- 12 Nisan 2016
- 1.872
- 7.342
- 158
- 24
- Konu Sahibi Papatyaguluu
-
Uzuntun cok geçti bana benim de aglayasim geldi .Yok aksine üzüldüm samimiydik yüzüme karşı iyiydi ama o yapmasa ben yapsam ortalığı karıştırsın halkıdır ama ikimiz eşitiz her konuda benim bi gidişimle ortalığı karıştırması komiğime gitti
Ramazan bayramında gitmişlerdi zaten ben ozaöan kimseyi arayıp şu böyle onun böyle demedimBana da sizi değil de,tatile gidemedikleri için bozulmuş gibi geldi. Araba falan demiş...
Kayınvalide de hiç hoş şeyler yapmıyor bence.
Bende diyorum ki yüzüme karşı iyiyidi arkamdan neler yapmış ben o bi yere gidince ortalığı velveleye vermiyorum akisne seviniyprum geziyorşar diye
Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diyeneyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeysekaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
neyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye
Onun lafını yapmamış kendi altinlarini eş ailesi yemiş sizin altinlarinixa dokunmamislar onun lafını yapmisKendi altınlarımı satıp arsa aldım onun bile lafını yapmış
Araba ortak ve sürekli onlarda ne ben ne kaynanam bi gün araba lafını yapıp sürekli sizde demedik ama onun yapması ayrı komik çünkü hep ordaYanlış anlamadıysam araba ortak ve bu durumda araba sürekli olarak siz de kalıyorsa bence sinirlenmekte haklı. Birde karı-koca arasında ki her şeyi bu kadar detaylı bildiğinize göre sizde de bir kıskançlık var gibi
Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diyeneyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeysekaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
Konu çocukları neden hiç bize getirmiyon demiş kaynanam öyle konu açılmış ben gittikten sonra böyle konuların açılması tesadüf olamaz herhaldeEltinizin, çocuklarına çikolata ve telefon verilmemesini istemesiyle; sizin tatile gitmenizin ve sözde sizin gittiğiniz tatili kıskanmasının ilgisi nedir ?
3 eve ait bir araba olması ve ortak çalışılıp, muhtemelen kasanın da ortak olması da saçmaymış. Kayınvalideniz de bir şey söylemiş olmalı ki eltiniz de rahatsızlığını dile getirmiş.
Kaynananız da laf taşıyor amaRamazan bayramında gitmişlerdi zaten ben ozaöan kimseyi arayıp şu böyle onun böyle demedim
Lütfen eltiler kapatılabilir mi hepsi mi aynı olur ya ciddi sen onu bunu boşver en azından tatilini kıskanıyo benim eltimle görümcem evimin aynısını kopyaladı perde boya saat aldıgım kelepçe bilezik yatırımlık alıdıgım burma ev hepsini yaptılar benim sayemde. kötü elti ev sahibi ettiiHanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diyeneyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kadının çocuklariyla sizin tatilin ne alakası var. Kadının sorunu tamamen eşinin ailesiyle . Sizle samimi olmaya da devam etmiş . Belli ki kocası tam eş ailesine tapan cinsten o da bunalmış . Siz sanıyorsunuz ki sizin hayatiniza özeniyor hey Allahım sizde aynı hayatı yaşıyorsunuzKonu çocukları neden hiç bize getirmiyon demiş kaynanam öyle konu açılmış ben gittikten sonra böyle konuların açılması tesadüf olamaz herhalde
Direk gelip bana söylenmedi zaten eşimle konuşuyorlardı bende tesadüfen dahil oldum sözlendiğimde getirlen tektaşı da kıskanmıştı onada alındığı halde kıskanıp tekrar aldırmış düğünde bilezik aldırmış bunlarda mı kıskançlık değilHiç sevmem aile içinde laf taşıyan fertleri. Bu ailede de kayınvalide bu görevi üstlenmiş. Ben yazdıklarınızda aman aman bi kıskançlık görmedim. Velev ki öyle hissedip düşünüyorsunuz mesafe koyun, az görüşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?