarak kadını yargılıyorsunuz. Karı koca arasındaki konuşmaya kadar size aktarmışlar
Okumayı mı bilmiyorsun kendisi herkse anlaıtor zaten kocasıyla arasında olanları

Ben 40 yilda bir gorustukleri yazlik sahibi akraba/arkadasin agiz ucuyla yaptığı teklife atladiklari enerjisini aliyorum

Bildiğim kadarıyla durumları yoktu. Eltinin durumu demek ki daha iyi ki onu kıskanmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…