Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzuntun cok geçti bana benim de aglayasim geldi .

Bana da sizi değil de,tatile gidemedikleri için bozulmuş gibi geldi. Araba falan demiş...
Kayınvalide de hiç hoş şeyler yapmıyor bence.
Ramazan bayramında gitmişlerdi zaten ben ozaöan kimseyi arayıp şu böyle onun böyle demedim

Eşiyle kavga etmiş sonucta tatil plani yapmış evet eşinden habersiz

Sonuçta hevesi yarim kalmış siz tatile gidince üst üste gelmiş sinirlenmiş olabilir eşine tavır yapmış olabilir

Ayrıca bence sorun eltin değil sana laf yetistiren kaynanan

Tabi sende bundan iyi keyif almışın

Bende diyorum ki yüzüme karşı iyiyidi arkamdan neler yapmış ben o bi yere gidince ortalığı velveleye vermiyorum akisne seviniyprum geziyorşar diye

ya nerden biliyorsunuz bunu kıskançlıktan yaptığını. KV dediği lafa inanarak kadını yargılıyorsunuz. Karı koca arasındaki konuşmaya kadar size aktarmışlar

Eltinizin, çocuklarına çikolata ve telefon verilmesini istememesiyle; sizin tatile gitmenizin ve sözde sizin gittiğiniz tatili kıskanmasının ilgisi nedir ?

3 eve ait bir araba olması ve ortak çalışılıp, muhtemelen kasanın da ortak olması da saçmaymış. Kayınvalideniz de bir şey söylemiş olmalı ki eltiniz de rahatsızlığını dile getirmiş.

Son düzenleme:
Araba ortak ve sürekli onlarda ne ben ne kaynanam bi gün araba lafını yapıp sürekli sizde demedik ama onun yapması ayrı komik çünkü hep orda
Herkese anlattığı için karı koca arasındaki herşeyi bilmemek eşde değil

Hiç sevmem aile içinde laf taşıyan fertleri. Bu ailede de kayınvalide bu görevi üstlenmiş. Ben yazdıklarınızda aman aman bi kıskançlık görmedim. Velev ki öyle hissedip düşünüyorsunuz mesafe koyun, az görüşün.

Konu çocukları neden hiç bize getirmiyon demiş kaynanam öyle konu açılmış ben gittikten sonra böyle konuların açılması tesadüf olamaz herhalde

işlerin ortak olması her zaman sıkıntıdır.. sen çok yedin ben az yedim kavgası oluyor.. kardeşle ortak olmamak gerek hiç bir konuda..bazı insanlara dünyaları versende hep mutsuzdur..

Lütfen eltiler kapatılabilir mi hepsi mi aynı olur ya ciddi sen onu bunu boşver en azından tatilini kıskanıyo benim eltimle görümcem evimin aynısını kopyaladı perde boya saat aldıgım kelepçe bilezik yatırımlık alıdıgım burma ev hepsini yaptılar benim sayemde. kötü elti ev sahibi ettii

Konu çocukları neden hiç bize getirmiyon demiş kaynanam öyle konu açılmış ben gittikten sonra böyle konuların açılması tesadüf olamaz herhalde
Kadının çocuklariyla sizin tatilin ne alakası var. Kadının sorunu tamamen eşinin ailesiyle . Sizle samimi olmaya da devam etmiş . Belli ki kocası tam eş ailesine tapan cinsten o da bunalmış . Siz sanıyorsunuz ki sizin hayatiniza özeniyor hey Allahım sizde aynı hayatı yaşıyorsunuz

Direk gelip bana söylenmedi zaten eşimle konuşuyorlardı bende tesadüfen dahil oldum sözlendiğimde getirlen tektaşı da kıskanmıştı onada alındığı halde kıskanıp tekrar aldırmış düğünde bilezik aldırmış bunlarda mı kıskançlık değil

3 ailenin ortak kullandığı arabayla gezmek istemesi gayet normal.
Cocuklara cikolata vermeyin demesi normal.
Tv izletmeyin demesi normal.

sulaledeki tek normal kisi eltiniz. Allah sabirlar versin ona. Sizin ve kv'niz gibi insanlarla basetmek cok zordur. Hemen gelin cildirdi, kiskandi diye tum sulaleye yaymaya baslamis bile kv. Simdi de milletin agzindan laf almaya calismasiyla ugrasacak zavallicik

Aferin taze gelin, çok güzel dolmuşsunuz kaynana ağzıyla. Allah bilir eltinize neler anlattı, onu nasıl doldurdu, ortak iş koşan kendileri, tatile gidemeyen elti, hışma uğrayan siz, kayniş ellerini temizledi çekildi yerine, siz iyi yiyin birbirinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…