- 12 Temmuz 2006
- 56.172
- 215.912
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Papatyaguluu
-
Huy olarak ortalığı karıştırabşlcrk bir karakterde bazen kaynanamla ilgili dedikodu yapıyorduk geçen telefonu çaldı kaynanamın sesi de açıktı eltim benim dediklerimi anlatıyordu kötü bişeyde dememiştim AllahtanKadının çocuklariyla sizin tatilin ne alakası var. Kadının sorunu tamamen eşinin ailesiyle . Sizle samimi olmaya da devam etmiş . Belli ki kocası tam eş ailesine tapan cinsten o da bunalmış . Siz sanıyorsunuz ki sizin hayatiniza özeniyor hey Allahım sizde aynı hayatı yaşıyorsunuz
Ortak iş yapılıyorsa kıskanmadı normal değil mi ? Adaletli olmasın gerekir ? Birde eltinizin sizi kıskanması hoşunuza mı gitti ? Kayınvalideniz ne kadar yanlış yapıyor onun yaptıklarını anlatarak senin yaptıklarını gün gelir elitine anlatır. Bence güvenmeyin kimseye hoşunuza gitmesin bu durum.Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diyeneyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeysekaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
Sanki tatile kendi için değil de sırf eltisini deli etmek için gitmiş gIbi geldiUzuntun cok geçti bana benim de aglayasim geldi .
Ben hala hangi parayla tatile gittiklerini merak ediyorum PareSanki tatile kendi için değil de sırf eltisini deli etmek için gitmiş gIbi geldi
Değil ben kıskanmıyorum mesela iki kardeş beraber iş yapıyorlar hoşuam gitmedi komiiğime gitti kaynım eşime de demiş siz tatile gittiiğinizi dediniğiz gün karımın kaşları kalktı yüzü düştü dedim Allah bana yardım etsinOrtak iş yapılıyorsa kıskanmadı normal değil mi ? Adaletli olmasın gerekir ? Birde eltinizin sizi kıskanması hoşunuza mı gitti ? Kayınvalideniz ne kadar yanlış yapıyor onun yaptıklarını anlatarak senin yaptıklarını gün gelir elitine anlatır. Bence güvenmeyin kimseye hoşunuza gitmesin bu durum.
Ben hala hangi parayla tatile gittiklerini merak ediyorum Pare
Ben neden keyif alayım yahu kendide yapıyor geziyor gidiyor ben arkasından böyle şeyler yapmıyorumEşiyle kavga etmiş sonucta tatil plani yapmış evet eşinden habersiz
Sonuçta hevesi yarim kalmış siz tatile gidince üst üste gelmiş sinirlenmiş olabilir eşine tavır yapmış olabilir
Ayrıca bence sorun eltin değil sana laf yetistiren kaynanan
Tabi sende bundan iyi keyif almışın
Arsa alının altınlardan biraz kaldıysaBen hala hangi parayla tatile gittiklerini merak ediyorum Pare
Okumayı mı bilmiyorsun kendisi herkse anlaıtor zaten kocasıyla arasında olanlarıya nerden biliyorsunuz bunu kıskançlıktan yaptığını. KV dediği lafa inanarak kadını yargılıyorsunuz. Karı koca arasındaki konuşmaya kadar size aktarmışlar
Ben 40 yilda bir gorustukleri yazlik sahibi akraba/arkadasin agiz ucuyla yaptığı teklife atladiklari enerjisini aliyorum
Hadi eltin yaptıBen neden keyif alayım yahu kendide yapıyor geziyor gidiyor ben arkasından böyle şeyler yapmıyorum
İşte olay orda kendi kocası yemiş o aileye suç atmışOnun lafını yapmamış kendi altinlarini eş ailesi yemiş sizin altinlarinixa dokunmamislar onun lafını yapmis
Okumayı mı bilmiyorsun kendisi herkse anlaıtor zaten kocasıyla arasında olanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?